“Als blanke, Franse vrouw hoef ik mij niet verontschuldigen voor de dood van een Afro-Amerikaan in de Verenigde Staten” (Marion Maréchal)

Voormalig parlementslid en nichtje van Marine Le Pen (RN), Marion Maréchal, reageerde op de recente ontwikkelingen rond de dood van de zwarte crimineel George Floyd en de daaraan verbonden BLM-hysterie. In een video die ze postte op sociale netwerken zei Marion dat zij “zich als blanke of Franse vrouw niet hoeft te verontschuldigen ”. “We zien nu perfect waartoe we gereduceerd zijn als we ons op die manier moeten positioneren”, voegde ze er aan toe.

“Ik hoef me niet te verontschuldigen voor de dood van een Afro-Amerikaan in de Verenigde Staten.  Ik hoef me evenmin te verontschuldigen voor de dood van de crimineel, Adama Traoré*,  die overleed na een arrestatie die geen verband hield met zijn huidskleur, maar wel met de misdaden die hij zou hebben begaan”. “Hetzelfde geldt voor de intussen gekende Floyd-kniebuigingen, waaraan ik weiger mee te doen.  Ik spuw niet op ons verleden, onze voorouders en onze geschiedenis.  Met die excuus-cultuur wil links ons door het stof doen kruipen, ons vernederen. De onderdanigheid – la soumission – ten top.’

*Traoré, waar Marion naar verwijst,  is zowat de Belgische Semira Adamu. Telkens als er antiracismebetogingen worden georganiseerd, worden beiden er bij gesleurd,  Adamu in België, en Traoré in Frankrijk.

Traoré was een Malinees die in 2016 overleed na een politiecontrole. Politiekcorrect Frankrijk en de vreemdelingenlobby, zien in hem een soort Franse Floyd. Volgens de officiële autopsie overleed Traoré echter niet door toedoen van de agenten, maar kreeg hij longproblemen door een hartaanval, later in de cel. Het stond vast dat Traoré een medische geschiedenis had, maar toch willen de nabestaanden dat de politie ervoor opdraait.

Adama Traoré, niet te verwarren met de voetballer met dezelfde naam, stamt uit een criminele familie.

De staat van ‘dienst’ van de familie Traoré:

– Adama Traore: 17 diefstallen, handel in verdovende middelen en verkrachting van een celgenoot.

– Yacouba Traoré: 18 maanden gevangenis voor het in elkaar slaan van de man die zijn broer van verkrachting beschuldigde en 3 jaar in de gevangenis voor het in elkaar slaan van een buschauffeur en het in brand steken van het voertuig.

– Samba Traoré veroordeeld tot 4 jaar, waarvan 18 maanden voorwaardelijk voor geweld met een wapen.

– Bagui Traoré: veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf voor geweld en afpersing van kwetsbare vrouwen.

– Serene Traoré : veroordeeld tot 4 maanden voor het beledigen van de burgemeester van Beaumont-sur-Oise.

– Youssouf Traoré: veroordeeld tot 6 maanden, waarvan 3 maanden voorwaardelijk voor beledigingen en doodsbedreigingen tegen politieagenten.

– Assa Traoré: 4 klachten wegens smaad en een oproep tot verboden demonstraties in het midden van een Covid-19-pandemie.

Daarnaast loopt er momenteel een gerechtelijk onderzoek naar verschillende broers, waaronder Bagui, wegens verduistering van middelen en oplichting via verenigingen die gesubsidieerd worden met belastinggelden.

Links en criminaliteit lijken momenteel sterk met elkaar verbonden, Siamese tweelingen zowaar.

Wij kunnen Marion Maréchal alleen maar volmondig bijtreden in haar stelling. Jammer dat de moedige vrouw niet meer in het parlement zetelt.  Hopelijk komt ze snel terug, wat ook bompa Le Pen zou verheugen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Marion Maréchal: ‘Ik hoef mij niet te verontschuldigen’”

  1. Objectief-correcte gepensioneerde

    Kort, krachtig en goed betoog met valabele argumenten, meer moet dat niet zijn

  2. En nu wachten op de eerste Vlaamse politicus die ook maar iets in die aard durft zeggen.

Trending

%d bloggers liken dit: