Vanochtend heeft de nationalistische actiegroep Voorpost in Den Haag kortstondig gemanifesteerd bij het standbeeld van de voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela. Activisten bonden een boord om het beeld van Mandela heen met de tekst’; ‘communist, terrorist, moordenaar’ en waren aanwezig met een spandoek en een Dietse vlag. De actie duurde enkele minuten. Het was onderdeel van een aantal acties van de nationalistische organisatie op deze dag in zo’n 10 plaatsen in Nederland en Vlaanderen.

De acties bestonden uit het plaatsen van boorden met kritische teksten bij straten genoemd naar Nelson Mandela en een actie bij het standbeeld. Een woordvoerder van de organisatie liet ter plaatse aan Reactnieuws weten dat ze hiermee “..aandacht willen vragen voor de plaasmoorden in Zuid-Afrika”. Waarom exact voor deze dag is gekozen en met dergelijke kritische teksten heeft als reden “…dat het de geboortedag van Mandela is, hij wordt in Nederland als een heilige beschouwd, terwijl er na zijn vrijlating zo’n 4000 blanke boeren zijn vermoord”.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Voorpost vraagt op geboortedag Nelson Mandela aandacht voor plaasmoorden”

 1. Weet je nog hoe de gekke liberalen en socialisten jarenlang klaagden over Apartheid?
  De blanke Apartheidsstaat was nooit moorddadig, nooit zo onderdrukkend, en zeker nooit zo primitief als het despotische negerregime die Zuid-Afrika nu al jarenlang domineert.
  Apartheid was het beste systeem voor die tijd. De segregatie in Zuid-Afrika was niet anders dan de segregatie in Amerika tussen negers en blanken. De scheiding van rassen is een natuurlijk fenomeen en was noodzakelijk om de blanken te beschermen tegen het geweld van negers.
  Onder Apartheid was misdaad bijna onbestaande omdat het streng werd bestraft en waren er bijna geen moorden (+-7,000 moorden op 41 jaar onder Apartheid). Onder het bewind van terrorist Mandela steeg het moordcijfer pijlsnel (+-700,000 moorden op meer dan 20 jaar). Tussen 2018-2019, waren er 21,022 geregistreerde moorden, in werkelijkheid ligt het aantal moorden waarschijnlijk nog hoger.
  Ook negers hadden het veel beter onder Apartheid, ze waren misschien niet rijk, maar ze waren niet straatarm zoals nu en ze hadden allemaal werk.
  Kijk zeker onderstaande video met deze zwarte man die begrijpt dat de negers het beter hadden onder Apartheid.
  Let ook op de gekke liberale journalist die even instructies geeft hoe de zwarte man moet denken. Voor de liberaal of socialist zijn negers als pionnen in hun ziek links spelletje.
  https://youtu.be/j4f0INWfws0

 2. Tja maar hij is zwart en die mogen blanken vermoorden, andersom dan is het een ramp en een schande.
  Een blanke mag toch nooit een zwartjoekel iets aan doen

Trending

%d