Londen: Nationalisten verhinderen BLM-plunderingen, BLM-tuig slaat Engelsmannen halfdood

De zwarte en extreemlinkse uitschotbeweging #blm wilde gisteren in Londen opnieuw verzamelen om te plunderen en standbeelden van Engelse helden te beschadigen, zoals ze ook een week eerder al deed.  Het standbeeld van Winston Churchill werd door de bange overheid zelfs helemaal ingepakt om het tegen de terreur van BLM te beschermen.

Maar dat bleek deze keer niet nodig, want duizenden Engelse en Britse Nationalisten, vaak verbonden aan actieve voetbalsupporterskernen, rukten massaal op naar Londen om de standbeelden te beschermen.  BLM moest daardoor zijn plunderbetoging afblazen.  Volledige overwinning voor de Nationalisten: hun nieuwe mars van geweld en plundering kon dus NIET doorgaan.

De duizenden Nationalisten gingen stevig in de clinch met de politie.  Die werd terecht verweten dat ze vorige week veel te laks en veel te laat optrad tegen het BLM-uitschot, waardoor de beschadiging van het beeld van o.a.Winston Churchill kon plaatsvinden.

Toch verzamelden enkele honderden leden van de krapuulkern van BLM in Londen.  Op beelden is te zien hoe ze op hun verzamelplaats langs alle kanten belaagd worden met vuurwerk, en als kippen zonder kop van de ene kant van het plein naar het andere moeten vluchten.

Toch was die actie niet zonder gevaar.  Als het uitschot van BLM een Nationalist te pakken kon krijgen, dan werd die genadeloos in elkaar geslagen en getrapt.

Uitschot van BLM ging ook op de loer liggen nabij stations;  daar vielen ze op verschillende plaatsen in Londen geïsoleerde blanke Engelsen aan, die op weg waren van en naar het blanke protest.  Die werden door de gemaskerde zwarte criminelen van BLM gewurgd en halfdood geslagen.

De leugenpers maakt daar een heel ander verhaal van:  de zwarte en extreemlinkse criminelen van BLM worden ‘antiracistische demonstranten’, de Nationalisten worden ‘extreemrechts’, en als een zwarte crimineel rondzeult met het bewusteloze lichaam van een slachtoffer dat door BLM halfdood werd geslagen wordt dat: ‘BLM-activist helpt blanke.’ Hun leugens worden met de dag grotesker.

 

5 comments

  1. De leugenpers heeft al vooraf bepaald om de nationalistische kant als gewelddadig en agressief af te beelden en de linkse, gevestigde kant er als goedaardig en als slachtoffer uit te laten zien. BLM mag nog volledige steden afbranden, tientallen mensen in het ziekenhuis slaan, moorden… Maakt allemaal niet uit voor de pers. Dit is een spel dat rechts nog niet kan winnen omdat ze geen controle hebben over het narratief. Het beste wat rechts kan doen is niet ingaan op de provocaties van links, want onze oppositie zal zijn PR-machine gebruiken om een web van leugens te spinnen en levens en organisaties te vernietigen.

  2. De communistische wereldrevolutie is begonnen, hier kunnen Lenin en Stalin over dromen! Verzet u tegen deze zwijnen, zij willen zoals hun iedolen Lenin, Stalin en Mao een communistische dictatuur vestigen, zelfs de westerse regeringen doen hier aan mee!

  3. Puur en onversneden vandaliserend anti-blank racisme tegenover monumenten voor historische helden en hun terechte verdedigers die geen masochistische , nestbevuilende Oikofobie willen plegen. Wij zijn fier op onze Blanke afkomst uit respectvolle dankbaarheid aan onze voorouders

Comments are closed.