Op de website van de social media-kanalen van het linkse blad HUMO is een kortfilm verschenen, waarin acteur Kevin Janssens in de huid kruipt van een fictief actiepersonage ‘Van Ranst’ dat zogezegd het corona-virus gaat bestrijden op Hollywoodiaanse wijze: met veel actie en ontploffingen.  De film is flauw en bevat mislukte ‘grappen’ van de scheurkalender van 1968, maar goed, de ‘humor’ van HUMO staat al jaren bekend als afgestemd op randdebielen; dat is dus geen verrassing.

Het blad gaat echter kompleet uit de bocht met de wansmakelijke verfilming van een massamoord door een ‘spree killer’ op een barbecue van Vlaamsgezinde mensen.  Diverse aanwezigen worden met blauwe T-shirts herkenbaar voorgesteld al aanhangers van Schild en Vrienden.  De organisator moet duidelijk Dries van Langenhove voorstellen.  De hoofdpersoon maait dan met een machinegeweer in het rond en vermoordt duidelijk in beeld de figuur die Dries van Langenhove moet voorstellen.  We tonen hier het meest schokkende deel van de film in een eigen bewerking:

Gelet op de moorden op bekende en toonaangevende rechtse politici, zoals Pim Fortuyn, is dit totaal onaanvaardbaar.  Ook die moord kwam er na een volgehouden campagne van demonisering door de linkse leugenpers.

Het lijk van Pim Fortuyn, 6 mei 2002.

De vraag is niet of dit ‘humor’ is, de vraag is of dit geen aanzetten tot geweld is op basis van politieke overtuiging, zoals verboden door de antidiscriminatiewet.  Het antwoord daarop kan gevonden worden, door in gedachten de organisator van de Vlaamsgezinde barbecue te vervangen door, naar keuze: een imam die een offerfeest organiseert, een figuur herkenbaar als Kristof Calvo die een natuurwandeling organiseert, of een figuur herkenbaar als een traditionele Jood die een trouwfeest organiseert.  Het antwoord is:  ja, dit is aanzetten tot geweld.  Want in elk van die andere gevallen zou de linkerzijde moord en brand schreeuwen wegens ‘haatspraak’, ‘aanzetten tot geweld’, ‘xenofobie’ en ‘racisme’.

Deze nieuwe vergoelijking van moord op Dries van Langenhove komt er overigens amper een dag, nadat op het linkse social media-kanaal Twitter een hashtag #ripdries2020 werd gestart door linkse mensen, die doen alsof Dries dood is en daar plezier in scheppen.  Het is duidelijk dat de haat en frustratie bij links groeit, naarmate de Vlamingen de ogen openen over de multiculturele hellhole waarin dit land veranderd is.

Dien klacht in – MODEL

Indien u geschokt bent door de beelden van Humo, weet u wat u moet doen: klacht indienen wegens overtreding van de antidiscriminatiewet tegen Humo en tegen Kevin Janssens persoonlijk, die zijn medewerking verleent aan deze haatpropagandafilm.  U kan dat eenvoudig online doen via het aangifteformulier van  Unia, dat hier te vinden is:    https://www.melding.unia.be/nl/meld-het

De manier om klacht in te dienen is als volgt:

U drukt op het gele vakje ‘een online melding doen’;

U geeft aan dat de discriminatie begaan is via ‘media’ en drukt dan op ‘volgende stap’;

U kiest als medium ‘geschreven pers’, kiest als datum 3.08.2020;

U laat de rest open, en vult in het vakje onder ‘beschrijf de situatie zo concreet mogelijk’ het volgende in:

‘ Door het blad HUMO werd een film gepubliceerd onder de titel ‘Van Ranst’ waarin acteur Kevin Janssens een actieheld speelt die het coronavirus bestrijdt.  Humor en parodie moeten kunnen, maar in de film is te zien hoe het personage van Janssens als een ‘spree killer’ met een machinegeweer een barbecue aanvalt van mensen die herkenbaar worden voorgesteld als Vlaamsnationalistisch, met blauwe T-shirts die verwijzen naar de bekende Vlaamsnationale jongerenvereniging ‘Schild&Vrienden’.  Een figuur met blauwe T-shirt die duidelijk en herkenbaar S&V-voorman en VB-parlementslid Dries van Langenhove voorstelt wordt door hem aan flarden geschoten.  Deze beelden van dodelijk geweld tegen Vlaamsnationalisten overschrijden de vrijheid van meningsuiting en vormen het misdrijf aanzetten tot haat, geweld en/of discriminatie op basis van een verboden criterium, namelijk de politieke overtuiging.  Ik doe bij deze aangifte tegen HUMO en tegen Kevin Janssens persoonlijk wegens zijn medewerking aan dit strafbare feit.’ 

En verder geldt voor HUMO:  zeg elk abonnement op, verwijder het blad waar u kunt, draai het blad met de voorpagina om in elke krantenwinkel of bibliotheek, verwijder elke vorm van publiciteit voor HUMO die u ziet in hogescholen of universiteiten, verwijder elke affiche of elke flyer voor eender welk evenement of concert met het logo van het blad erop.  Als iedereen het HUMO-vuilnis opruimt waar hij het tegenkomt, wordt Vlaanderen weer schoon!

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

19 reacties op “ZIEK: HUMO verfilmt massamoord op Vlaamsgezinden tijdens barbecue – doe aangifte!”

 1. Ik ben 86jaar en onthutst vanwege zo n wansmakelijke voorstelling die alleen aan de inslechte en verderfelijke breinen die in humo al heel hun bestaan aan een zekere categorie klootjesvolk kwijt
  Kunnen want een fatsoenlijk mens koopt dat vulgair blad niet,maar ik.vind dat ik daar niet moet mee
  opgezadeld worden langs deze weg!!! Daar protesteer ik tegenen met mij gelukkig nog zeer velen!!!

 2. […] we hier eerder meldden publiceerde het met belastinggeld gesubsidieerde linkse regimeblad HUMO een haatfilm, waarin een figuur die Dries van Langenhove voorstelt op een barbecue wordt neergemaaid met…  Onze oproep om klacht in te dienen bij UNIA leidde tot nogal wat […]

 3. Wedden dat UNIA er geen graten zal in zien want er worden immers geen allochtonen geviseerd in dit politiek-correct gedegenereerd gauchistisch propaganda videoke.

 4. […] afgestemd op randdebielen; dat is dus geen verrassing. Lees het bericht op ReactNieuws verder door hier te […]

 5. Kan je hier ook ergens vklacht indienen tegen zulke muggenzifters zoals jullie? Hebben jullie eigenlijk niks nuttigers te doen in jullie leven? Mag er eigenlijk nog iets? Lachen bv….? Als er al niet meer gelachen mag worden met een parodie, dan moeten er heel veel komedies of sketchen met donkere humor geschrapt worden hoor! En wat is dan het volgende om over te lullen?

  1. CoRRY CORRIGEUR

   “Het volgende om over heb lullen” ? Uw zelf afgescheiden PoCo-schrijfsels !

 6. Hallo,

  Denken jullie nu echt dat Dries het gevaar loopt om vermoord te worden? In dat geval zou ik dat wel degelijk melden en ervoor zorgen dat hij zo snel mogelijk 24/7 bescherming krijgt. Maar, ik denk ook niet dat er een groot risico bestaat dat mensen geïnspireerd worden door een Rambo-film om op een hoop Irakezen te beginnen schieten, niet? Ik denk wel dat zelfs de domste links- of rechtsdenkende mens dat inziet. De man in kwestie (Dries of niet), wordt trouwens niet neergeschoten omdat hij Vlaamsgezind is, maar eerder omdat hij de corona-maatregelen niet respecteert, grof taalgebruik hanteert en spuugt op het personage Van Ranst. Ik denk dat vooral het laatste bijdraagt tot de schietpartij.
  Dus, tenzij dat jullie vinden dat schelden, spugen en het aan je laarzen lappen van corona-maatregelen behoren tot de eigenschappen van iedere Vlaamsgezinde, denk ik dat de klacht niet echt zal aanvaard worden.

  Maar, mogen jullie wel zomaar dat fragment uit die kortfilm knippen en op jullie website zetten? Is dat geen inbreuk op het auteursrecht van de makers van die film?

  Mvg,
  de maker

  NVDR: De moord op Pim Fortuyn werd voorafgegaan door een demoniseringscampagne, waarbij hij met dit soort beelden en films zwart gemaakt werd als de te bestrijden duivel. Uiteindelijk voerde een linkse terrorist de natte droom van links Nederland uit. Deze haatfilm kwam een dag na een hashtag #ripdries2020. Er groeit aan de linkerzijde in Vlaanderen frustratie over het feit dat men politieke macht en invloed verliest, en deze haatfilm past naadloos in de projectie van Dries als symbool daarvan, de ‘nieuwe Hitler’. De film is geen humor, de film is de verfilming van de natte droom van vele linksen. Als u de maker bent, dan bent u niet bijster moedig, nietwaar? ‘Dries of niet?’ U durft dus al niet meer openlijk toegeven dat Dries van Langenhove wordt afgebeeld; wellicht gesproken met een paar juristjes van HUMO intussen? En maak u maar geen zorgen over auteursrecht hoor: de wet laat het beperkt citeren toe, zeker in een journalistieke context rond een actueel politiek thema. Leuk deuntje dat u overigens als achtergrondmuziek gebruikt; het is ‘Dit is Vlaamse grond’, en de muziek is gedeponeerd bij SABAM. U hebt de auteur allicht al zijn vergoeding betaald, én zijn toestemming gekregen? Zoniet gaat ook dat u héél veel geld kosten. Hoeveel u dat gaat kosten kan u verder opvolgen via de artikels op deze website.

  1. Nick Maker aka de Maker, maar niet de maker van dit filmpje

   Even twee puntjes meegeven.
   1. Puur ter info. Ik ben niet de maker van het filmpje. Mijn naam is gewoon Nick Maker. Sorry voor die verwarring en een terechte opmerking van dat liedje. Daar zit wat in. Tenzij ze dit als een parodie zien en die kans is groot, gelet op het feit dat het toch alles en iedereen (inclusief Van Ranst) een beetje in het belachelijke trekt.
   2. Omdat jullie deze blog de term journalistiek meegeven, deze tip. In een ‘NVDR’ ga je als redactie een toelichting geven bij iets wat iemand schrijft of zegt. Je gaat je niet als redactie richten tot de persoon wiens tekst of uitspraak wordt toegelicht. Je gaat die persoon zeker geen vragen stellen, want dan verplicht je die persoon tot antwoorden en is het zeker geen ‘NVDR’ meer, maar een simpele comment. Daar waar er ‘NVDR’ er net op gericht is om een mogelijke discussie te vermijden, ga je op deze manier de discussie zelf gaande houden.

 7. Altijd lachen hoe vlug een rechtse rakker op zijn piet getrapt is. Ik dacht dat schild & vrienden ook een humorgroepje was? Oh ja, daar mag natuurlijk niet met blanken gelachen worden.

  NVDR: Stel het u even voor, dat Schild&Vrienden een dergelijk filmpje zou geproduceerd hebben waarbij pakweg een linkse vrouw zou doodgeschoten worden. O ja: de historische oprichter van Schild&Vrienden werd het graf in gepest door links en leugenpers, omdat hij een minder geslaagde meme plaatste (geen volwaardige film) waarin een linkse vrouw verkracht werd (niet vermoord). Als die meme zo’n schande was, waarom deze film dan niet? Is moord minder erg dan verkrachting?

  1. Belzjikse Tricolore Farce Jurisprudentie

   Als de moordenaar een Linkse is wel, als het een Rechtse is niet, politiek-correct geëvalueerd.

 8. Done!

 9. De linkse medemens is zogezegd altijd het toonbeeld van de morele waarden. Je mag niet haten, je moet tolerant zijn, iedereen is gelijk. Maar als het er op aankomt zijn ze zelf de grootste Vlamingenhaters (enkel Vlamingen worden doodgeschoten in deze clip), vernielen ze onze steden (Antifa) of zorgen ze voor de degeneratie van ons volk (door normalisering van het perverse). Ik ken weinig mensen die zo vol zijn van zichzelf en zo vulgair en ordinair als de gemiddelde linkse persoon. Dit vulgaire linkse filmpje is een goed voorbeeld van hun hypocrisie. Misschien moeten wij het voorbeeld volgen van Nick Sandmann, een conservatieve jongeman die maandenlang ten onrechte door het slijk gehaald werd door vals nieuws van CNN en de Washington Post en nu door een minnelijke schikking miljoenen heeft ontvangen. Raak ze waar het pijn doet: in hun portemonnee.

 10. Is idd heel slecht scenario met de slechtste acteur van Vlaanderen, Kevin Janssens. Zelfs mijn pot confituur speelt beter toneel. Maar om daarom klacht neer te leggen? Geef die idioten geen aandacht. Kennen jullie trouwens nog iemand die Humo leest? In linkse kringen wordt het voormalige vakblad van den roden hond niet meer gelezen hoor!

 11. Gedaan! Nu geduldig afwachten of dit voor Unia de moeite is, of….ze een gelijkenis vinden.

 12. Citeer: ‘Vraag is of dit geen aanzetten tot geweld is op basis van politieke overtuiging?’

  Uhm… alsof dat Van Ranst er zo happy mee moet zijn om als massamoordennaar neergezet te worden?

  1. Marc van Zwanst houdt van natuurlijke selectie. Dus wellicht tevreden met deze kolder. Die uitspraak van Van Zwanst over natuurlijke selectie leek me meer iets voor een klachtje.

 13. Hoe is het mogelijk dat jullie dergelijke onzin verspreiden….Is dit de zin van de vrije meningsuiting???? Foei.

 14. Zo, verstuurd naar het inquisitiecentrum.

 15. Wie is Kevin Janssens? Is dat misschien die derde rangsacteur met de uitstraling van een halfvolle beerput?
  Niks van aantrekken, ze voelen het warm worden.

Trending

%d