Brigitte Bardot: “We worden geregeerd door een bende lafaards!”

Sinds de jaren zeventig van vorige eeuw zet de inmiddels 86-jarige diva, Brigitte Bardot, zich in als dierenrechtenactiviste, maar ze staat tevens bekend voor haar vrij radicale mening aangaande de islam en immigratie.

Brigitte en JMLP

In de leugenpers worden haar meningen dan ook als ‘controversieel’ beschouwd. Brigitte Bardot, die in de jaren ’60 van vorige eeuw qua uiterlijk concurreerde met de Amerikaanse Marilyn Monroe, moest zich al enkele malen voor de rechtbank verantwoorden voor zo’n ‘controversiële’ uitspraken, wat haar niet weerhield om de vinger steeds maar opnieuw op de stinkende wonde te blijven leggen. BB, zoals ze destijds gekend was, heeft haar sympathie voor de nationalistische strijd en Front National (nu Rassemblement National) ook nooit onder stoelen of banken gestoken.

Op 12 juni jl. deelde Brigitte Bardot op haar Twitter-account een bericht ter ondersteuning van Franse politieagenten. Terwijl de politie werd beschuldigd van geweld en racisme, koos BB voluit de kant van dezelfde politie: “Lang leve de Franse politiemensen die zich dag en nacht inzetten om te voorkomen dat binnenvallend gespuis onze bevolking in gevaar brengt”.

Deel van Frankrijk onderwerpt rest van het land

De jonge Brigitte

Brigitte Bardot werd op dinsdag 7 juli 2020 uitgenodigd door Sud Radio, waar ze haar teleurstelling en diepe ontevredenheid nogmaals uitte. “Ik ben ontzet, ik walg van de huidige maatschappij, waar we geregeerd worden door een bende lafaards. We zijn echt onderworpen aan een deel van Frankrijk dat in niets meer tot Frankrijk behoort. Het is schandalig dat de regering dat toelaat. Ik ben het zat, meer dan zat! Er zijn momenten dat ik Frankrijk wil verlaten omdat ik het gewoon niet meer kan aanzien”, vervolgde de fervente dierenrechtenactiviste. Ze benadrukte ook nog dat het de rol is van de politiek om de veiligheid van de bevolking te waarborgen, maar dat ze te onbekwaam zijn om dat waar te maken.

Wie kan Brigitte Bardot ongelijk geven?

12 comments

 1. België is al gewoon gratis weggeven, omdat er hopen lafaards zijn die mee heulen.
  Kinderen kweken om de vergoedingen te ontvangen, dubbele nationaliteit om van twee walletjes te eten.
  Covid-19 mag van mij vele malen straffer zijn, dat offer breng ik graag.

 2. Wij ook, Brigitte, laat het u een schrale troost wezen.

 3. Ze heeft gelijk. Onze overheden verraden ons en wij staan erbij en kijken er naar. Op hoogverraad staat de doodstraf in de Verenigde Staten. Wat mij betreft mogen er ook executies volgen voor hooggeplaatste volksverraders, aangezien zij de oorzaak zijn van het vreemdelingengeweld in Europa.

 4. Tout à fait Brigitte, un combat éternelle contre ces collabos de l’islam et les traitres de notre propre peuple!
  Celà va se terminer très mal, une guerre civile dans l’Europe entier, et nous on nous désarmes, les citoyens qui ont travaillés durant plussieurs générations pour obtenir une sécurité sociale, dont il ne restera plus rien, bouffer par le multicul, aux armes citoyens!!!
  Pourtant je ne suis pas Français, mais dans ce pays artificiel, qu’on appele la Belgique, rien ne va mieux, au contraire…
  Nous sommes gèrer par des incapables et profiteurs, des laches et des traitres, qui nous ruines.

  La droite, qu’ils apellent l’extrème, qui défend son peuple pour saufgarder nos biens, on y met un cordon sanitaire comme on fait avec les cochons qui ont la peste porcine ( PPA) A pour l’Afrique.

  Toutes les maladies viennent de l’Afrique ou de l’Asie, même la vérité on ne peux plus le dire….vers ou va notre peuple?
  Révoltons nous!!!

 5. @ Jan
  Van John Cleese snap ik dit , maar die Sjonnie Rotten niet !
  Heeft ie eindelijk ” anarchie in the UK ” , ligt ie te janken , huichelaar met zijn punk-bandje !
  Dit soort gasten heeft flink bijgedragen aan het verpesten van de jeugd , anarchie en no future ,
  Je hebt gekregen wat je verlangde , jankzak !
  En wat BB betreft : SUPERWIJF !

 6. Net als John Cleese en Johnny Rotten uit de UK, die nu straal genegeerd worden door de linkse puriteinen..

 7. Met veel liefde aan haar bevestigd, ze is een super vrouw die de waarheid durft te zeggen, BB hou voet bij stuk ik wens je nog heel veel jaren strijdvaardigheid. Ik heb je echt lief.

 8. Ja ik walg van de vele Nederlanders die wegkijken en meehuichelen met de islam.
  Ik hoop dat uw kinderen allemaal thuiskomen met iemand van de islam.

Comments are closed.