De nationalistische actiegroep Voorpost heeft laten weten morgen in Den Haag tegen de extremistische beweging Black Lives Matter (BLM) te gaan betogen. Deze uit Amerika overgewaaide modetrend, omgeven door geweld en racistische samenzweringstheorieën, kan niet op enige sympathie van de nationalistische organisatie rekenen. Voorpost wil zaterdag 20 juni vanaf 14u00 op het Malieveld in Den Haag een tegengeluid laten horen, voor de nationalisten is de maat vol en stelt men simpel de eis; bemin ons land of verlaat het.

Voorpost wijst er in hun persbericht op dat deze BLM-beweging, evenals de zwarte-pieten-discussie, door immigranten is begonnen en dit de gevolgen zijn van de massale immigratie toegestaan door opeenvolgende regeringen. De actiegroep wijst daarnaast naar de vernielingen van standbeelden en andere cultuurhistorische schatten en het geweld tegen blanken, welke ook in Nederland en Vlaanderen plaatsvinden.

Voorpost eist:

– vervolging van plegers van antiblank racisme;
– een onmiddellijke immigratiestop;
– een sanering van de publieke omroep om ook stem te geven aan een diversiteit aan meningen en politieke overtuigingen;
– een vervolging van de geweldplegers tegen de standbeelden en ander cultureel erfgoed.

De organisatie heeft de demonstratie aangekondigd richting de media, op de eigen webstek en via de sociale media. Er worden honderden demonstranten verwacht, via facebook hebben zich er al een kleine honderd aangemeld.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Voorpost organiseert betoging tegen Black Lives Matter”

  1. hectorvo250gmailcom

    Voor een autoloze Vlaming als ik lijkt Den Haag zo goed als onbereikbaar, maar in gedachten en met mijn hart betoog ik morgen mee tegen de stelselmatige afbraak van ons Avondland, zijn traditie, zijn cultuur en zijn bewoners. Veel succes, Voorpost!

Trending

%d