K(n)ack: ‘Ik hoop dat ze het Witte Huis platbranden met Trump erin’

Bij de stille meerderheid van de bevolking groeit elke dag de stille woede bij het zien van het geweld, de plunderingen, de beschadiging van beelden en monumenten door het linkse en zwarte tuig van #blm en Antifa.  Bij de Vlaamse linkse leugenpers daarentegen gaan weer alle remmen los:  men denkt daar écht dat een ruime meerderheid van de bevolking nu plots aanvaard heeft dat Vlaanderen een vreselijk land van ‘structureel racisme’ is, en dat we ons moeten ‘excuseren’ voor god weet welke Franstalige koloniaal uit het verleden.

En passant sympathiseert de leugenpers openlijk met geweld, plundering en vandalisme, en verspreidt ze zelfs plannetjes met standbeelden om de vandalen de weg te wijzen.  Een fraai staaltje verscheen zopas in het linkse blaadje-van-de-tandarts, Kack, waar een auteur openlijk zijn extreemlinkse moordfantasieën deelt.  De man heet Paul Baeten, en schrijft het volgende in de bijlage Focus Kack:

Ik heb een droom waarin Donald Trump verstikt wordt tot hij niet meer beweegt in in de laatste minuten ervaart wat het is om machteloos te zijn.  Wanneer ik mensen voor het Witte Huis zie staan, denk ik in de eerste plaats: hopelijk breken ze binnen en branden ze heel dat potsierlijke kutgebouw en de walgelijke eikel erin plat.’

Stel u nu even voor, hypothetisch maar, dat een rechtse auteur zo’n geweldfantasie zou neerschrijven na de aanslagen in Zaventem over een moskee en een imam.  Hoelang zou het duren voordat hij vervolgd wordt en het blad in kwestie gesloten is?

Paul Baeten schrijft in het blaadje Kack en leugenkrant De Morgen.

(Neemt u als Vlaming uw verantwoordelijkheid?  Zegt u uw abonnement op Kack op?  Verwijdert u het uit een wachtzaal als u het tegenkomt?  Draait u het om met de kaft naar achteren in de krantenwinkel?  Verwijdert u alle reclame voor die linkse brak in hogescholen, stations, universiteiten?  De strijd tegen de leugenpers kan en moet op vele manieren gevoerd worden.)  

(Hat tip:  Doorbraak.be, rubriek ‘vergeten vragen van de voorbije week’)

13 comments

 1. Boycot "Kack" en andere PoCo-geschrijvelde excrementen, houd het toch proper ! schreef:

  Waarom dat “Kack” hun allochtonofiele en xenofiele propaganda niet in het Berbers en Arabisch publiceert maar nog steeds in onze moedertaal is een raadsel. Kennelijk om door het PoCo-Regime nog met subsidies gesponsord te blijven van ONS belastingsgeld ! Hoe lang moeten wij die vernedering nog dulden ?

 2. Ik lees hier maar EEN ding. hoe links en rechts met onnodig dure woorden precies doen waar de huidige orde van profiteert, haat zaaien en tweedracht veroorzaken. Beter gaan jullie gezamenlijk de straat op om de daadwerkelijke witte borden criminelen te stoppen, maar wat kan je nog verwachten van mensen die zich in een tunnel van domheid laten trekken? Blind en doof voor wat er Echt speelt? Ga maar lekker door met je veilig achter je computertje beledigen en bedreigen van elkaar, terwijl de echte klootzakken jullie zwaar uit lachen!!!! de groeten!

  1. Natuurlijk maar door de PoCo-tweezakkerij in het DNA van het Systeem hoeft die PoCo-propagandist noch blaam noch sanctie te vrezen. Wij zijn vrij ons geld niet te versmossen aan een abonnement op of aan aankoop van een exemplaar van “Kack”. Ik doe dat ook niet want ik wend bij bezoek aan de porseleinen troon op het kleinste kamertje liever normaal een meer daartoe geëigende soort papier aan, tenzij ik in blinde paniek vaststel dat ik tijdelijk een “mens zonder rapieren” zou zijn wegens onverwacht opgebruikte rol.

 3. Linkse poco, ik heb een droom. Eentje waar ik u Kackboekske in brand steek en waar ik dat Kackboekske op de hoop onverkochte Kackboekskes in u bureautje smijt alwaar gij op u gesubsidieerd PC’tje linkse kul aan ‘t uitbraken zijt. En dan hoop ik dat ge lang genoeg twijfelt om die rechtse deur te nemen en dat het te laat is om te vluchten. Maar ja, ‘t is maar en droom.

  1. Dat is wel een uitermate plezante droom en zeker geen akelige nachtmerrie. Persoonlijk droom ik vaker van beeldschone naakte vrouwen, ik weet niet hoe dat komt maar ik kan er best wel ongefrustreerd mee leven, echt wel en zonder enigerlei probleem. Daarom smaakt mijn ochtendlijke koffie altijd zo pittig en kruidig.

 4. Ik boycot Hnack en Kumo al 30 jaar : beide bladen zijn mij VIJANDIG gezind en ik denk dat dit voor élke Vlaming geldt. Als ge weet dat hypocrieten als Tom Lanoye en Arnon Grunberg er elke week hun kromtaal in mogen ventileren (tegen BETALING) dan word ik misselijk. U toch OOK ? Links lullen, rechts zakken vullen. Grunberg woont in “New York”, den andere heeft een optrekje in Zuid-Afrika. Ge moet trouwens eens kijken naar het canaille dat de panels & praatprogramma’s & quizzen bevolkt op “onze” zenders. Allemaal groot gemaakt of toch gespeend door deze bladen. Jeroom en zijn Trienegiet (In 1964 zong Boudewijn De Groot in VRIJGEZEL :
  “Ik wilde enkel samenwonen
  Met een zwartgeklede schone
  Om de burgerij te tonen
  Hoe ruimdenkend ik wel was” @ Snelders !), Joel De Ceulaer (kan dit vleesgeworden vidéke écht van zijn pen leven ?) & tutti quanti. Het zégt natuurlijk ook àlles over de lieden die deze “luchtige” programma’s maken. Nogal wat van deze prijsbeesten komt uit of woont in Gent : dé BAKERMAT van deze volksvijanden (m/v). Daar moét toch iets in de lucht zitten hoor… Komende vanuit de Kanaalzone, misschien, ondanks de overheersende zuidwestenwinden ? Kortom : zelfs in de meest “onverdachte programma’s” moet de Vlaming telkens weer hun linkse evangelie aanhoren. Geef mijn portie maar aan Fikkie, Yèk !
  Om nog maar van de Vlaamse gazetten te zwijgen ! Gisteren vond Het Nieuwsblad het “wenselijk” om een grote foto op de voorpagina te plaatsen van een zwarte sloeber die een blanke man “wegdraagt uit een betoging wegens gekwetst” (of iets van die strekking). Waarschijnlijk ook al in scène gezet door CNN (of zou het EIGEN WERK zijn van Het Nieuwsblad ? Zoveel initiatief, zeg !) maar ik als oudere blanke man ervaar die foto als een KAAKSLAG ! “Zie eens hoe GOED den Zwarten Medemensch wel niet is ! Hoe GROOTMOEDIG !” Terwijl we ze élke dag overal zien brandstichten en (dàt VOORAL) zien PLUNDEREN. Op die manier gaan ze inderdaad veel goodwill kweken, ja ! MIJN gazet moet mij niet onder mijn kloten stampen ? Of zijn de zwarten soms hun lezers ? Heeft DE WAARHEID ook nog (haar) rechten ? Antwoord : NEE en al héél lang niet meer !
  Let eens op ! Op/in zowat elke fotoadvertentie moet er een gekleurde medeburger in the picture staan. “Zie MIJ eens ruimdenkend zijn !” Voor mij dé reden om dàt product NOOIT te kopen.

  1. Desinformatie en PoCo-propaganda zijn schering en inslag bij onze gazettenpraat schrijvelaars, dus boycot de PoCo-pers door u niks van hun journalistieke excrementen aan te schaffen.

 5. Dat elitair gazettenclubje van subsidieslurpers denkt dat het normaal is om een staatshoofd te bedreigen. Is er eigenlijk nog iemand die gelooft dat die linkse journalisten aan onafhankelijke journalistiek doen? Enkel linkse journalisten zelf bewerend dat.

 6. De laatste paragraaf is nog de belangrijkste, concrete daden die iedereen van ons kan stellen. Wij Vlamingen “kletsen” te veel maar “doen” te weinig.

 7. Boycot Kack en ander gauchistisch mesthoop geschrijvel. Betaal toch niet voor de PoCo-propaganda die de uw billijke belangen behartiging schaadt

Comments are closed.