Binnen enkele dagen zijn er meerdere bizarre uitspraken, gedaan op videopnames en via twitterberichten, op de sociale media verschenen. Daarin laten medewerkers in het hoger onderwijs zich uit over leden van Nederlandse politieke oppositiepartijen die ze persoonlijk niet zo zien zitten. Een lerares filosofie op de Haagse Hogeschool sprak “Waarom zou ik Baudet niet mogen vermoorden?” Een medewerker van de Universiteit Groningen noemde Baudet en Hiddema “Extreemrechts tuig in mantelpak/stropdas” en vanaf de Universiteit van Utrecht klonk het “Wilders behoort achter tralies”. Na deze golf van geweld- en censuuroproepen blijft de vraag hangen hoe ernstig links aan het radicaliseren is én welke gevolgen dit heeft voor het onderwijs van eenieder.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Verbazing over links-extremistische gewelds- en censuuroproepen op hoger onderwijs”

  1. Grote Kuis met d egrove borstel

    Het is frappant hoeveel van die PoCo-gedegenereerde Pipo’s & Pipa’s er in overheidsdienst “werken”, betaald dank zijn belastinggeld van werkers die WEL economisch productief presteren tot het BNP ! Het moet eens gedaan zijn met ONS belastinggeld aan dergelijk vegeterend tuig te verkwisten !

  2. Dat de kogel altijd van links komt weten we zeker! Hitler wist ook dat exutreem links en communisme levens gevaarlijk waren!

  3. Volkert Van der Graaf vond ook dat hij zijn politieke tegenstanders mocht vermoorden en die loopt al een lange tijd vrij rond. Links kan dat. Er zal geen vervolg komen op deze bedreiging van die lerares filosofie, want ze is een links gesubsidieerde activiste dus dan kan dat. Maar post geen sarcastische rechtse plaatjes op internet want dan krijg je staatsveiligheid op je dak.

Trending

%d bloggers liken dit: