Lachen: Duitse Antifa-pubers hollen als hazen in Berlijn

Net als bij ons bestaat de extreemlinkse scène in Duitsland naast een kleine harde kern vooral uit minderjarige spichtige would-be-revolutionairtjes, die overdag de stoere commie uithangen om dan ’s avonds weer aan mama’s bourgeoisrokje te gaan hangen.  Deze beelden uit Berlijn geven daarvan weer eens een mooi voorbeeld.  Omdat de overheid eindelijk besloten heeft een antifahol te sluiten, van waaruit drughandel en vandalisme georganiseerd worden, verzamelden 2500 antifanten voor een betoging.  Ze vonden het een goed idee de Duitse politie te bekogelen met stenen en vuurwerk.  Die Duitse agenten spelen zo’n spelletjes graag mee: ze gaven dus bevel de betoging te beëindigen.  Toen dat niet gebeurde, chargeerden ze in kleine groepjes in de massa.  Op deze beelden zie je hoe de Antifa-pubers als lappenpopjes met hun rugzakje in het rond gezwaaid worden, en als hazen op de vlucht slaan.  Het enige waartoe ze nog in staat waren was het kapotslaan van auto’s van gewone burgers in de zijstraten.  Stoer, hoor.

4 comments

  1. En waar in Berlijn kunnen de slachtoffers terecht om zich te laten vergoeden voor de duizenden euro’s autoschade die in de zijstraten door de moederskindjes zijn aangericht? Of vallen die schadegevallen onder de hoofding ‘natuurrampen’?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.