Mechelaar lust anti-racismecampagne van Bart Somers niet, zowat niemand kleefde anti-racismezelfklever

Begin juni kondigde de stad van Minister van Samenleven Bart Somers een ware anti-racismecampagne aan. Mechelen lanceerde een website voor verhaaltjes over racisme en discriminatie. Op die site kan je uiteraard ook klachten indienen. Maar het meest frappante waren wel de zelfklevers die in alle brievenbussen werden gedropt.

Aangezien in volle Black Lives Matter-hysterie Mechelen niet kon achterblijven zochten de bestuurders van Groen!, M+ en Open VLD naar een manier om tijdens de lockdown toch een signaal uit te sturen tegen racisme. Het werd een pervers idee dat voor velen meteen deed denken aan de jaren ‘30. Je kreeg immers een zelfklever in je brievenbus en als je die voor je deur kleeft, ben je tegen racisme. Het perverse is dat wanneer je deze zelfklever niet voor je deur kleefde, je per definitie NIET tegen racisme zou zijn. Om die reden leek deze zelfklever voor vele Mechelaars op een jodenster, waarvan we de bedoeling niet hoeven uit te leggen.

Ondertussen zijn we twee maanden verder en we vroegen ons af hoe Mechelen er nu uitziet met al die zelfklevers op de voetpaden. Of hoe zit het met andere woorden met het “mooi beeld in de stad,” zoals de Schepen van Gelijke Kansen Gabriella De Francesco (Groen!) het noemde bij de lancering. We contacteerden één van onze slechte karakters in de stad van de Manenblussers en vroegen naar een stand van zaken. Gewapend met een fototoestel trok hij door de volkse straten en het resultaat ziet er prachtig uit.

In de verschillende wijken waar hij kwam kon hij welgeteld 0 zelfklevers op beeld vastleggen. Nul, zero. Een geruststellend beeld, wat ons betreft. De Mechelaar heeft immers geen boodschap aan de dictatoriale trekken van de links-liberaal Bart Somers. Noch racisme, noch de hele BLM-heisa los je op met een website met (verzonnen?) verhaaltjes waarbij de blanke Vlaming met de vinger wordt gewezen, of met een zelfklever. Racisme los je op door te erkennen dat het zich in twee richtingen kan manifesteren en door te benadrukken dat rechten en plichten voor iedereen van tel zijn. Het afschaffen van positieve discriminatie bijvoorbeeld zou al een grote stap in de goede richting zijn.

Ook opvallend, zelfs aan een huis waar een affiche hangt van de BLM-beweging, vond onze fotograaf geen zelfklever van de stad Mechelen tegen racisme terug. De enige zelfklevers waar we een foto van vonden waren die van het Vlaams Belang in Mechelen… nadat ze de oproep lanceerden om de bewuste zelfklevers bij hen in het secretariaat in de brievenbus te deponeren. Het bewijst eens temeer dat Vlamingen NIET racistisch zijn, maar vooral de anti-racismecampagnes meer dan beu zijn. Alvast deze campagne heeft zwaar gefaald. Heerlijk!

Mechelaars dumpten hun anti-racismezelfklevers in de brievenbus van het Vlaams Belang-secretariaat. Zij hadden daartoe opgeroepen omdat zij vinden dat Mechelaars niet gestigmatiseerd moeten worden.
Zelfs hier geen anti-racismezelfklever. Bart Somers en zijn linkse bende faalden enorm met hun dwaze en stigmatiserende campagne!

11 comments

 1. Dan zijn jullie redelijk selectief blind geweest. In mijn straat alleen al zie ik er minstens 5 plakken.

 2. Wat een geldverspilling en ondertussen maar boetes geven aan de hardwerkende Vlaming !
  Somers heeft duidelijk heimwee naar het naziverleden van z’n voorouders en wil nu alle Vlamingen een schoenzool opplakken, zoals z’n nazi grootvader bij de Joden met een ster #stop die gevaarlijke idioot

 3. Anti-racisme staat gelijk aan anti-blank. Het enige waar het bij Somers om draait is om de blanke Vlamingen nog wat met het vingertje te wijzen zodat diezelfde Vlaming nog wat meer kan worden uitgeperst. Somers is een schande voor Vlaanderen en voor zijn voorouders.

 4. Laat me niet lachen, lijkt op de jodenster! Het zijn juist zionistische joden, die het woord rascisme hebben uitgevonden en wel door Leo Trotsky, een Amerikaanse jood die met 2 miljoen $ naar Rusland werd gestuurd door de joodse bankier Shift en Warburg! Er stond zelfs doodstraf op “anti semitisme”! Daar hebben ze 66 miljoen Russen op een vreselijke manier afgeslcht, lees Alexander Slschenitzin er maar op na! Die revolutie waren vooral joden die 80% van het politbureu uitmaakten! Achter deze linkse zg antifa zit George Soros ook een extreem linkse jood! Het met de jodenster te vergelijken is onzin, want de joodse raad in Berlijn heeft het zelf bedacht om zich te onderscheiden van het Goyim, of tewel de nietjood, volgens de Babylonische Talmoet! Hitler had het boek, Germany must parisch gelezen, Duitsland moet verdwijnen, van de Amerikaanse jood Kaufman! Toen heeft de de inderdaad ingestemd dat ze een ster droegen om een andere reden, dan hun dat wilden! Toen wilden ze al de wereld heerschappij en nu nog steeds, want volgens hun religie(ik heb het over die extrememe sektarische en rijke joden) Zij willen een wereld communistische dictatuur voor 70%bestaat wat ze tegenwoordig, the deepstate noemen, uit extreme joden en hun knechtjes, vrijmetselaars en zionisten! Bestudeer de geschiedenis maar eens goed, niet alleen uit mainstreem bronnen maar uit alternative brronnen die bewezen zijn, maar gecensureerd worden, omdat het de waarheid is hoe ea in elkaar steekt! De omvolking die nu plaatsvind, wordt ook door zionistem gestuurd, het is bedacht door de joden Hooten en Morgentau, om alle blanken en Christenen te vernietigen, het staat ook in de Talmoet te lezen! Het bewijs is er dus! Dit ,de waarheid zal ook wel gecensureerd worden, je mag alleen maar de “democratische” mening hebben! Ik heb geschiedenis gestudeerd en daarin grondig onderrzoek naar de andere zijde gedaan en waarom dit alles plaatsvond en ook nu plaatvindt! Voor de beginnende onderzoeker raad ik aan om de docu Europa the lsst battle op bitshute eens te kijken, dan snap je meer van de ware toedracht van toen en nu! Deze docu is wel in het engels en is in 10 delen van een uur! Echt een aanrader, veel kijkplezier!

  1. “Leon Trotsky”, in het echt Leiba Davidovich Bronstein, kreeg wel zijn bekomst , nml. een “ijsbijl” die door bergbeklimmers wordt gebruikt, in zijn fanatieke kop en crepeerde daardoor zo in Mexico, in ballingschap. Stalin had het niet zo begrepen op de betweterige “Chutzpah” van de onderkruiper.

  2. Laat me maar lachen!

   * Leon Trotsky heeft het woord racisme niet uitgevonden.

   * Hij was geen Amerikaanse jood, uiteraard niet.

   * Hij werd door Jacob Schiff (niet “Shift”) niet “naar Rusland gestuurd” met “2 miljoen $”.

   * Er stond – en er staat! – in Rusland geen doodstraf op antisemitisme. Integendeel, antisemitisme werd er vaak aangemoedigd.

   * Het is volkomen onmogelijk dat “ze” (wie? Wanneer?) 66 (!) miljoen Russen hebben “afgeslacht”, “op een vreselijke manier” – en ook niet op een andere manier.

   * Het dwaze (fors polariserende?) boek van Theodore Nathan Kaufman is “Germany Must Perish!”, niet “Germany must parisch” .

   * De verplichting een ster te dragen werd niet “bedacht door de joodse raad in Berlijn”, maar werd ingevoerd door de “Polizeiverordnung über die Kennzeichnung der Juden” van 1 september 1941, ondertekend door “Der Reichsminister des Innern, im Auftrag, Heydrich”.

   * Ik heb de Babylonische Talmoed niet gelezen, maar ik heb ernstige redenen om te betwijfelen dat u daarin hebt gelezen dat “alle blanken en christenen” moeten worden vernietigd. Maar misschien bestaat er wel zoiets als een “alternatieve Talmoet”, die waarschijnlijk vooral nuttig kan zijn voor wie geschiedenis studeert in alternatieve bronnen.

   * Ik ben niet zat. Ik heb de laatste paar dagen zelfs niets gedronken. Ik denk er dan ook niet aan nu nog eens in te gaan op belachelijke complottheorieën en verzinsels in verband met “wereldheerschappij”, “gestuurde omvolking”, “vrijmetselaars”, en “deep state”.

   Het is uw onbetwistbaar recht wat voor informatie ook te halen uit “BitChute” en soortgelijke “bronnen”, maar ik raadpleeg liever bronnen die heel wat minder onbetrouwbaar zijn.

   1. Santé Jozef, gaat ge nog meer Nieuw Huyzen kopen met al dat geld dat ge gaat terugkrijgen nadat ge de leeggoed flessen zult ingeleverd hebben ? Blijf gerust drinken ter inspiratie zodat we gerust om uw sofisme zouden kunnen blijven lachen

    1. Ach, arme sukkelaar, kom alsjeblieft eens kijken in in mijn “leeggoed flessen”.

     Zelfs de domste idioot die zoiets zou doen zal niet anders kunnen dan vaststellen dat lege flessen minder leeg zijn dan het hoofd van zielige onnozelaars die intellectueel niet eens in staat zijn om van mijn reactie ook maar één punt, één argument, te weerleggen of ernstig in vraag te stellen.

     Maar goed, ik kan voor een en ander wel begrip opbrengen. Wie te laf is om zijn naam te vermelden bij de onnozele opmerkingen die hij maakt, kan daarvoor best een rationele reden hebben. Misschien beseft hij vaag dat hij zich maar beter niet helemaal belachelijk maakt, omdat er – je weet toch maar nooit… – ook normaal begaafde mensen graag zowel de berichten van ReactNieuws lezen, als de onnozele commentaren daarop.

     Ik denk dat de lezer niet ongerust hoeft te zijn: overeenkomstig een vaste gewoonte zal “de Redactie” (die van de traditionele “Noot”, weet je wel!) er zo meteen voor zorgen dat er nog eens een paar dwazen een boodschap zonder zin en betekenis kunnen verspreiden onder een kinderachtige persiflage van mijn naam. Ik durf wel te betwijfelen dat “de Redactie” daarmee de Partij ook nog stemmen zal bijbrengen, wat volgens mij toch de bedoeling is van al haar labeur.

     Voor “de Redactie”, en voor wie het aanbelangt – dus waarschijnlijk voor niemand: ik speel zeker wél graag spelletjes. En ik vind het eerder onaangenaam wanneer mijn tegenspelers in een correct gespeeld spel niet hetzelfde niveau hebben als ik. In dat geval zal ik er niet gemakkelijk van profiteren. Maar ik vind het zeer onaangenaam wanneer mijn tegenspelers alleen een hoog niveau hebben in het vals spelen.

   2. waren Karl Marcks,Engels ,lenin,Trotsky,Beria geen joden misschien en zelfs Stalin (Jood langs vaders zijde een Georgese jood)en die 10x meer mensen afgeslacht hebben dan Hitler .maar mag niet over gesproken worden of je bent een antisemiet .En wilden zij de wereld niet veroveren misschien.denk eens na wat er nu gebeurt met de bilderberger groep en wie er weeral achterzit .en zeg nu ook maar niet complottheorieen .

  3. het is erg dat deze echte geschiedenis door zo weinig mensen is geweten.ik heb al jaren het op alle manieren nagegaan en wat je schrijft is juist.maar heb ook ondervonden dat er heel veel de laatste tijd veel van de waarheid is verwijderd .

 5. Ik woon in Mechelen maar ik heb geen stickers ontvangen. Had ik er wel gekregen dan had ik ze zeker geplakt. Niet op de stoep maar op de mond van Bart Somers, zodat hij eindelijk eens stopt met onzin te verkopen.

Comments are closed.