Terwijl de censuur van het linksliberale democratische regime al keihard toesloeg tegen patriotten in Groot-Brittannië en Duitsland, leek het erop dat het in Vlaanderen en Nederland wat rustiger was.  Maar in een geglobaliseerde linksliberale wereld zijn er geen grenzen meer, en ook geen vrijheid: linkse haatcampagnes en censuureisen waaien vanuit de VS over de oceaan en treffen ook hier hun doel.  Bewijs: de nationale pagina van de vaderlandslievende vereniging ‘Voorpost’ met 15.000 volgers is zopas verwijderd door Facebook, zoals steeds zonder opgave van redenen.

Voorpost zelf had onlangs laten weten dat het een ‘waarschuwing’ van de censuurdiensten van Facebook ontvangen had.  De aanleiding ligt voor de hand: het Amerikaanse bedrijf heeft onlangs, onder druk van een linkse haatcampagne in Vlaanderen en Nederland, de kindervriend ‘Zwarte Piet’ en afbeeldingen daarvan tot ‘haatdragend’ verklaard.  Voorpost protesteerde tegen die linksliberale censuur door wél afbeeldingen van Zwarte Piet te plaatsen, en zelfs een opgemerkte actie te voeren voor vrije meningsuiting aan het kantoor van Facebook in Brussel.  De wraak van het bedrijf heeft niet lang op zich laten wachten…

Voorlopig is Voorpost wel nog te bereiken via andere pagina’s en lokale afdelingen.  Maar het is mogelijk dat de censuurgolf verder rolt, natuurlijk.

Ook Voorpost roept nationalisten nu op, om zich actiever te gaan bewegen op platformen waar de linksliberale democratische censuur niet van kracht is, zoals het vanuit Rusland werkende VK.com.  Dat is het grootste Europese sociale mediabedrijf, waar nationalisten wél welkom zijn.

Overigens is het nuttig te zien waar de censuurgolf vandaan komt.  Ze werd opgestart door de sinistere schoft George Soros, die een extreemlinkse haatcampagne startte tegen de vrije meningsuiting, om grote bedrijven onder druk te zetten om censuur te eisen tegen rechtse meningen.  Dat leidde tot een advertentieboycot van grote bedrijven tegen Facebook.  Pas na die intimidatie en afpersing begon Facebook ook in West-Europa te censureren.  Facebook heeft daarbij lokale censuurantennes; in Vlaanderen is dat het linkse roddelblad K(N)ACK, ook bekend als ‘het leugenblaadje van de wachtzaal’.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Facebook censureert Voorpost-pagina met 15000 volgers”

  1. Facebook is een Orwelliaans bedrijf dat is verweven met het extreem linkse establishment, zij bepalen wat je mag zeggen en wat je mag denken terwijl ze je spioneren en controleren. Youtube is niet anders want het is in het bezit van Google, dat stasi-gewijs data over je verzamelt.

  2. Ik snap werelijk niet dat dit jullie verbaasd… donder die twatter, feestboek en weet ik weel wat voor een slinks multimedia eruit en stap over op GAB.

  3. Moet je lezen weer een actie van die schoft Soros

Trending

%d