Ook de Duitse stad Stuttgart heeft nu kennis gemaakt met wat zomerse animatie door de allochtone medemens: vernielen, vechten en plunderen.  Na een politie-controle op het favoriete tijdverdrijf, drugs gebruiken, gingen honderden allochtonen over tot Noord-Afrikaanse volkssporten, zoals het ingooien van winkelruiten, het plunderen van winkels en het aanvallen van de politie.  ‘Zoiets hebben we nog nooit gezien’, wist de politie te melden.  Hey, welkom in het multiculturele paradijs, jongens;  Vergeet niet nog wat harder te timmeren op patriotten, voetbaljongens en Pegida-aanhangers de volgende keer dat je ze ontmoet, want die boze ‘nazis’ durven waarschuwen voor chaos en burgeroorlog die eraan komen.  En dat is allemaal ‘racisme’, want multikul is ‘verrijkend’ voor een stad, kumbaya!

Volgens de burgemeester werden de rellen veroorzaakt door de mensen uit ‘de partyscene’.  De bevolking van Stuttgart heeft deze nieuwe aardrijkskundige benaming intussen kunnen vinden op de wereldkaart:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Honderden allochtonen plunderen in Stuttgart”

 1. De wondere waanzin wereld van de “intermultiflauwekulti” blijft vanonder de politiek-correcte steen vandaan kruipen, zolang Permissiviteit gecamoufleerd blijft als vermeende “verdraagzaamheid”. De wetsgetrouwe burger betaalt telkens het gelag.

 2. Dit is nog maar het voorspel, over niet al te lange tijd in de meeste Europese steden. In Duisburg mail aan de politie : allahu akbar, wij hebben 2000 kalashnikovs + munitie en zullen alle politie, journalisten en andere ongelovige doodden als ze in ons stadsdeel komen en je kan er vergif op in nemen dat in andere steden, in de no-go zones, een groot wapen arsenaal verborgen is dat door de cultuurverrijkers, als het startschot gegeven wordt door de imam, met groot plezier gebruikt gaat worden tegen de ongelovigen. Je hoeft toch geen geleerde te zijn om te zien dat dit volkomen uit de hand gaat lopen : burgeroorlog in vele grote steden in Europa.

 3. Beste
  Je heb in elke land wel deugenieten dus er zijn goede en slechte mensen dus dat is de realiteit van de tijd dan mag je zoveel zeggen en schrijven als je wilt je maakt je zelf ziek ermee leef gewoon van dag tot dag en probeer zelf een goed mens te zijn.
  Mvg Mohamed K

  1. jan hammerbacher

   Een goed mens zijn wordt wel moeilijk als je in de koran gelooft:
   “Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [8:12]
   “Strijdt tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort.” [8:39, idem als 2:193]
   “En treft voorbereidingen tegen hen, met wat gij hebt aan weerbaarheid en paardenmacht, om daarmee Allahs vijand te verschrikken.” [8:60]
   “O gij profeet, spoort de gelovigen aan tot de strijd.” [8:65]
   “Doodt de afgodendienaars waar ge hen maar vindt, neemt hen gevangen en belegert hen en bereidt hun alle soorten hinderlaag.” [9:5]

   1. Abdelkadher , Mohl Em Beeq

    Oei, ik dacht dat de Koran een heel braaf boekske was

 4. Het centrum voor racismebestrijding laat weten dat deze Noord-Afrikanen een aanwinst zijn voor onze samenleving.
  Straatgeweld en plunderingen maken namelijk deel uit van de rijke culturele traditie van deze geprivilegieerde allochtonen en wie zijn wij om hen dat te ontzeggen. Allochtonen zijn namelijk altijd onschuldig, ook wanneer zij moorden en geweld plegen. Iedereen die iets anders beweert is een stoute racist.

 5. In de reguliere media wordt het beestje echter niet bij naam genoemd .

Trending

%d