Gisteren vonden twee gruwelijke moordaanslagen plaats in Brussel, die zelfs voor dat multiculturele hellhole ongekend wreedaardig zijn.  In Sint-Joost-ten-Node probeerde een man van 35 twee vrouwen te vermoorden door hen in de nek te steken met een scherpe staak, en dit nadat hij hen eerst gedwongen had voor hem te knielen.

In de leugenpers krijgen we dit korte bericht te lezen:

‘Een 35-jarige man werd zondag opgepakt na twee gruwelijke daden nabij het Rogierplein in Sint-Joost-ten-Node. De verdachte was ’s ochtends vroeg op pad met een soort staak. Om zeven uur sloeg hij een eerste keer toe. Vlak bij een hotel dwong hij een vrouw om te knielen voor hem. De man gedroeg zich erg agressief en de vrouw gehoorzaamde uiteindelijk. Plotseling belaagde hij haar met de staak. Ze kreeg daarbij klappen en werden aan de hals gestoken. Niet veel later deed zich eenzelfde scenario voor met een andere voorbijgangster. Ook zij raakte zwaargewond en verkeerde even in levensgevaar. De dokters wisten haar uiteindelijk te redden. De politie pakte rond het middaguur de 35-jarige verdachte op. Hij werd maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en wordt beschuldigd van poging tot moord. Wat hem bezielde, is een raadsel.’

De linkse leugenpers ziet dus ‘een raadsel’.  En daarmee is voor de leugenpers blijkbaar de kous af.  Vreemd, wij dachten dat de leugenpers haar kolossale subsidieslurpen van belastinggeld (250 miljoen euro voor de staatszender en 170 miljoen euro voor de bedeling van kranten) verantwoordde door te beweren dat ‘onafhankelijke en kritische’ journalisten er nu net waren om de berichten die van het regime komen, zoals mededelingen van politie en gerecht, kritisch te bekijken, de feiten te verifiëren en ‘raadsels’ op te lossen.  Waarom willen ze dan dit ‘raadsel’ niet ontrafelen?  Wij doen hen graag enkele nuttige tips aan de hand.

Vraag 1: Was de dader misschien een zwarte?  Mocht het de leugenpers nog niet opgevallen zijn, er is de voorbije weken een criminele racistische beweging ontstaan onder de naam #blacklivesmatter, die in de VS blanke vrouwen ook op straat dwingt te knielen voor zwarten.  Was deze man daardoor geïnspireerd?

Een aanhanger van de zwarte racistische beweging ‘Black Lives matter’ dwingt een vrouw op straat voor hem te knielen, louter omdat ze blank is.

Vraag 2: Waren de slachtoffers blanke vrouwen?  Die vraag is in dit geval zéér relevant, want het zou de oplossing van het ‘raadsel’ kunnen bespoedigen.

Vraag 3: Wat hebben de slachtoffers en hun familie te melden over de context van de moordpoging?  Wat werd door de dader gezegd en gedaan?  Werd er misschien verwezen naar anti-blank racisme?  Recent nog werden in Zaventem opschriften aangebracht ‘dood aan blanken’.  Deze dader lijkt dat in praktijk te hebben willen brengen.

Maar ach, we moeten begrip hebben voor het feit dat onze belastinggeld zuigende leugenpers geen tijd heeft om dit uit te spitten: men is volop bezig met het opsporen van de écht gevaarlijke mensen, zoals de racisten die ‘krijtje’ op een gevel schrijven, de racisten bij de NMBS, de racistische plassende skinheads, de racistische trouwkoppels van Sint-Niklaas en, niet te vergeten, de ultragevaarlijke rechtsextremisten van Schild&Vrienden die stoute memes posten.  Die willen immers de geldstroom naar de leugenpers droogleggen. En DAT is het échte gevaar.

Voorlopig blijft het ‘raadsel’ dus onopgelost.  Maar net als wij hebt u wellicht ook zelf wel een idee over het motief van deze dubbele moordpoging, niet?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d