Het ‘white supremacy-waanbeeld’ van Geert Bourgeois

door gastschrijver Ullr

Decennialang was het hanteren van het stopwoordje racist de gangbare methode voor de liberaal om iedereen te stigmatiseren aan zijn rechterzijde die het niet met hem eens was. Uiteindelijk verloor dit woord het grootste deel van zijn betekenis. Het werd gewoon te vaak en tegen te veel mensen gebruikt. Als iedereen een racist is, dat is niemand een racist en geeft niemand er nog om als je iemand een racist noemt. Dit jaar was er echter een korte heropleving van de propagandaterm racisme, nadat de leugenpers er het woord systematisch aan toevoegde.

Onlangs beschuldigde Geert Bourgeois Vlaams Belang dat er binnen die partij mensen zouden zijn die streven naar white supremacy. White supremacy oftewel blanke superioriteit is de jonge en frisse propagandaterm die racisme vervangen heeft. Het is raar dat ik nog nooit een white supremacist heb ontmoet of gesproken. Maar volgens de leugenpers zijn ze overal. Hoe kom je op de ‘white supremacy-lijst’? Doe je een test om op deze lijst te komen? Is er een soort databank van white supremacists? Hoe gedragen ze zich? Dragen ze een bepaald soort kleding? Geert Bourgeois zal ons hopelijk een antwoord geven op al deze vragen.

Wanneer een volk zichzelf respecteert, een etnische identiteit heeft en trots is op zijn eigen tradities, en met andere woorden gewoon wil overleven en zijn naties wil behouden, dan heeft dat niets te maken met meer of beter zijn dan anderen. Loyaliteit hebben voor je eigen bevolking is een deugd – geen zonde. Er is geen reden om blanke mensen (of wie dan ook) als ‘superieur’ te classificeren omdat zij zich om hun bevolking bekommeren. Er is ook geen reden om blanke mensen constant een schuldgevoel aan te praten.

De ‘white supremacy-hysterie’ is zo absurd omdat blanken eerder worstelen met een blank minderwaardigheidscomplex. Dat zie je aan de manier waarop sommige blanken zich gedragen tegenover niet-blanken. Blanke aanhangers van de BLM-beweging beschouwen hun huidskleur als een teken van raciale schuld. Grootschalige immigratie uit niet-westerse landen is voor hen een compensatie voor dit schuldcomplex. Er is een naam voor dit soort minder-waardigheidscomplex. Dat heet het liberale virus.

Tevreden zijn met je blanke, Europese achtergrond is het grote taboe van de 21ste eeuw. De slogan ‘het is oké om blank te zijn’ is racistisch en aanstootgevend volgens liberalen. Mag je eigenlijk nog begaan zijn met het welzijn van blanken of krijg je hiervoor ook verwijten naar je hoofd geslingerd? Wanneer voornamelijk blanke meisjes het slachtoffer werden van Pakistaanse pedofielenbendes in het Verenigd Koninkrijk dan heeft dit noodzakelijkerwijs een raciaal element, daar is geen ontkomen aan.

4 comments

  1. En dan, wat dan, in mijn hoedanigheid van gelovige Oikofoob der PoCo-Kerk,, waan ik dit “white supremacy” en noem me geen “Blanke” maar wel “Witte” zoals die van Zichem, goed gehoord BetonBlok Vlamingen !

    1. Ja Geert, die BetonBlok Vlamingen fungeren niet als butlers voor VOKA & consoorten, daarom doen wij het dan maar. Daartoe pompten wij destijds zelfs Phillippe Muyters in 2009 rechtstreeks over van VOKA om ,alhoewel democratisch ONverkozen, toch Minister van Financiën te worden in de toenmalige Vlaamse Regering Peeters 2. Onze NV-Asociaal is immers niet bekommerd om Jan-met-de-Pet en zijn Marie, wij hoeven immers geen vermeende “White Supremacy” in onze rangen maar veeleer “Zakkenvul Suprematie” ; “Elitair Vlaams Rijk Volk Eerst”

  2. Opmerking: De juiste naam voor dit soort minder-waardigheidscomplex is niet het liberale virus maar oikofobie.

  3. De term white supremacy verwijst volgens mij naar het feit dat je blanken genetisch superieur acht aan andere rassen. Ik geloof daar geen seconde in. Ik geloof echter wel dat mentaliteit een groot verschil maakt. Dat we in het Westen zo’n hoogstaande beschaving hebben kunnen opbouwen komt doordat onze cultuur een amalgaam is van antieke filosofie, Christendom, verlichting, rationalisme, empirisme etc. Andere culturen zijn blijven steken in de middeleeuwen (islam) of in het animisme (subsahara Afrika). Het goede nieuws: je huidskleur kan je niet veranderen, je mentaliteit wel. Japan is een voorbeeld van een land dat al vroeg de stap naar modernisering heeft ingezet en daar ook de vruchten van plukt. PS meneer Bourgeois, indien ik volgens u toch een white supremacist zou zijn, kom me dan maar arresteren.

Comments are closed.