Stilteprotest tegen verzaken Nederlandse media

Op initiatief van meerdere organisaties, namelijk Viruswaanzin, Uprising Group, De Andere Krant en Onafhankelijke Pers Nederland, is er vandaag om 12 uur op meerdere plekken een stilteprotest gehouden vanwege het verzaken van de Nederlandse pers om goed en eerlijk het nieuws te verslaan. Activisten stonden o.a. bij het mediapark in Hilversum en bij het Eindhovens Dagblad. Er werden bloemen en kaartjes achtergelaten en iedereen was stil, om zo een protest aan te tekenen tegen de dagelijkse wanprestatie van de Nederlandse pers, die in de volksmond ook wel als leugenmedia doorgaan.

Van de alternatieve pers waren er meerder mensen aanwezig en ze maakten filmbeelden en er werden gesprekken met de aanwezige activisten én journalisten van de leugenpers aangeknoopt.