(VIDEO) neger steelt taser van agent, wordt neergeschoten: BLM en Antifa branden restaurant plat

Nadat de veroordeelde beroepscrimineel George Floyd door verzet tegen arrestatie én onverstandig politiewerk om het leven kwam hebben BLM en Antifa nu een nieuwe reden om te verwoesten:  de neger Rayshard Brooks werd rustig en correct gearresteerd door de politie in Atlanta wegens openbare dronkenschap, maar vindt het plots een goed idee om met de agenten te beginnen vechten, hun taser-stroomstootwapen afhandig te maken, en dat dreigend te richten op één van de agenten.  Die waarschuwen hem herhaaldelijk om te ‘stoppen met vechten’ en ‘van de taser af te blijven’, maar hij luistert niet.  Daarop moeten ze hem met een vuurwapen onschadelijk maken.

Men vraagt zich af wat het ergste is.  Dat men alweer liegt dat het om ‘racisme’ gaat, terwijl dat er duidelijk niets mee te maken heeft: dat de agenten blank zijn en de man zwart is is toeval, het had evengoed omgekeerd kunnen zijn.  Dat de meute terroristen van BLM en Antifa dan maar het restaurant hebben in brand gestoken waar de man toevallig gecontroleerd werd, waardoor alweer het leven van een kleine ondernemer of uitbater verwoest is en het personeel daar zijn job kwijt is.  Of dat de schietende agent meteen ontslagen werd, ook al deed hij enkel zijn job om zijn leven en dat van zijn collega te beschermen.

Want vergis u niet: een taser of stroomstootwapen is in principe niet-dodelijk, het jaagt wel een verschrikkelijke stroomlading door je lichaam waardoor je zwaar ten val komt, een hartstilstand kan oplopen, en minutenlang weerloos op de grond ligt.  Agenten die het dragen zijn dan ook speciaal opgeleid om het correct te gebruiken en een eventueel slachtoffer meteen bij te staan.

We zijn dus blijkbaar intussen zover dat ook onze leugenpers vindt dat agenten zomaar moeten toelaten dat zo’n wapens van hen gestolen worden en dan ongehinderd op henzelf of een collega mogen gericht worden…

10 comments

  1. Ja inderdaad “neger” in 2020 ! Tenminste voor wie zich niet politiek-correct liet hersenspoelen en de geografische term “Afrikaan” misbruikt om een neger te benoemen net of bruine Berbers uit Noord-Afrika en blanke “Afrikaners” uit Zuid-Afrika geen “Afrikanen” zouden wezen ! De objectief-correct betekenis van de notie “neger” is zonder de allerminste onterechte politiek-correct ontaarde schroom in het woordenboek te vinden, voor wie zijn PoCo-paardenrbil afzet toch. Er staat “neger = lid van één der zwarte of donkerbruine rassen die oorspronkelijk uit Afrika afkomstig zijn” . Kijk op
   http://www.vandale.be . Ergo een Braziliaanse neger is geen “Afrikaan” maar een “Zuid-Amerikaan” wat “Afrikaan” is een geografische term en geen etnische en bovendien heeft Afrika geen enclaves in Brazilië !

 1. Als je na een arrestatie een wapen steelt van een agent, moet je niet verbaasd zijn dat het slecht afloopt. Een agent moet vaak op een zeer korte tijd beslissingen nemen en met alle mogelijke scenario’s rekening houden.
  Rayshard Brooks was namelijk zeer onvoorspelbaar, eerst was hij donken en vrij kalm, maar direct na de arrestatie keert hij zich zeer agressief met geweld tegen de agent.
  Als Brooks even de agent had geraakt met het stroomstootwapen, had hij even goed het dienstwapen (geweer) van de agent kunnen stelen en hem neerschieten.

 2. De enige vraag die hieruit gesteld kan worden is of het wel verstandig is een vuurwapen te gebruiken om zich te verdedigen tegen iemand die een “less lethal” wapen vastheeft, of het nu gestolen werd of niet.
  De huidskleur van agent en staandegehoudene doet er niet toe.

 3. Stel even, héél even, dat die zatte neger een witte zatlap was geweest die hetzelfde had gedaan, hoeveel reacties zouden hier dan verschenen zijn? Antwoord: 0.

  1. Moest de zatlap een blanke man geweest zijn dan zou de kans dat het op React verschijnt klein geweest zijn, netzoals dat het geval zou zijn moest het blank vs zwart zijn. Het gaat erom dat een blanke meute niet willekeurig gebouwen in brand zal steken omdat zoiets gebeurd is.
   De terreurgroepering “BLM” (want dat zijn ze) maakt er minder problemen van om als een klein kind die zijn goesting niet krijgt de eigendom van anderen te vernielen.

   Bekijk het van twee kanten. Ongeacht de huidskleur van agent en slachtoffer!
   De agenten zouden mits betere training misschien een andere keuze gemaakt kunnen hebben (zoals een tweede taser gebruiken, pepperspray gebruiken, tackle of dergelijke op de aangehoudene uitvoeren,…)
   MAAR dat neemt niet weg dat diefstal van een agent zijn wapens een misdrijf is waar voor hun eigen veiligheid hard tegenopgetreden kan worden.
   Het ‘slachtoffer’ was dronken, wat in een gemeenschap waar alcoholgebruik gedoogd wordt een mogelijks verlichtende factor is, ook omdat hij mogelijks niet besefte waar hij mee bezig was MAAR ook dat is weer een misdrijf; drink met mate, ken uw limieten en ga niet openbaar dronken rondelopen.

   Louter omdat het slachtoffer een donkere huidskleur had vindt een bepaalde groep ‘t nodig om zonder enige evaluatie “RASSSIESME!” te roepen en een willekeurig bedrijfspand in brand te steken.
   Hoe onintelligent zijn die wezens?
   Net omdat zij op basis van huidskleur hun eigen acties goedpraten, wordt er op React een artikel over geplaatst.

  1. Neen, Jacques, die zatte neger poogde te ontsnappen nadat hij de taser van de agent had geroofd en hij zich omdraaide met de taser naar de agent gericht. “De waarheid heeft haar rechten“ al verkiezen PoCo-Pipo’s en Pipa’s de gebruikelijke politiek-correcte verdraaiing ter intentionele verbloeming van objectief-correct geconstateerde feiten. Gazettenpraat schrijvelaars en hoernalisten der audio-visuele media excelleren daarin.

   1. Gelul, iemand in zijn rug schieten is laf en iemand doodschieten omdat hij een taser op je richt is zwaar overdreven waarom greep zijn domme collega niet in? Oh wacht, we knallen hem toch wel af , die zatte neger.

    1. Die zg antifa zoekt een zg reden om rotzoi te trappen! De polotie doet gewoon zijn werk, lasposten oppakken! Maar als die lastpost een bruine is, dan is het opeens racisme, een woord bedacht door een van de grootste massamoordenaars, aller tijden, Trotsky! De communistische wereldrevolutie lijkt nu begonnen!

Comments are closed.