Corona: Molenbeek is dé broeihaard, nepstaat treedt niet op

Nadat wekenlang getoeterd werd over een ‘tweede golf’ die er geen was, is het nu wel degelijk prijs: een tweede coronagolf rolt over het land. Leugenpers en ‘experten’ sturen de politiek gewenste boodschappen de wereld in, zonder wetenschappelijk bewijs: het sluiten van de horeca zou absoluut noodzakelijk zijn, en ‘jongeren zijn de motor van de epidemie’, en moeten dus verplicht worden een ganse dag met een mondmasker op op school te zitten, wat onmenselijk, onhoudbaar en wellicht zelfs erg ongezond is.

De échte feiten van de tweede golf worden door leugenpers en politieke regime echter angstvallig verzwegen. Zo wordt het steeds duidelijker dat de vreemdelingenbuurten van de steden dé bron zijn van waaruit de tweede golf zich massaal op gang trekt. De reden is het gedrag van de vreemdelingen: men werkt nauwelijks of niet, en vult de dagen met rondslenteren van het ene familiebezoekje naar het andere, waar iedereen elkaar zoals gebruikelijk uitgebreid kust en omhelst. De gevolgen zijn voorspelbaar.

In Brussel is dé broeihaard van het Chinese longvirus Molenbeek. Jawel, Molenbeek, alweer Molenbeek. Is er iemand verrast? Er wordt daar geen enkele regel gehandhaafd: niet inzake BTW, niet inzake accijnzen, niet inzake belastingen, niet inzake criminaliteit, niet inzake terrorisme. Van hieruit werden ongestoord de massa-slachtingen in de Bataclan in Parijs en op Zaventem gepland. Zelfs die massamoorden leidden niet tot enige operatie ‘wet en orde’ in deze dievenstad. Dus waarom zouden de allochtonen zich nu houden aan coronaregels?

De voorbije weken heeft de nepstaat ‘België’ herhaaldelijk honderden agenten, ruiterij en waterkanonnen ingezet in Mechelen, Aalst en elders, als Vlamingen er democratisch en vreedzaam wilden demonstreren. Dezelfde troepenmacht kan nu naar Molenbeek gestuurd worden, om daar de coronaregels te handhaven en zo de gezondheid van iedereen in het land te beschermen. Gebeurt dat? Natuurlijk niet. De leugenpers-regimewebsite BRUZZ laat weten, dat er enkel ‘coronateams’ op pad worden gestuurd, die geen boetes gaan geven, maar enkel ‘sensibiliseren’:

Dus laat het even tot u doordringen: de Vlamingen, die onlangs naar Mechelen trokken om er vreedzaam en democratisch te demonstreren tegen een nieuwe regering zonder meerderheid in Vlaanderen werden aangehouden, opgesloten, afgetuigd en mogen nog een boete verwachten, maar de allochtonen die er in Molenbeek voor zorgen dat een volledig land op lockdown afstevent en wellicht vele horecazaken failliet gaan, die krijgen géén boete, maar worden ‘gesensibiliseerd’.

Dit land is zo knettergek, dat alleen de Grote democratische Omwenteling nog voor redding kan zorgen.

Ruiterij in Mechelen om een Vlaamsgezinde betoging te verhinderen. In Molenbeek? Nergens te zien.

2 comments

  1. De inwoners van Molenbeek zijn het favoriete kiesvee van de socialisten en die moeten ten koste van alles tevreden gehouden worden. Dit is de bevolkingsgroep die maandenlang de meest gezochte terrorist van Europa, Salah Abdeslam verborgen hield. Moslimprivilege = alle regels overtreden, alle wetten aan je laars lappen en er nog mee wegkomen ook. Met de goedkeuring van Catherine en Philippe Moureaux.

  2. Aisha bint Abu Bakr, kindvrouwtje van de Pedo-Profeet Mo, uit Mohl-Em-Beeq, Bruxellistan schreef:

    Dat is immers politiek-correct en islamofiel dergelijke PoCo-tweezakkerij want anders krijsen wij “racist, racist !” Want politiek-correct beschouwd zijn muzelmannen immers een apart mensenras, vraag het maar eens aan om het even welke politiek-correct geïndoctrineerde Pipo of Pipa. Die zullen dat volmondig beamen omdat hun objectief-correct constateringsvermogen ten prooi is gevallen aan het PoCo-19 virus, NOG erger dan Covid-19 want fataal en permanent knettergekke ontsporing veroorzakend ! “Allah Kackbar”

Comments are closed.