Op 13 september 2020 verhinderde het linksliberale regime van Vandersmissen&Somers in Mechelen met enorm machtsvertoon dat Vlamingen vreedzaam hun mening zouden uiten tegen de nieuwe Waals-linkse Vivaldi-regering zonder Vlaams meerderheid.  Hier de getuigenissen van enkele slachtoffers van de illegale dictatoriale praktijken die daarvoor gebruikt werden:
Getuigenis 1:
‘ Beste,
Gisteren zat ik rond 12 u op een terras te Mechelen, cafe Antverpia.  Ineens kregen wij bezoek van federale politie voor pascontrole . Deze hebben wij zonder tegenspraak overhandigd .  Na een half uur wachten kwam er ineens een arsenaal aan gewapende politiemacht te voorschijn met minstens 70 politie-agenten voor 5 man .
Er werd ons gevraagd mee te gaan .
Wij vroegen uiteraard wat we misdaan hadden omdat wij voor de monumentendag kwamen en geen vlaamse vlaggen of dergelijke bij hadden .
Hier werd geen antwoord op gegeven .
Toch in goeder trouw in het justitiesysteem vrijwillig rechtgestaan om mee te komen .
Eens wij bij de combi waren werden wij bruusk gefouilleerd en geboeid en in de combi opgesloten .
Eens aangekomen in het politiekantoor kregen wij nog steeds geen reden voor de arrestaties .
We kregen 1 bekertje water en een bevroren pistolet . En werden wij in een cel gestoken van 4 op 9 meter met 30 medegevangenen die even goed niet wisten waarom ze er zaten .
Qua social distancing onmogelijk in deze ruimte, geen kraan om handen te wassen, geen wc papier aanwezig .
8u lang opgesloten geweest, meerdere malen gebeld voor drinken, nooit geen gehoor gekregen .
En nog altijd geen flauw benul wat we verkeerd hebben gedaan.’
Getuigenis 2:
‘ZE ZULLEN HEM NIET TEMMEN !!!
Vandaag in de cel gezeten van 11u30 tot 20u30 samen met nog 28 anderen.. corona maatregelen 0,0 allemaal dicht op elkaar.
De reden? Omdak ne vlaming ben da op straat wil komen..
Ik stapte uit den auto in Mechelen met (X) en nog ne maat.
100m verder vragen ze onze paspoorten.
Wss met mijn fb te checken moest ik direct mee als enige van de drie.
Geen verklaring of niets moeten afleggen, direct de cel in. Welgeteld 2 bekertjes water hebben we gekregen. Daarna bellen voor drinken maar geen enkele agent die kwam kijken ruim 4u lang. We hadden geen wc papier of een kraantje om onze handen te wassen..
Ik laat het hier ni bij, morgen dien ik klacht in.  ,
Democratie? Vrije meningsuiting? ‘BLM’ mag plunderen, den boel afbreken en wij als vlamingen vliegen in den bak voor niets!!’
Getuigenis 3:
‘Gisteren naar Mechelen afgezakt om ons ongenoegen te uiten over de huidige gang van zaken in de politieke wereld. Eens in het station daar aangekomen werd veel duidelijk . Alexander (burgemeester) had een enorme politiemacht opgetrommeld. Dit om de brave Vlaming met eigen mening de kop in te drukken. Samen met vier vrienden en voldoende afstand houdend en mondmasker op begaven we ons richting binnenstad. Na een 300 meter gestapt te hebben werden we staande gehouden door 2 undercoveragenten. Een identiteitscontrole was het zogezegd. Na enige minuten werd hun team versterkt door nog 8 man in burger. Er werd de vraag gesteld van ons uit ,, wat is hier de bedoeling van ?”. Tot een celwagen arriveerde was alles onduidelijk over ons lot. Nu was het menens ,we werden gearresteerd op vermoeden van. Onze persoonlijke bezittingen werden afgenomen, we werden gestript en gefouilleerd daar waar menig burger ons kon zien. Om uiteindelijk afgevoerd te worden naar de paddenstoel der smurfen van Mechelen. Daar aangekomen moesten we in een gesloten celwagen wachten. Na herhaalde beleefde vragen om de deuren te openen wegens te warm en mondmasker op kwam er geen gevolg . Hierop heb ik dan beslist om 1 keer hard tegen de achterdeuren te trappen. Hoera, ik heb ze wakker gemaakt. We kregen verse lucht. Om na korte periode 1 voor 1 uit de wagen gehaald te worden.
Na fameus geklungel zijn de strips dan verwijderd en volgde een tweede fouillering. Twee diepvriessandwiches (nog half bevroren) en een beker warm water ja warm werden me aangeboden. Vervolgens werd ik in de grote cel gestopt.Deze bleek achteraf veel te klein om 30 mensen zonder mondmasker vast te zetten. Tijdens het 9 uren verblijf werd regelmatig aangebeld om water en informatie te vragen. Toch hier werd geen gevolg aangegeven door de politiediensten.
Mijn frustratie werd groter met de minuut. Uiteindelijk mochten we druppelsgewijs uit de beklemmende cel. Je werd dan begeleid om je persoonlijke spullen in ontvangst te nemen. Hierbij werd je vergezeld door menig blauw al dan niet met ongemuilkorfde viervoeters. Aan de tafel werd me gevraagd om te tekenen voor mijn bezittingen. Ik weigerde dit met als reden, mijn trui is er niet bij. Drie maal heb ik dit duidelijk gemaakt. Tijdens de tweede maal vond een agent het nodig om me met de hand tegen de borst een duw te geven. Heb gevraagd om dit niet te doen. Zijn boodschap was ik raak je aan zoveel ik wil. Toen hij me de derde maal weer harder duwde was het hek van de dam. Het kwam tot een worsteling met enkele flikken op de grond.  Twee zaten op mijn armen om ze te boeien, een derde trapte me tegen het lichaam terwijl ik op de grond lag.  Terug geboeid werd ik terug in een cel gezet. Na een poosje kwam men dan vragen is het deze trui? Ja moeilijk he,was men antwoord.
Het gevecht moet best heftig zijn geweest ik bloedde hevig aan men oogkas, ik ben gekneusd door de stampen op mijn lichaam.  Er werd niet gevraagd of ik medische verzorging nodig had. Toch zelf gaf ik aan van wel. Dit was niet nodig volgens hen. Uiteindelijk mocht ik dan toch ook onder escorte naar het station van Mechelen. Ben dan naar mijn woonplaats afgereisd om daar alle vaststellingen te laten doen. Resultaat 10 dagen werkonbekwaam.’
Getuigenis 4:
‘Toen we uiteindelijk in groepjes van 2 gelost werelden stonden er 10 agenten op een rij waarbij 1 met honden die geen muilkorf droegen 1 voor en achteraan van de rij .

De man die achter mij stond vroeg waar zijn trui was voor hij het papier tekende dat hij al zijn bezittingen terug had .
Toen verloor één van de agenten zijn beheersing en duwde hem tegen de muur .
De man zegde wilt ge eens met u handen van mij blijven ik wil enkel mijn trui terug de agent duwde hem nogmaals en zei ik kom aan u lijf zoveel ik wil .
Toen was het hek van de dam en escaleerde het in een gevecht en dat gewoon omdat de man zijn trui terug wou .
Met 5 agenten zijn ze hem te lijf gegaan hij werd met zijn gezicht tegen de grond geduwd en één agent is boven op zijn rug gaan zitten .
Onze mensenrechten zijn er geschonden geweest iets waar België anders altijd zo trots op is werd nu radicaal van tafel geveegd .
En dat allemaal omdat ze de opdracht kregen van uit de politiek gaan onze agenten hun boekje te buiten.’
En dat alles dus alleen maar om vreedzame Vlamingen te verhinderen hun ongenoegen te uiten over een Waals-linkse regering met de VLD erin.  De zenuwachtigheid bij het linksliberale dictatoriale regime wordt blijkbaar groot…  Laten we ze de volgende weken en maanden nog véél groter maken!  De straat op, het is tijd!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Mechelen: knechten van Somers&Co trappen arrestant in elkaar in cel”

 1. Hoe meer Vlamingen zullen protesten tegen deze regering zonder meerderheid en hoe populairder wij worden, hoe smeriger liberalen en socialisten zich zullen gedragen. De partijpolitiekers zullen hun gestolen macht niet zonder slag of stoot opgeven.

 2. […] Links-liberaal Bart Somers deed het via zijn interim-burgemeester, door een legitieme en vreedzame betoging tegen de regeringsvorming te verbieden. Mensen die op terras zaten, zelfs gewone Mechelaars die écht niets met de zaak te maken hadden, werden voor uren in een warme cel gestoken, kregen warm water en bevroren pistolets en sommigen kregen bovendien slaag van de politie omdat ze hun eigen bezittingen terugvroegen.  […]

 3. Dat wordt de SS-politiestaat van de blauwe Nazi Bart Somers en zijn volksverraders.
  Hopelijk bij de volgende verkiezingen 0 stemmen.

  1. Dat zal wss niet gebeuren aangezien hij het voor dat soort heeft… En dit kiesvee natuurlijk voor hem een stem zal opbrengen… En hoe meer er zijn in Mechelen hoe meer stemmen dat dat monchicike heeft… Al hoop ik uit het diepste dat het aantal stemmen naar 0 gaat voor hen..

 4. Dank voor uw getuigenissen , zo weten anderen ook hoe het eraan toe ging .
  En nr3 heeft groot gelijk , niet bang opgeven maar (vreedzaam) de straat op , het is (hoog) tijd.

 5. Waar blijven onze politici om de gebeurtenissen in Mechelen te veroordelen ?
  Suggestie : misschien moeten we vanaf nu de leeuwenvlag niet enkel buitenhangen op 11 juli, maar elke dag. Voor 21 juli hangen we de vlag halfstok of brengen een rouwband aan. Aan onze politici om het voortouw te nemen.

 6. Autochtoon Verweer

  Klacht neerleggen bij Comité-P, want we zijn hier niet in Loekasjenko’s Belarus

Trending

%d