Net als bij ons bestaat de extreemlinkse scène in Duitsland naast een kleine harde kern vooral uit minderjarige spichtige would-be-revolutionairtjes, die overdag de stoere commie uithangen om dan ‘s avonds weer aan mama’s bourgeoisrokje te gaan hangen.  Deze beelden uit Berlijn geven daarvan weer eens een mooi voorbeeld.  Omdat de overheid eindelijk besloten heeft een antifahol te sluiten, van waaruit drughandel en vandalisme georganiseerd worden, verzamelden 2500 antifanten voor een betoging.  Ze vonden het een goed idee de Duitse politie te bekogelen met stenen en vuurwerk.  Die Duitse agenten spelen zo’n spelletjes graag mee: ze gaven dus bevel de betoging te beëindigen.  Toen dat niet gebeurde, chargeerden ze in kleine groepjes in de massa.  Op deze beelden zie je hoe de Antifa-pubers als lappenpopjes met hun rugzakje in het rond gezwaaid worden, en als hazen op de vlucht slaan.  Het enige waartoe ze nog in staat waren was het kapotslaan van auto’s van gewone burgers in de zijstraten.  Stoer, hoor.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Lachen: Duitse Antifa-pubers hollen als hazen in Berlijn”

  1. Antifa-junkies houden het nog geen week uit in tijden van crisis.

  2. hectorvo250gmailcom

    En waar in Berlijn kunnen de slachtoffers terecht om zich te laten vergoeden voor de duizenden euro’s autoschade die in de zijstraten door de moederskindjes zijn aangericht? Of vallen die schadegevallen onder de hoofding ‘natuurrampen’?

  3. Hilarious!

    1. Teveel naar Amerikaans soaps gegane op TV ? Hoe heet dat in uw moeder-taal ?

Trending

%d bloggers liken dit: