Herinnert u zich de Paasfeesten afgelopen lente nog? Uiteraard niet. Ze mochten niet doorgaan. De kerken waren gesloten door de coronacrisis. Stellen we volgende week rond deze tijd dezelfde vraag over de offerfeesten, dan zal het antwoord zijn: ja, die herinneren we ons. Moskeeën mogen immers tot 100 man ontvangen voor de vieringen. Ook mogen de moslims thuis gezellig beestjes offeren met 5 extra mensen in hun bubbel. Kinderen niet meegeteld. Hoe was uw Paasfeest thuis? Juist, er was geen Paasfeest in familieverband. Mocht niet.

Het is onwaarschijnlijk hoe opnieuw het onderscheid wordt gemaakt tussen de brave Katholieke Vlamingen en de vele nieuwkomers die de islam aanhangen en tot op de dag van vandaag, ondanks jaren van protest – zelfs in de politieke praatbarakken, met wetsvoorstellen op uitstel – onverdoofd schapen en andere ‘reine’ dieren mogen slachten. Tot in de badkuip van hun eigen huis toe. We kregen immers een attest in handen van het FAVV waaruit blijkt dat thuisslachting nog steeds de norm is en met andere woorden toegestaan door de overheid.

Indien u viroloog Marc Van Ranst nog eens hoort beweren dat de moslims bijgedragen hebben aan de afname van het coronavirus en dat u met andere woorden wél schuldig bent aan de verspreiding ervan, vooral als u extreemrechts bent, wel dan zal dat na het komende weekeinde net omgekeerd zijn. De moslims komen overal in Vlaanderen en Brussel massaal bijeen voor hun offerfeesten. De komende maanden zullen bovendien een 45.000 Turken van hun vakantie terugkeren uit Turkije, waarna ze uit zichzelf in quarantaine moeten gaan. Zoals ze in het Engels zouden zeggen: do the math.

Oh ja, draag wel een mondmasker wanneer u in een compleet verlaten gebied gaat wandelen, anders riskeert u een fikse boete.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

22 reacties op “Corona: geen Paasfeesten, wél offerfeesten”

 1. O wee als de schaap zwart was dan de wereld op zijn kop. Black lives matter schapen levens niet. Arme schaap. Shit gedoe dit soort feesten en blm.

 2. planckaert ingrid

  ik vind dit schandalig en we zouden ook allemaal eens moeten op straat komen

 3. Waar zijn de verplichte mondmaskers op de foto??? Of is dit enkel voor de christelijke Belgen verplicht…
  Een doop van 10 man mag niet door gaan maar een offergebed wel. Wonen wij wel nog in België? Of is dit een vervlaamst Marokko en turkije?

  1. Enkel antwoord op uw vraag van mondmaskers.
   Deze foto werd in 2012 al gebruikt, en is misschien nog ouder.
   Offerfeest gaat door op 31 juli.
   Uw reactie is van 30 juli.
   Ze konden dus ook geen foto trekken, van iets wat nog moest gebeuren….

 4. Dus als ik dit weekend jarig ben, mag ik het niet vieren, want mensen die in april jarig waren mochten ook niet vieren? Wat een onzin, de maatregelen van april waren anders dan die van juli. Er wordt niemand voorgetrokken, de regels zijn voor iedereen hetzelfde.

 5. Een land dat foltering van schapen toestaat is geen beschaafd land. Deze gruwelijke martelingen worden getolereerd door alle linkse partijen. ZIEK!

 6. En wat doen we eraan? Geen Reet inderdaad vraag thuis zitten en klagen tegen elkaar…

 7. Schoefs Martine

  Wat n onzin… Als Pasen nou dit weekend viel, dan mochten de katholieken onder ons óók naar de kerk, én thuis vieren in je bubbel… En als t offerfeest tijdens de lockdown was geweest, had t ook niet gevierd kunnen worden… Get a life! Mvg, Martine

  1. Toch iemand met wat verstand. Gewoon om haatreacties uit te lokken daarom plaatsen ze zoiets. Precies of het is al niet erg genoeg.

   1. Als je dit soort praktijken van dierenmishandeling verdedigt dan ben je echt de laatste die moet met je moreel vingertje zwaaien.

 8. Ze moeten dat achterlijke gedoe maar eens gaan verbieden. Dat offeren van die arme dieren, bah bah bah. Laat ze terug gaan naar land afkomst, met die gore dierenbeulen praktijken.

  1. jan hammerbacher

   Zwarte Piet is volgens de linkse goegemeente veel erger dan dat jaarlijks terugkerende bloedbad.

  2. Ge moest is weten hoe hier de varkens worden geslacht.
   Echt medelijden met die varkens. Kan het zelfs niet aanzien.

  3. Je hebt helemaal gelijk Marij! Iedereen die het opneemt voor het welzijn van deze mooie dieren heeft het hart op de juiste plaats. In Vlaanderen zijn er jammer genoeg veel dierenbeulen die het normaal vinden dat deze barbaarse slachtingen worden gedoogd.

 9. Marc Van Kerckhoven

  Waar gaan we heen? Allemaal collaborateurs van de Islam met de pvda ers zoal Marc van Ranst en alle traditionele partijen
  Om moedeloos van te worden constant door ons eigen volk in het gezicht laten spuwen !
  Rechts hoog tijd dat we reageren in blok!!!

 10. Klokken van Rome, Vaticaan

  Tot nader order worden paaseieren echter nog wel politiek-correct argwanend getolereerd.

 11. Minstens de perceptie wordt gecreëerd dat autochtonofobe discriminatie geïnstitutionaliseerd ingebet is in het PoCo-gedegenereerd Systeem. Het volkomen onomstotelijke bewijs is wel dat met ONS belastingsgeld, hoogste debiet ongetwijfeld opgehoest door de autochtone meerderheid , WEL een “Minderhedenforum” wordt gesubsidieerd maar GEEN “Meerderhedenforum” ! Kan het NOG meer autochtonofoob-discriminatoir vanwege het politiek-correct ontaard autochtonofoob, allochtonofiel en xenofiel Systeem ? Hoe lang moet de autochtone meerderheid nog zwoegen om veel belasting te betalen teneinde zo hun billijke belangen behartiging discriminatoir te laten versmachten ? Onthouden in het stemhokje weldra , wanneer in de herfst zal blijken dat de regeringsvormingsonderhandelingen definitief in een patstelling zullen gestrand zijn en gelukkig maar ! Want het autochtonofoob discriminatoir Systeem is rot-tot-op-het-bot ! DE WAARHEID HEEFT HAAR RECHTEN !

 12. Bij de verraders van de Hema kopen wij niet meer. Oprotten met hun hoofddoeken erbij.

 13. Henk der Niederlánder

  Hier in een korte video waarom dit soort excessen toegestaan worden en de Europeaan in alles wordt gekortwiekt.

 14. jan hammerbacher

  De Paashaas is blijkbaar ook geofferd. Voor één keertje niet door de moslims maar door onze eigen politici.

 15. Bunch a animal abusers!

  Warning the images in the video obtained by GAIA’s latest undercover video footage from a halal slaughterhouse in Belgium can be shocking. Viewer discretion is advised!

  https://www.peta.org/blog/cruelty-behind-muslim-ritual-slaughter/

  Holy row as councils supplying schools with halal meat accused of “normalising cruelty to animals” WARNING DISTRESSING CONTENT: Is halal meat a religious right or grotesque animal cruelty?

  https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/halal-meat-row-councils-supply-13896006

  Many people believe that Halal slaughter is painless and merciful. In reality, animals who are killed in a Halal slaughter suffer immensely and endure an extremely violent and ruthless death.

  There is some good news though, but I don’t think they are going to obey the law, since they obviously have their own Islamic laws! At least it’s a start within western society (which shouldn’t even be that way in the first place considering the fact that Islam has no place in western society’s whatsoever, but that’s another story.) Unfortunately, in Islamic states these halal horrors still continue!

  Animal slaughter ruling in Belgium stirs religious freedom debate New law says animals must be stunned before slaughter, winning activists’ support but upsetting Jews and Muslims.

  https://www.aljazeera.com/indepth/features/animal-slaughter-ruling-belgium-stirs-debate-halal-meat-190906101608102.html

Trending

%d bloggers liken dit: