Tientallen activisten Voorpost tegen BLM-extremisme

Activisten van de nationalistische actiegroep Voorpost demonstreerden gisterenmiddag in Den Haag naast het ministerie van Financiën tegen de ‘golf van antiblank sentiment’ die volgens de organisatie de wereld overgaat. Er waren spandoeken te zien tegen cultuurmarxisme en voor de Nederlands historische helden, daarnaast droeg men Prinsenvlaggen mee en waren een tweetal toespraken te horen. Voorman van Voorpost Florens van der Kooi was aan het woord en daarnaast de bekende Haagse politicoloog Alfred Vierling. Voorpost wil zich vaker op straat laten horen tegen de antiblanke modetrend ‘Black Lives Matter’.

2 comments

  1. Arme ossenaar dood pleegt op vreselijke wijze zelfmoord.O wee als een zwarte zichzelf zo vreselijke in brand zou steken zou de wereld ontploffen. Blm is ziekelijke shit. Kanker shit black lives matter.

  2. In Oikofobie gemarineerd “Cultuurmarxisme” is de kanker tumor binnen ONS Fort Europa !

Comments are closed.