Men loopt het risico een beetje ‘coronamoe’ te worden, maar feiten zijn feiten: de ramp van het Chinese longvirus, ontketend rond of door een laboratorium in de Chinese stad Wuhan, woedt nog steeds over de wereld.  Door de reusachtige blunders van de Belgische overheid en clowns als Marc Van Zwanst – open grenzen voor de skivakantie, geen mondmaskers nodig, het is maar een griepje – is België nog steeds het zwaarst getroffen land ter wereld, met 847 doden per miljoen inwoners.  Dat is nog steeds bijna dubbel zoveel als de VS, waar volgens onze leugenpers President Trump het toch zo slecht aanpakt.  Volgens alle regels van de logica zijn onze politici en virologen dus dubbel zo onbekwaam als Trump, maar die conclusie is uiteraard zeker bij de regime-staatszender VRT ongewenst…

En intussen dringt alweer de volgende politiek-incorrecte conclusie zich op: de gevreesde tweede golf, die voorspeld was voor het najaar als mensen weer meer binnenkruipen, doet zich nu al voor.  De oorzaak is duidelijk en wordt links en rechts al met wat meer openheid dan elders gemeld: de Turkse ‘gemeenschap’, zeker in Limburg, en de Marokkaanse en Joodse ‘gemeenschap’, in Antwerpen, zijn de plaatsen van waaruit het longvirus zich nog steeds razendsnel verspreidt.  Ook de maatregelen zijn duidelijk voor wie ze begrijpen wil: sluiting van shishabars, optreden tegen ‘jongeren’ die zonnebloempitten zitten te kauwen en uit te spuwen (niet echt een Kaukasische gewoonte)…

Dat het probleem nu vooral bij allochtonen zit wordt nu gelukkig wel benoemd, maar dan wordt de gebedsmolen afgedraaid van de excuses en het gepamper:  ze ‘zien vaker hun familie’, ze ‘doen vaker boodschappen’, ze ‘spreken onze taal niet’ (ook al woedt het virus toch ook in Turkije en Marokko waarvan ze dagelijks de TV-uitzendingen volgen)…

Toch zijn er geregeld feiten die erop wijzen dat wat anders meespeelt.  Zo begon een Turkse vrouw deze week een Vlaamse vrouw op het gezicht te timmeren in een supermarkt in Wondelgem omdat ze erop werd aangesproken dat iedereen een mondmasker droeg, behalve zij.  Dat illustreert die andere werkelijkheid die niet mag genoemd worden: de allochtone medemens respecteert geen enkele regel, en aanvaardt niet dat iemand hem erop wijst dat een regel dient nagevolgd te worden.  Net als bij een puber, die men te lang zijn zin gegeven heeft, leidt zo’n correctie tot frustratie, verbaal geweld, fysiek geweld.  Men moet trouwens toch ook al bijzonder naïef zijn om te denken dat een allochtoon, die in wijken als Borgerhout al zijn hele leven leeft van bedrieglijke uitkeringen in combinatie met zwartwerk en illegale handeltjes, inclusief drugshandel en -verkoop, nu plots wél een gezondheidsregel plichtsbewust zou opvolgen zonder dat die regel door een massaal aanwezig politiekorps wordt gecontroleerd en afgedwongen.

Bij de heilig verklaarde ‘Joodse gemeenschap’ van Antwerpen speelt dan weer wat anders: geweld tegen ordediensten moet je daar niet verwachten, maar men heeft daar een eigen ‘staat in de staat’ gecreëerd, met zelfs eigen medische diensten en met vuurwapens bewapende milities, die zich van de regels van onze samenleving geen fluit aantrekt.  Maximaal 15 mensen zien, afstand houden?  Daar trekt men zich daar niks van aan.

Joden in Antwerpen, op 23 juli 2020, dat is dus midden in de periode van volgende regels: contact met maximaal 15 personen per week, steeds afstand 1,5 meter houden. Is er iemand verbaasd dat mee van daaruit de tweede golf op gang getrokken wordt?

En daarmee weten we meteen voor welke keuze we staan.  Ofwel neemt de overheid nu de maatregelen die noodzakelijk zijn om het Chinese longvirus uit te roeien, en dat betekent: een samenscholingsverbod in allochtone wijken (ook die met veel Joden, Turken en Marokkanen), massale politiepatrouilles aldaar, handhaven van alle regels, en in het bijzonder: een algeheel verbod op samenkomsten naar aanleiding van het komende islamitische Offerfeest.  Want dat wordt een festijn voor Covid-19, van waaruit nadien massa’s mensen, ook de zwakke oudere Vlamingen die nog in die wijken wonen, zullen besmet worden.

De allochtonen zullen reageren op hun bekende manier: met spuwen, roepen, tieren en rellen.  En dan moet de overheid bereid zijn door te tasten: met waterkanonnen en traangas waar nodig.  Met een politie die moreel gesteund wordt door een bevolking, die het niet langer neemt dat zij streng beboet en gecontroleerd wordt, maar Mohammed en Ahmed met rust gelaten worden.

De hellholes van Borgerhout, Houthalen en Molenbeek zijn lang genoeg met rust gelaten.  Tijd om ‘law and order’ te herstellen – op het GANSE grondgebied, en niet alleen voor Vlamingen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Coronaramp: allochtonen trekken tweede golf op gang”

 1. Fatima Mohl Em Beeq

  Gelukkig kunnen zowel de “taal-barrière” als de schotelantennes gericht op zuidelijk gelegen zenders als voorwendsel misbruikt worden om niet van “toeten of blazen” te weten, ha ka hé ! Immers “les excuses sont faites pur s’en server” zoals men in de taal van de criminele Landru en van petomaan Joseph Pujol zo welluidend vermag te peroreren.

 2. Léopold “Polle” Polarisator, Polderstad

  Dat zal het PoCo-Systeem nooit durven beamen ; de PoCo-paravent terminologie om objectief-constateerbare feiten camouflerend af te schermen dient enkel nog in de nationale driekleur gespoten te worden. Uiteraard dient elke uitsprake ter zake voorafgaandelijk op een apothekersweegschaal preventief afgewogen ter gebruikelijke desinformatie. Zo functioneert nu eenmaal het in struisvogelpolitiek gemarineerde tricolore PoCo-censurerend wanbeleid !

 3. jan hammerbacher

  Wie gaat controleren dat al die allochtonen die uit hun thuislanden terugkeren ook effectief twee weken in quarantaine gaan? Misschien moesten we het ideetje van Creyelmans toch maar eens serieus overwegen.

 4. Wetten en corona-maatregelen zijn er voor de slaafse Vlaming, maar niet voor geprivilegieerde slachtoffergroepjes. Er zijn toch geen consequenties want als de politie zou optreden dan kunnen ze weer janken over racisme of antisemitisme. Ik vraag me ook af hoeveel linkse mensen anderen hebben besmet na hun mega-manifestatie van 10,000 man tijdens dat BLM-protest op 7 juni.

 5. Maar wat doet MSM en justitie : een politieman die zijn job doet in Roeselare? Hem tot schande maken en een onderzoek starten.

 6. Klare taal. Jammer genoeg dat ze voor onze politici blijkbaar toch nog te moeilijk is. Wat meer zegt over onze leiders (?) dan over de taal uiteraard.

Trending

%d bloggers liken dit: