Tientallen activisten Voorpost tegen BLM-extremisme

Activisten van de nationalistische actiegroep Voorpost demonstreerden gisterenmiddag in Den Haag naast het ministerie van Financiën tegen de ‘golf van antiblank sentiment’ die volgens de organisatie de wereld overgaat. Er waren spandoeken te zien tegen cultuurmarxisme en voor de Nederlands historische helden, daarnaast droeg men Prinsenvlaggen mee en waren een tweetal toespraken te horen. Voorman van Voorpost Florens van der Kooi was aan het woord en daarnaast de bekende Haagse politicoloog Alfred Vierling. Voorpost wil zich vaker op straat laten horen tegen de antiblanke modetrend ‘Black Lives Matter’.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.