Duizend mensen demonstreren in Den Haag tegen pedofilie en pedopartij PNVD

Vandaag hebben op de Koekamp, nabij het centrum van Den Haag, zo’n duizend mensen tegen pedofilie en de recent heropgerichte pedopartij PNVD gedemonstreerd. Er waren meerdere motorrijders aanwezig, die uit sympathie de boodschap van de demonstratie kwamen ondersteunen en wat extra geluid maakten. Door de demonstranten werden spandoeken en borden meegedragen met teksten als ‘blijf van mijn kind af’ en ‘geen pedocratie’, daarnaast waren er diverse sprekers, waaronder ook slachtoffers van pedofielen.

Het was de tweede demonstratie in een korte tijd over deze kwestie. Aanleiding hiervoor is zonder twijfel het nieuws dat de voormannen van de beruchte pedopartij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) lieten weten wederom aan de verkiezingen te willen meedoen. Daarbij wezen sprekers ook op de cijfers van seksueel misbruik van minderjarigen in Nederland en spraken van meerdere acties die men in de toekomst nog wil uitvoeren, zoals de digitale petitie tegen de PNVD. Deze is inmiddels al meer dan 600.000 keer ondertekend.

5 comments

  1. Linkse democraten in de VS: “Defund the police!”
    Alle pedofielen in de VS: “Joepie!”

  2. Volledig akkoord met protest tegen pedofilie!…dat kunnen ze onze kinderen toch niet aandoen en Howee de eerste die aan mijn telgen raakt die zal er niet zo goed vanafkomen als de bende van
    Dutroux ,want dan neem ik als Oma de wapens op……….! ‘

  3. Wat maken we ons toch weer druk. Jaarlijks worden bij honderden meisjes uit andere landen hun schaamlippen en clitoris weg gesneden
    Daar hoor ik niemand over. In de islam mag je een meisje van negen al ontmaagden. Veel meisjes worden gedwongen om met een oude vent te trouwen in de islam. Daar hoor ik nooit wat over. Geen enkel protest.

  4. Terecht protest tegen het feit dat permissiviteit verkleed wordt als vermeende “verdraagzaamheid”‘sic) ter zake . De doodstraf voor pedofilie plegers zou een rechtgeaard afschrikkingsmiddel wezen want “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”

Comments are closed.