Voetbalteam ‘Rode Duivels’ knielt voor BLM-terroristen

Bij het begin van één of andere voetbalmatch hebben de spelers van het voetbalteam ‘Rode Duivels’, dat speelt voor Monaco, excuseer België, geknield ter ere van de Amerikaanse extreemlinkse terreurbeweging BLM (Burn, Loot, Murder).  Bij de start van die beweging kon je mensen nog het voordeel van de twijfel geven: protest tegen zogenaamd ‘politiegeweld’ en zogenaamd ‘racisme’, daar trapt elk naiëf schoolmeisje even in.  Maar intussen is de speeltijd voorbij:  BLM is ontmaskerd als marxistische terreurbeweging, die zich te buiten gaat aan geweld, plundering, brandstichting en moord, zoals de recente executie in Portland van een aanhanger van Trump op straat omdat hij een rechts petje droeg.

Op sociale media circuleren nu nogal wat memes die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten.  Voor zover dat nog niet duidelijk was, is het nu eens en voor goed beslist: het voetbalteam dat zichzelf ‘Rode Duivels’ noemt is niet het team van de Vlamingen.  Negeren en boycotten die handel.

4 comments

  1. Eens temeer blijkt niet alleen “velogetrap” maar “ook ballengedoe” volksverlakkerij te zijn…..Sinds de oude Romeinen en hun “Brood en Spelen” is er niks in essentie veranderd….;

  2. Aangezien de Rode Duivels het goed vinden dat BLM volledige steden vernielt, huizen afbrandt en plundert, zullen ze het vast ook niet erg vinden als hun dikke villa met Audi en Mercedes worden afgebrand, of niet soms?

  3. En Romelu Lukaku, van wie de intelligentie er trouwens altijd vanaf druipt, deed er naar verluidt dan nog eens een racistische BlackPower-vuist bovenop ! Dit is dan ook de laatste keer dat ik naar deze Belgische voetbalploeg van dikke nekken heb gekeken. Had ik van in het begin gekeken, dan was het meteen klaar geweest. Politiek en vandalen horen absoluut niet thuis in de sport. Ze doen maar, ik ben er persoonlijk klaar mee.

  4. De rode duivels en heel de belgitude errond en erover, kunnen mij gestolen worden, maar waarom een voetbalPLOEG steevast een TEAM noemen? Ook voor onze moedertaal fors polariseren a.u.b.!

Comments are closed.