Zondag is Oostende the place to be. Althans voor diegene die de straffeloosheid in Vlaanderen meer dan beu zijn. Dat vat zowat de oproep samen, die een aantal vastberaden Vlamingen verspreiden op sociale media. “Als het nu uit de hand loopt is het voorgoed afgelopen. Als we met respect opereren zullen ze ons later in andere steden zeer verwelkomen.”, aldus de organisatoren, waarmee ze hun opzet van een geweldloze manifestatie willen benadrukken.

Stel u even voor, de zomer lokt – ondanks corona – een massa mensen naar de Kust. Er zijn maatregelen van kracht, zoals voldoende afstand bewaren en het dragen van mondkapjes. Ook een groep criminele vreemdelingen uit de hoofdstad besluit een dagje de benen te strekken op het strand. Na wat alcoholmisbruik en naar alle waarschijnlijkheid een portie drugs, besluiten de Brusselse vreemdelingen om ook de armen te strekken en de vuisten te laten zwaaien. Zomaar, omdat het kan. Strandwachters en in der haast bijeengeroepen politieagenten gaan op vrij amateuristische wijze in de verdediging en slagen er uiteindelijk toch in om een aantal criminelen te arresteren.

De komende dagen beslissen burgemeesters om de toeganswegen naar de Kust af te sluiten en enkel strandgasten met permissie toe te laten tot hun gemeentes. De rust keert daarop niet meteen terug, want alsnog zien jonge vreemdelingen de kans om her en der aan de Kust rel te schoppen. Ook elders in Vlaanderen, in openluchtzwembaden en recreatiedomeinen. Enkele weken later blijken de criminelen, die in eerste instantie gearresteerd werden en gekend waren bij het gerecht voor onder andere bendevorming, ervan af te komen met een lichte taakstraf. Voor een aantal burgemeesters is daarmee de kous af.

Fictie? Uiteraard niet, want dat is exact wat we de voorbije weken mochten aanschouwen. Een triest relaas van de straffeloosheid die in dit land heerst. Maatregelen komen er pas volgend jaar. Zo belooft men althans in de ivoren politieke torens in Brussel. Er gaat dus niets gebeuren, daar kan je vergif op innemen.

Maar waar de burgemeesters niet op gerekend hadden, was de reactie van de bevolking. Die is, om het zacht uit te drukken, pissed off . Alweer wordt voor duizenden Vlaamse toeristen en kustbewoners de zomervakantie een stuk omzeep geholpen door criminele vreemdelingen, die zich alles lijken te kunnen permitteren. Zeker de groteske en absoluut onwettige maatregelen om de Kust af te sluiten voor potentiële dagjestoeristen was de druppel teveel die de multiculturele emmer deed overlopen.

En dus komt er een grote groep van die Vlamingen in opstand. Onder de noemer ‘Met de trein naar Oostende’ plannen ze aanstaande zondag een vreedzame wandeling, in bubbels van 5 én met onderlinge afstand van 1,5 meter van Oostende naar Middelkerke. Meer dan 5.500 mensen zitten in de ‘geheime’ Facebook-groep en dat maakt de liberaal Tommelein extra zenuwachtig. ‘Extra’, want Vlamingen die hun recht van betogen opeisen is sowieso not done voor dit soort politiekers die de waarheid aan hun zijde denken te hebben en vinden dat iedereen zich moet gedragen naar hun wensen.

Wees er dus maar zeker van dat aanstaande zondag Oostende er zal uitzien als een bezette stad. De manifestatie/wandeling werd immers om onduidelijke redenen VERBOTEN door burgemeester Tommelein. Wees er dus ook maar zeker van dat de politie nu wél doortastend zal optreden en plots wél weet waarvoor de wapenstok dient en hoe een busje pepperspray werkt. En het zal niet bij een tiental arrestaties blijven, mocht een wandelaar zijn bubbel van 5 verlaten of iets te luid zijn stem verheffen. En de gevolgen voor de arrestanten zullen geen taakstraffen zijn of de vraag om het in het vervolg alstublieft wat rustiger te houden.

Laten we hopen dat ik mis ben. Maar aangezien de organisatoren dezelfden zijn die met respect en in groep naar het Brusselse Beursplein trokken na de aanslagen in Zaventem en Maalbeek, alwaar de media ervan maakten dat zij door de kaarsjes en bloemen liepen, terwijl dat in feite de journalisten zélf waren die dat deden, vrezen we dat ook aanstaande zondag de media en politiek Fake News zullen verspreiden dat losgeslagen en – uiteraard – extreemrechtse hooligans en neonazi’s Oostende kwamen afbreken om er te vechten met de ordediensten. Waarna de links-liberale politiekers alle geweld van criminele vreemdelingen de ganse zomer lang, jaar in jaar uit en overal in Vlaanderen, onder de mat vegen, om vervolgens de rechtse partijen met de vinger te wijzen als aanstokers van dit geweld en het verspreiden van haat en discriminatie.

Wie de geheime Facebook-groep echter met aandacht doorbladert, kan niet anders dan concluderen dat het opzet als vreedzaam, maar weerbaar kan omschreven worden. Mét zelfs respect voor de ordediensten, die uiteindelijk als eerste geconfronteerd worden met geweld door criminele vreemdelingen en daarbij in de steek worden gelaten door hun oversten, de burgemeesters én gans de linkse politieke meute. Ook kan je vaststellen dat de overgrote meerderheid in de groep geen politieke voorkeur uitdraagt, maar integendeel los van eigen politieke kleuren de wantoestanden in de algemene Belgische politieke besluitneming wil aanklagen. Want net zoals aan het Beursplein nemen verschillende politieke kleuren en heel wat vreemdelingen deel aan de wandeling.

We kijken ernaar uit en hopen op een geslaagde, maar kordate protestwandeling. Veel succes mannen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Nu zondag protestwandeling tegen straffeloosheid van Oostende naar Middelkerke: veel succes!”

  1. De belze tweezakken zullen nu wel optreden ze kunnen ook vele euro’ s bijverdienen en bejaarden en hun kleinkinderen bijeen slaan. Flikken nog een zondagshift erbovenop.

  2. Veel kans dat links en extreem links hun Antifa knokploegen zullen sturen om chaos en wanorde te creëren.

Trending

%d