Het veelbekeken voetbalprogramma ‘Voetbal Inside’, met voetbaljournalist Johan Derksen, oud-voetballer René van der Gijp en presentator Wilfred Genee, is waarschijnlijk definitief van de beeldbuis af. Aanleiding voor de ontstane spanningen, was een campagne van een week lang tegen het programma vanwege een grapje over Zwarte Piet. Talloze bekende babbelaars probeerden sponsors en de zender onder druk te zetten met het verzoek het programma te schrappen.

In de laatste uitzending gaf Genee toe aan de externe druk en kregen twee van de schreeuwers ruim baan om in de uitzending vooral Derksen in een hoek te drukken en hem van alles te verwijten. De hele sfeer, van ongedwongen gezelligheid en wat kletsen over voetbal, werd gestuurd richting een emotionele discussie over welke grappen wel en niet mogen en over allerlei gevoeligheden.

Een wel heel opmerkelijk bericht kwam na deze uitzending via René van der Gijp naar buiten, namelijk dat presentator Genee via de Whatsapp berichten heeft ontvangen van Klaas Dijkhoff (fractieleider VVD), Alexander Pechtold (corrupt oud-D’66 politicus, nu directeur CBR) én het Koninklijk Huis. Dijkhoff heeft dit inmiddels voor hemzelf bevestigd, niet bekend is wat er daadwerkelijk in de berichten stond.

Het ontspannen discussieprogramma over voetbal en terloops andere maatschappelijke onderwerpen, heeft in tegenstelling tot andere programma’s op de televisie een volks karakter en is daardoor niet politiekcorrect. Daarmee valt het uit de toon op de Nederlandse televisie, welke verder helemaal gelijkgeschakeld is met de officiële ideologie.

De grap over Zwarte Piet van Johan Derksen;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Voetbalprogramma ‘Voetbal Inside’ kapotgemaakt vanwege grapje over Zwarte Piet”

 1. De linkse zeurpieten en de klaagnegers hebben het jaarlijkse jachtseizoen op zwarte piet geopend. Steden onleefbaar maken, blanken aanvallen, standbeelden en winkels vernielen… Allemaal toegelaten! Maar oh wee als je een grapje maakt over zwarte piet!

 2. “Ons Nederland wordt naar de knoppen geholpen door dat soort mensen en een waardeloze regering met Rutte voorop weg ermee en Nederland weer van ons Nederlanders gekleurd of niet gekleurd maak niets uit.”

  Hier kan ik mij als Volks Nationalist in het geheel niet in vinden!

  VolksNationalisme vs “StaatsNationalisme”in het kort.

  Staatsnationalisme

  Dit is een vorm van nationalisme waarbij de staat centraal staat.wordt gelegitimeerd door de actieve deelname aan de macht van de inwoners van de staat, zonder rekening te houden met de etnische achtergrond van die inwoners.

  Volksnationalisme

  Dit is een vorm van nationalisme dat uitgaat van een volk.
  Volksnationalisme gaat er dus van uit dat het volk belangrijker is dan de staat.
  Een volk wordt door volksnationalisten omschreven als een groep mensen met een gemeenschappelijke taal, cultuur,etnische achtergrond en geschiedenis.

 3. Het is gewoon te belachelijk voor woorden ik persoonlijk vind dat Derksen 100 procent gelijk heeft dit land wordt door schreeuwers geregeerd en maar zwichten voor die schreeuwers ik persoonlijk vind niks aan die Derken maar zegt net als Wilders dat foet wel waar het op staat an dan zo’n roepetoeter Alwaki of hoe die schreeuwerd ook heet mag wel roepen wat hij wil maar Derksen en Wilders niet. Wij blanken Nederlanders worden gediscrimineerd maar die schreeuwers niet. lk ben absoluut tegen rascisme want je kleur van je huid heb je met je geboorte meegekregen maar we moeten wel realistisch blijven en dat is Derksen en Wilders volledig daarom ook sta ik achter hen. Ons Nederland wordt naar de knoppen geholpen door dat soort mensen en een waardeloze regering met Rutte voorop weg ermee en Nederland weer van ons Nederlanders gekleurd of niet gekleurd maak niets uit.

Trending

%d