Illegaal probeert vrouw te vermoorden, wordt vrijgelaten en moet grondgebied verlaten… na de coronacrisis

In de Kempische gemeente Mol werd vandaag een illegaal gearresteerd die een vrouw wilde vermoorden in haar eigen woning. De vrouw kon de politie zelf op de hoogte brengen, die de man, gewapend met een mes, kon overmeesteren. Een serieus misdrijf lijkt het ons. Spannend hoe zoiets afloopt!

Gelukkig zijn er nog zekerheden. Immers, de man werd verhoord, gewezen op zijn rechten en plichten en vervolgens… vrijgelaten. Hij loopt dus nu opnieuw ergens rond in Mol of omstreken. Maar gelukkig heeft ons justitieapparaat de man streng terecht gewezen, want hij werd vriendelijk verzocht om het grondgebied te verlaten.

Goed nieuws toch? De man is illegaal, probeert bovendien een vrouw te vermoorden in haar eigen woning, krijgt een bolwassing en wordt verzocht het grondgebied te verlaten. Maar opgelet! We zitten in volle coronacrisis. Dus werd de man even gewezen op het feit dat hij het grondgebied dient te verlaten NA de coronacrisis. Want nu worden er geen vluchten ingelegd. Hij moet dus even geduld uitoefenen. Het zit de arme man echt niet mee…

En voor alle duidelijkheid, dit is ECHT. Sla er de mainstreammedia maar op na.

4 comments

  1. Laat de mensen een revolver dragen gelijk in Amerika als er u niets aanstaat baf baf zelf verdediging en gedaan er mee, ge kunt een wapen kopen in de supermarkt aan voordelige prijs

  2. Beeld je eens in hoe het zou zijn als de rollen waren omgedraaid. Als de dader blank was en het slachtoffer een donkere huidskleur had, was dit nationaal nieuws geworden. Misschien zelf wereldnieuws.
    White Lives Matter? Niet voor Vals Nieuws-Journalisten in de MSM.

  3. Hij deed dus poging tot moord, wordt gearresteerd, en wordt terug vrijgelaten met het bevel om het grondgebied te verlaten na de corona crisis.
    Dus in die tijd kan hij meermaals proberen om zijn taak te volbrengen, of andere criminele feiten te plegen.
    Ze hadden hem enkele jaren gevangenisstraf MOETEN geven voor poging tot moord!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Ons door politiek-correcte Oikofobie ontaard Repressieapparaat huldigt kennelijk het autochtonobe principe : “White lives don’t matter”.Dit is pure & onversneden xenofilie in zijn ergste vorm van degeneratieve zelfhaat vanwege een Systeem dat overduidelijk rot is tot op het bot door zijn Belastingbetalende Burgers als afmaakbaar wild aan deze illegaal ten prooi te gooien ! Een parlementair dient de Minister bevoegd voor deze materie ter zaje ter verantwoording te roepen ,dat heet “Democratie” : Geens of De Crem

Comments are closed.