In de door Democraten bestuurde stad Portland, in de staat Oregon in het noordwesten van de VS, is opnieuw een triest dieptepunt in de linkse straatterreur van BLM bereikt.  Al weken lang tolereert het Democratische bestuur extreemlinks geweld en anarchie in de stad:  vooral gebouwen van de federale overheid worden daarbij aangevallen.  Daarbij vielen al verschillende doden bij schietpartijen tussen deelnemers aan de rellen onderling, of bij onschuldige voorbijgangers.  Oorzaak van het geweld is geen ‘racisme’ of ‘politiegeweld’, wel de linkse frustratie over het feit dat de rechtse President Trump democratisch aan de macht is.

Afgelopen weekend besloten honderden aanhangers van de Republikeinse President Trump dat het genoeg was geweest, en ze hielden een massale autocaravaan door de stad om President Trump te steunen.  Vaderlandslievende inwoners van de stad waren erg blij met die steunbetuiging, en bedankten de deelnemers uitvoerig.

Maar de linkse straatterroristen van BLM wilden de vreedzame uiting van die rechtse mening beletten.  Op beelden is te zien hoe ze op kruispunten de autocaravaan aanvallen met flessen, vuurwerk en andere voorwerpen.  Trumpvlaggen worden van de auto’s gerukt en verbrand.  De inzittenden van de auto’s verdedigen zich met paintballgeweren en pepperspray tegen de linkse agressie.

Uit frustratie daarover gingen groepen BLM-aanhangers in de straten op jacht naar geïsoleerde Trump-aanhangers.  ‘s Avonds zagen ze een aanhanger van President Trump, te herkennen aan een petje van de plaatselijke rechtse groep ‘Patriot Prayer’: hij werd genadeloos afgeknald.  Men ziet hoe hij valt, en hoe de BLM-dader vlucht.  Daarna proberen mensen hem vruchteloos te redden.  Zo ziet dus een executie door BLM eruit.

De identiteit van de door BLM afgemaakte man is nog niet bekend gemaakt, maar Joey Gibson , de leider van Patriot Prayer, heeft intussen bevestigd dat de overledene een aanhanger was van de vaderlandslievende groep.

De beelden van zwarte criminelen die door de Amerikaanse politie gearresteerd of beschoten worden hebben we intussen al vele malen bij de leugenpers gezien; zullen we deze beelden van de koelbloedige moord door vermoedelijk een zwarte BLM-terrorist op een rechtse blanke Amerikaan even vaak te zien krijgen?  Wat denkt u?

Informeer de wereld, DEEL dit bericht!  Help REACT de waarheid verspreiden!  Klik hier rechts voor uw bijdrage!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “(VIDEO) Linkse BLM-terroristen vermoorden rechtse Amerikaan vanwege rechts petje”

 1. Antifa-terrorist Reinoehl liquideert ‘Jay’ Danielson in koelen bloede. Danielson was ongewapend en vormde dus op geen enkel moment een bedreiging. Dit is duidelijk te zien is op beelden van beveiligingscamera’s die recent zijn vrijgegeven.
  De enige reden waarom Jay werd vermoord, was omdat hij een andere politieke overtuiging had.
  Reinoehl was actief in Black Lives Matter-plunderingen/geweldplegingen tegen vermeend “racisme”.
  Niets toont meer “antiracisme” aan dan huizen en bedrijven van onschuldige mensen vernielen en onschuldige mensen aanvallen. Linkse tolerantie!
  Reinoehl was een zieke terrorist en werd door de linkse krant ‘De Standaard’ een ‘linkse activist’ genoemd. Het Neuwsblad beschreef eerder al veroordeelde pedeofiel en BLM-aanhanger Rosenbaum als “iemand die veel van zijn kinderen hield”. Je vraagt je toch af hoeveel gestoorde mensen daar bij de kranten werken.

 2. De media haat Trump. Veel domme Nederlanders geloven de media en daarom haten ze Trump. Nederlanders worden steeds stommer.

 3. Links zemelzeikt graag over vermeende politiek-correcte “verdraagzaamheid”(sic) in feite PERMISSIVITEIT, objectief-correct beschouwd. Al wie het oneens is met hun volkomen bevooroordeelde standpunten en dat ook uit zou “hate speech” (sic) verkondigen in zijn/haar hoedanigheid van vermeende “fascist”, “nazi”, “discrimineerder”, “racist” etc….Links crapuleus geweld zou “politiek-correct” en dus toegelaten zijn…..De voorbeelden zijn legio en het autochtonofoob discriminatoir Systeem danst naar de pijpen van Links, keer op keer weer…

Trending

%d