Nu ook bewezen: vreemdelingengemeenschappen zorgden voor tweede coronagolf in Antwerpen

Uit een artikel, dat vandaag verscheen op Het Laatste Nieuws, blijkt onomwonden dat de heropflakkering van het coronavirus te danken is aan de vreemdelingengemeenschappen in Antwerpen. Punt. Wat al langer vermoed werd, is dus waar: vreemdelingen negeren massaal de coronamaatregelen en maken de rest van de bevolking ziek. U mag daar terecht kwaad om zijn.

We citeren: “Wim Flipse, die als arts infectieziektebestrijding bij Zorg & Gezondheid de situatie in Antwerpen opvolgt, zegt dat het virus vooral rondgaat in de Marokkaanse gemeenschap. “Veel bevestigde gevallen zijn personen met Marokkaanse namen en zijn familie van elkaar.

We citeren: “In Antwerpen slaan ondertussen de huisartsen die de triagepunten bemannen alarm. Dat van Antwerpen-Oost (Deurne) – wie in Borgerhout woont, moet daar op dat moment ook nog naartoe – ziet een toestroom aan patiënten, dikwijls uit eenzelfde familie. Eerder kwam al een gelijkaardig bericht uit het triagepunt bij het Sint-Vincentiusziekenhuis, bemand door huisartsenwachtpost Brabo (Antwerpen-Centrum) en gelegen aan de Joodse buurt. Eén op de tien test er positief. Samuel Markowitz, hoofdverantwoordelijke van de Joodse ambulancedienst Hatzoloh en districtsschepen voor Open Vld, telt minstens elf positieve tests in zijn gemeenschap.

We citeren: “Onder meer via Zorg & Gezondheid leren Berx en De Wever dat veel besmettingen kunnen worden teruggebracht tot enkele trouwfeesten, waar verschillende generaties mensen nauw met elkaar in contact kwamen. Het loopt ook mis in shishabars en op pleintjes waar jongeren zich niet aan de thuisisolatie hielden nadat ze besmet geraakt waren. In totaal zijn er zeven zulke clusters. Geografisch zit het probleem in de wijk Antwerpen-Noord, het district Borgerhout en ook op het Kiel. De PVDA-artsen daar noteren één positieve test op de vier.

We citeren: “In geval van een positief resultaat worden patiënten door personeel van het ziekenhuis opgebeld en gevraagd om 14 dagen thuis te blijven. Taalproblemen maken dat dit dikwijls niet van een leien dakje loopt. Er blijken ook nogal wat valse telefoonnummers doorgegeven. Vermoedelijk illegalen die liever onder de radar blijven.

Ondanks de wetenschap die provinciegouverneur Cathy Berx ondertussen in haar bezit heeft dat het dus om ‘specifieke’ gemeenschappen gaat in ‘specifieke’ wijken in Antwerpen Stad, beslist ze alsnog om gans de provincie in een afzondering te plaatsen. Totaal onnodig en zelfs economisch onverantwoord. Deze onrespectloze vreemdelingen zijn dit keer het echte probleem, isoleer hen en niet de rest van Antwerpen en misschien zelfs bij uitbreiding heel Vlaanderen.

11 comments

 1. Op de schouw prijkt een electrisch biljartlakenstrijkijzer. Mooi.

  1. Juist. Maar “muggenziften”, “spelden op laag water zoeken” en “mieren neuken” lijken wel een politiek-correcte hobbies.

 2. Diversiteit, de gift die blijft geven. Of eerder: het coronagif dat blijf geven.

 3. Corona werd bewust verspreid, er staat ons miserie te wachten (kalergiplan, femakampen).
  Ik hoop dat het niet waar is🤞

 4. Beste brave burgers die hun wel aan de regels houden, ik kan enkel maar bevestigen wat ik vandaag weer heb gezien en dit heeft niets met racisme te maken, maar de personen die geen mondmaskers dragen zijn echt wel de alochtonen, wij willen allen ons steentje bijdragen, maar die mensen blijven hun middelvinger opsteken, ook rijd politie er gewoon voorbij en als je zelf iets zou zeggen dan krijg je misschien nog klappen, ik ben fier op Antwerpen en de brave burgers in onze samenleving die wel de regels volgen en gezondheid voor anderen niet in gevaar wil brengen. Politie toen aub u macht en doe hier iets aan. Een burger uit Deurne

 5. Dat we worden belogen door onze overheden(incl de Vlaamse), de …logen, de (door onze strot geduwde ziekenfondsen, dank zij de franstaligen) contactopsporingen is naar mijn gevoel een feit.
  Corona tests worden afgenomen door medisch personeel die ook de uitslagen terugkrijgt. Je zou veronderstellen dat naast de patient ook de dienst contactopsporing wordt verwittigd.
  Blijkbaar mocht van onze poco-vrienden de verspreiding onder allochtone gemeenschappen niet worden vermeld, met alle gevolgen van dien. Extra vraagje : hoeveel van de personen die door Buza werden gerepatrieerd(vb Marokko meerdere vluchten) gescreend na hun thuiskomst? Hoeveel van de Turken die terugkeren uit Turkije zullen worden gescreend. Hoeveel personen gaan worden gescreend na de offerfeesten?

 6. Gaan zij nu ook de kosten betalen? Potje breken…

 7. In gifGroen ,politiek-correct gauchistisch wartaal bargoens wordt dan de cliché ; “ja maar ze zijn toch niet allemaal zo” telkens weer bovengehaald. Dat is altijd prijs in de PoCo-loterij en fungeert immer als PoCo passe-partout sofisme. Het zou er gvd nog maar aan mankeren indien “ze allemaal zo waren”

 8. Tja, Corona, hoe moet je daar nu tegenaan kijken? Is het een hoax, onterechte paniekzaaierij van lieden die zich telkens achter de rug van anderen proberen te verbergen om hun eigen verantwoordelijkheid op anderen af te schuiven, anderen die er dan blijkbaar ook al niet al te veel (ranzige) kaas van hebben gegeten?
  Zit er een complot achter om ons denken mits het aanwakkeren van angst te bepalen? Wie zal het zeggen?

  Nog een Nederlandse arts, Sven Hulleman, die zich ter zake uitspreekt.

  Op XANDERNIEUWS valt het volgende te lezen:

  “Sven Hulleman (‘Een Oorlog Reeds Verloren’) een nieuwe vlog. Centraal staat natuurlijk de corona pandemie, die door de mainstream media ‘zeer gebrekkig wordt belicht. Als ik in deze periode iets heb geleerd, dan is het dat onze journalistiek net zo dood is als onze democratische rechtsstaat en ons geldstelsel.’ Dan leest hij twee getuigenissen van in de gezondheidszorg werkende professionals voor, die volledig bevestigen wat al maanden in de alternatieve media is te horen en te lezen, namelijk dat de corona pandemie één grote hoax is…”

  Interessante video ter zake:

  https://youtu.be/g8Z7tsQw3gA

 9. Zoals al eerder uitgebazuind, stuur ze allen terug naar afkomst naar hun ALLA hoofdkwartier die zal hun daar beschermen , hier zitten ze te ver van hun heimat en tot hier reikt Alla zijn bescherming niet. Dus retour naar de zandbak

Comments are closed.