Optocht van 300 man met ‘United’ in Blankenberge

Nadat allochtonen deze zomer voor rellen zorgden op de Vlaamse stranden van Oostende en Blankenberge, werd een initiatief genomen om te laten zien dat de Vlamingen het met deze gang van zaken niet eens zijn. In kringen van voetbalsupporters ontstond ‘United’, dat opriep om in het zwart gekleed, zonder clubkleuren en vlaggen, het signaal te geven dat men als burger veiligheid wil, en dat de straffeloosheid van allochtone relschoppers moet ophouden.

Na een eerste succesvolle optocht in Oostende was het nu de beurt aan Blankenberge. Zo’n 300 mensen trokken ordelijk, met respect voor de coronaregels, in het zwart gekleed door de straten van Blankenberge. Er werd steun uitgesproken voor de ordediensten, omdat zij in de zomer het geweld van de allochtonen moesten ondergaan. De optocht verliep rustig, gedisciplineerd en zonder incidenten. In die zin was hij zeker geslaagd.

Het is echter niet omdat iets geslaagd is, dat er geen positieve opbouwende kritiek mag zijn. Die viel dan ook achteraf bij sommige deelnemers te horen. ‘ In onze tijd verandert de actualiteit snel, en bij een optocht in oktober voor rellen in de zomer beseften zelfs vele burgers van Blankenberge niet waarom we hier liepen’, zo klonk het. ‘Dat was omdat we geen slogans mochten meedragen, geen slogans mochten roepen, en zelfs geen Vlaamse leeuwenvlag mochten dragen. Op die manier kan de toeschouwer niet zien waarom we hier zijn.’

Initiatiefnemer Luk De Gent heeft wel oren naar die goed bedoelde bedenking. ‘Deze week vormen we een bestuur en laat ik het over aan anderen. Misschien dat ze andere maatregelen/afspraken maken ivm de samenkomsten ea. Aan iedereen die er bij was en op de straat kwam ik zal met veel trots en respect over jullie blijven vertellen want jullie zijn de helden.. voor mij en voor velen maar zeker voor onze spelende kinderen. In naam van hen dank ik jullie allemaal. Zonder jullie is er niks.’

Ook voor deze vreedzame bijeenkomst van Vlaamse burgers was de politie met waterkanon en groot vertoon aanwezig – de mankracht die men dus in Molenbeek niet kan en wil inzetten om de coronaregels te handhaven. Luk De Gent zelf betaalde voor zijn moedig initiatief en zware prijs: hij werd vals beschuldigd door de leugenpers, door het slijk gehaald, en zijn café werd om valse redenen een tijd gesloten. Van onze kant: Luk en medestanders, dank u en respect!

2 comments

 1. Ach het klinkt leuk maar laten we maar accepteren dat het allang te laat is. Alleen al jaarlijks 110.000 homohaters en jodenhaters naar Nederland.
  We krijgen ze nooit meer weg, daarom gun ik de Nederlanders heel veel narigheid die niet op de PVV of het Fvd stemmen. Hopelijk komt hun dochter thuis met zo een allaknieler en heeft ze de rest van haar leven narigheid en verdriet. Dan zal ze aan haar ouders en grootouders denken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt door jarenlang wegkijken en meehuichelen met de islam.

  1. In Duitsland is er toch een dochter van “een hoge EU-functionaris” verkracht en vermoord door zo’n “cultuurverrijker”…

   Link: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161204_02607002

   Nu, bijna dag op dag vier jaar geleden, trouwens: 16 oktober 2016 om exact te wezen. Welnu, ik herinner mij dat nog heel goed, vooral omdat haar papa tijdens de begrafenis van zijn eigen dochter een betoog hield vóór de multikul en onzin zoals “Refugees welcome!”, om de meest bekende uit het politiek correcte mandje -gezien de diversiteit van de slogans van links blijkbaar een mandje van uiterst bescheiden formaat- der nietszeggende “oneliners” en Holle Frasen, uitstootte (ik verzin het niet!).

   Veel realiteitsbesef heeft papa dus niet, daar zelfs de verkrachting en moord van zijn eigen dochter door een rapefugee (die overigens niet eens aan zijn proefstuk toe bleek te zijn) de man niet in één ruk met de beide voetjes op de grond zet. Boven de kist van je dochter uitnodigende uitspraken doen om nog méér van dergelijke crimigranten binnen te laten, dat gaat mijn petje te boven. Niemand maakt mij wijs dat zo iemand nog in staat is, zelfs niet d.m.v. zware medicatie en hevige therapie.

   Ik denk dat men ervan zou schrikken, als men zou weten hoeveel linkse bobo’s zoals deze papa er (ook in de Lage Landen) rondlopen (niet zelden in een machtspositie; van de rechtspraak, over de media -de staatstoeters voorop!- en de cultuursector, tot in de hoogste regionen van de politiek!).

   Zij zijn immers niet enkel verraders van het eigen volk: bovenal zijn zij verraders van zichzelf. Om nog te zwijgen over het verraad ten opzichte hunner levenspartner, alsook hunner kroost. Zij gedragen zich als een heggenmus die een koekoek in het eigen nest uitnodigt, om -zelfs nadat het koekoeksjong uit het ei komt en de oorspronkelijke eieren uit het nest werpt of opvreet- het koekoeksjong van eten te voorzien… Waarmee ik maar wil aantonen dat het invoeren van “diversiteit” niet per definitie bevorderlijk, doch vaak zelfs schadelijk is voor de oorspronkelijke bewoners. Dit is doorgaans nefast voor de evolutie, of zeg maar: de natuur.

   Met vriendelijke groeten,
   Een Boze Buizerd

Comments are closed.