Het linksliberale regime waarin wij leven wil de resultaten van de verkiezingen negeren en een Waals-linkse Vivaldi-regering vormen zonder meerderheid in Vlaanderen.  Vele Vlamingen willen gebruik maken van hun democratische grondrechten om daartegen te protesteren.  Het linksliberale regime laat elke betoging toe die past in het eigen kraam, aangevraagd of niet, corona of niet:  tegen ‘racisme’, voor BLM (Burn, Loot, Murder, soms ook verkeerd omschreven als ‘black lives matter’).  Maar Vlamingen die hun mening uiten, dat is blijkbaar erg pijnlijk: in Mechelen werd in opdracht van Open VLD-dictator Bart Somers, vertegenwoordigd door interim-burgemeestertje Alexander Vandersmissen, een vreedzame protestmars van burgers via regelrechte nazipraktijken verhinderd.

In Mechelen werd op 13 september met een immense politiemacht de staat van beleg uitgeroepen, werden alle rechten en vrijheden een dag afgeschaft, en werden een hele dag dictatoriale technieken toegepast om elk vreedzaam protest van vrije burgers in de kiem te smoren.  Pleinen en straten werden bezet door intimiderende cordons agenten in volledige gevechtsuitrusting.  Zware helicopters dreunden onafgebroken boven de stad om de burgers binnen te houden.  Stoeten van agenten te paard hielden intimiderende optochten met kletterende hoeven.  Waterkanonnen stonden klaar.

Bijzonder grof was de arrestatie van de organisator.  Die werd zonder enige reden al vooraf aangehouden en gedurende maar liefst 10 uur opgesloten, zonder dat de man iets verkeerds gedaan had, maar enkel om hem te straffen voor zijn vreedzame initiatief.  Een hele dag vroegen mensen zich dan ook af waar hij was; de politie had zelfs het lef journalisten naar hem door te verwijzen, terwijl hij uiteraard opgesloten was.  De nazi’s noemden dat een ‘Nacht und Nebel’-operatie: men laat iemand spoorloos ‘verdwijnen’ om angst en onzekerheid te verspreiden.  Ook in landen als Wit-Rusland of China wordt dat door dictatoriale regimes graag gebruikt.

Volgens de wet op het politieambt mag men niet aan ‘racial’ of ‘etnic profiling’ doen: mensen louter controleren op kenmerken van ras of afkomst.  Maar wat de politie gisteren op grote schaal toepaste was ‘political profiling’:  mensen werden massaal gecontroleerd en gearresteerd louter op basis van een vermoeden van hun politieke mening.   Met intimidatie en dreiging van arrestatie werden zo honderden mensen verjaagd; ‘sensibiliseren’, noemt de politie van Mechelen dat vandaag.  In werkelijkheid gaat het om manifest illegale politie-intimidatie op basis van politieke overtuiging.

Nog groffer was de verboden illegale arrestatie van tientallen mensen louter op basis van een vermoeden van hun politieke overtuiging.  Dat zijn manifest illegale arrestaties, en al die mensen zouden klacht moeten indienen bij Comité P en schadevergoeding vragen.

Maar de politie zette op bevel van dictator Somers en zijn loopjongen Vandersmissen nog een stap verder:  op het stationsplein moest een man zijn Vlaamse leeuwenvlag vernielen door haar van de stok af te scheuren en op te bergen.  Het tonen van de vlag van Vlaanderen is door de linksliberale nazi’s van Mechelen tot misdaad verklaard.

En ook een poging om ons Vlaamse volkslied, de Vlaamse leeuw, te zingen op het stationsplein werd door de Mechelse politie op bevel van hun nazileiding beantwoord met méér intimidatie en méér arrestaties.

Ondanks alle intimidatie zetten sommige dapperen toch door.  De afrit Mechelen van de autosnelweg werd een tijdlang door actievoerders geblokkeerd, de Vlaamse leeuwenvlag werd getoond en de Vlaamse leeuw werd gezongen.  De inzittenden van een geblokkeerd politievoertuig konden niet anders dan toekijken.

In kringen van de organisatoren is de strijdbaarheid groot.  ‘Nu duidelijk is dat in Mechelen door de linksliberalen de vrijheid is afgeschaft, zijn meer acties nodig’, zo klinkt het. ‘Mechelen wordt bestemming nummer 1 van toekomstige protesten.  We zijn eens benieuwd hoe lang ze het kunnen volhouden om zo’n enorme troepenmachten op de been te brengen om Vlamingen te verhinderen vreedzaam hun mening te uiten.’ Wordt dus vervolgd!

OPROEP: Werd jij gisteren illegaal gearresteerd enkel op basis van een vermoeden van je politieke overtuiging?  Stuur ons je getuigenis naar info@reactnieuws.net.

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Mechelen: Open VLD verhindert ‘Mars tegen Vivaldi’ via nazipraktijken”

  1. […] De onvrede bij de Vlamingen over de op handen zijnde Waals-linkse regering van de belgische nepstaat is groot.  Overal wordt opgeroepen tot verzet en betogen, getuige daarvan de aangekondigde betoging vorig weekeinde in Mechelen, die door Open VLD met dictatoriale methodes werd neergeslagen. […]

  2. kan de Vlaamse regering met NVA zoiets door de vingers zien .waar zit de Nva om Somers op het matje te roepen

  3. Ik denk dat de Mechelse burgers deze fanatieke domheden van deze “mol” in de Vlaamse regering bij de volgende verkiezingen niet zomaar “blauw-blauw” zullen laten.Hij en zijn kornuiten mogen zich stilaan beginnen voorbereiden op een “historische afgang” bij de volgende verkiezingen.

  4. Marc Van Kerckhoven

    Ik was evenzeer aanwezig en stond versteld van deze politie overmacht, dat heb ik op nog geen enkele voetbal wedstrijd gezien zelfs niet bij een derby tussen Antwerp en Beerschot
    Ik overweeg om een klacht in te dienen aan Mechelse overheid

  5. […] Nadat de linksliberale nazi’s Somers&Vandersmissen Mechelen gisteren een dag tot een dictatuur uitriepen, zogezegd om de invasie van horden woeste extreemrechtsen te verhinderen, lachen de Mechelaars de […]

  6. Wie met de hond slaapt , betrapt zijn vlooien …… Mechelse Erdogaanse toestanden een democratie onwaardig …..

Trending

%d bloggers liken dit: