Nu de Open VLD blijkbaar aanstuurt op een (extreemlinkse) regering zonder meerderheid in Vlaanderen, spreekt Dries Van Langenhove (onafhankelijk Kamerlid op lijst VB) een opmerkelijke waarschuwing uit:

‘Als de nieuwe regering van groenen, socialisten en liberalen een nieuwe collectieve regularisatieronde (alle illegalen dus de Belgische nationaliteit geven) gaat organiseren zoals dat met dezelfde partijen ook gebeurde onder Verhofstadt, dan zal ik een Mars op Brussel organiseren die haar weerga niet kent. En geen verbod, geen opgestookte politiemacht of geen intimidatie via het gerecht zal ons tegenhouden.’

Dries verwijst daarmee naar de eerdere mee door REACT georganiseerde succesvolle Mars tegen Marrakesh, die met 8000 deelnemers de grootste Nationalistische manifestatie in Brussel was in decennia.  Dries zelf hield er wellicht één van de beste toespraken in de Nationalistische beweging ooit, en werd daarna met vlag en wimpel verkozen in het belgisch parlement.

De aankondiging is opmerkelijk, omdat VB-voorzitter Tom Van Grieken eerder aan een Facebookgroep had laten weten dat de Mars tegen Marrakesh niet voor herhaling vatbaar is, vanwege de zware rellen nadien.  Er sluiten zich dan mensen aan waarop je geen vat hebt en dat is nefast voor de beeldvorming, daar kwam het op neer.

Van Langenhove vertolkt duidelijk de mening van de steeds grotere groep Nationalisten die van mening is dat de tijd opraakt, dat er niet louter kan gewacht worden op een verkiezing in 2024 en dat er ook op straat in actie moet gekomen worden tegen landverraad en omvolking.  Ook op hun soms scherpe kritiek heeft hij onlangs geantwoord:

‘Een aantal mensen reageert op mijn posts met:
“Dries wanneer gade gij nekeer iets doen gij praat alleen maar!!!!”
En
“Dries gij post alleen maar op sociale media maar ge doet niks!!!”

Een antwoord op die mensen:
– Ik leid de grootste politieke jongerenbeweging van dit land en heb via Schild & Vrienden al vele tienduizenden, wellicht zelfs honderdduizenden jonge Vlamingen nationalist gemaakt. Uit een poll van VTM bleek ik de populairste politicus te zijn bij de Vlaamse jeugd. Voor ik aan mijn strijd begon, was Vlaams-nationalisme iets dat niet leefde bij de jeugd.
– Ik organiseer wekelijks bokslessen op tal van locaties over heel Vlaanderen en maak zo onze jeugd weerbaar.
– Ik organiseerde de Mars tegen Marrakesh (grootste rechtse betoging van de 21ste eeuw) en de Mars voor Democratie, naast ontelbare andere acties.
– Ik heb op eigen kracht een televisiestudio gebouwd vanwaaruit we binnen +\- 2 maanden eigen nieuws zullen uitzenden. Iets wat meer geld, tijd en moeite heeft gekost dan jullie zich zelfs nog maar kunnen inbeelden.
– Ik ben ondanks alle tegenwerking het jongste parlementslid geworden van dit land en heb op mijn eentje en op eigen kracht een strijd gewonnen tegen het hele establishment (parket, gerecht, universiteit, media, banken, politiek).
– Ik organiseer liefdadigheidsacties, zwerfvuilacties en tal van andere acties die onrechtstreeks bijdragen aan onze politieke doelen.
– Ik leef voor de Vlaamse zaak. 24/24, 7/7 sta ik paraat. Elke minuut, elke euro, zelfs mijn leven ben ik bereid te geven.

En over die sociale media: ik bereik ongeveer een miljoen Vlamingen per week via sociale media en heb zo al ontelbaar veel mensen wakkergeschud. Dit is ongelofelijk belangrijk en cruciaal om er voor te zorgen dat bij de volgende verkiezingen genoeg Vlamingen op Vlaams Belang stemmen. Die sociale media kosten dagelijks vele uren van mijn tijd, maar het is het zeker waard als je ziet hoeveel mensen ik kan bereiken en overtuigen.

Aan die mensen die dus durven beweren dat ik “niks doe”, ik begrijp jullie frustratie over het huidige politieke klimaat, maar denk eens heel even na voor jullie die frustratie uitwerken op de verkeerde persoon en zulke totaal ongegronde verwijten maken aan iemand die ALLES heeft opgeofferd voor onze strijd.’

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Dries Van Langenhove: ‘Bij regularisatie illegalen nieuwe Mars op Brussel’”

  1. Kleine tip: laat betogingen in Antwerpen doorgaan ipv Brussel. Je riskeert minder politiegeweld door franstalige politiekorpsen en bovendien moet Bart De Wever dan kleur bekennen.

  2. Dries voel je niet persoonlijk aangevallen man. Da’s gewoon een heel positieve reactie vanwege al die mensen die staan te trappelen om iets te doen tegen die gewelddadige mosdom invasie.
    Een kritiek die ik wel deel is waarom je persé Theo Francken moet blijven aanvallen? Hij is een medestander en geen vijand hé. We zullen in 2024 moeten samenwerken met de N-VA. Nu krijg ik soms de indruk of net hij je grootste vijand is . Richt je pijlen liever op die laffe figuren van Open-Mulad . Open grenzen -Multiculturele Liberalen en anti Democraten ( voorheen nog open-VLD) . Verder wil ik je nog bedanken voor je grenzeloze inzet en ik ben echt blij dat er nog figuren zoals jij rondlopen die opkomen om die “slechte blanken” te verdedigen. Volhouden!!!
    Bart White Lives Matters More

  3. houd vol Dries we duimen voor je van uit Hongarije

  4. Leve Dries, laat je niet doen !!!

    1. Nou bij jullie gebeurt er dan echt iets! In Nederland zijn ze te gezapig! Alleen tegen de coronamaatregelen was men wel te porren!

Trending

%d