[VIDEO] Ierse jongen lekgeprikt door Afrikaan; Steunfonds geblokkeerd, Sinn Féin tegen verspreiding beelden

Op zondagavond werd, in het zuiden van Ierland gelegen stad Cork, een Ierse jongen aangevallen door Afrikanen en meerdere malen gestoken. De beelden hiervan veroorzaakten onder Ieren veel ophef, vooral vanwege het grove geweld en het duidelijk uitzoeken van de Ierse jongen door de Afrikaanse jeugd. Het parlementslid van de regio, Donnchadh Ó Laoghaire van Sinn Féin, liet in de pers weten dat er niet te veel aandacht aan de zaak geschonken moest worden en men de beelden beter niet verder kon verspreiden. Een steunfonds voor het slachtoffer werd onder druk geblokkeerd en gepoogd van het web te verwijderen.

Een lokale journalist reageerde snel na het zien van de beelden en besloot een steunfonds op te richten voor de jongen, op de bekende webstek voor het werven van fondsen Gofundme, echter zowel de man als de webstek kregen een golf van scheldkritiek over hen heen. Het gevolg was dat Gofundme de campagne stopzette en de gelden nu mogelijk nooit bij het slachtoffer zullen terechtkomen.

De derde partij van Ierland, Sinn Féin lijkt inmiddels betreft politieke opvattingen niet meer op het eiland zelf te zitten, ondanks de bewering dat men Iers-nationalistisch is. De webstek en haar sociale media stromen over van steunbetuigingen voor Black Lives Matter, terwijl de eigen Ierse jeugd er duidelijk helemaal niet meer toe doen.

Het was al de derde steekpartij in korte tijd, door migranten in het land, waarvan Ierse jongeren het slachtoffer zijn. Vooral vanwege de razendsnel verspreiden van dergelijke beelden op de sociale media lijken veel Ieren zich meer bewust te worden van wat men zich op de hals heeft gehaald met de massale toestroom van Afro-Aziatische migranten.

Let op; schokkende beelden van de steekpartij:

6 comments

  1. De verdachte is uiteraard al vrij op borgtocht met enkele (naar linkse normen) zeer zware restricties: hij mag niet op sociale media en hij mag geen contact hebben met zijn BLM negervriendjes. De Black Lives Matter-terroristische organisatie wordt gebruikt als vrijgeleide om geweld tegen blanken te rechtvaardigen. Dit is trouwens slechts één van de vele aanvallen van migranten op blanke kinderen in Europa.

  2. En dan de reactie van Sinn Fein? Ze hebben jaren als patriotten gevochten tegen de Engelsen en laten dit nu toe???

    1. Zoals de volksunie ook gedaan heeft vroeger .hun eigen kiezers verraden.

  3. Nu ook anti-blank racistische ”Plaasmoorde” in Ierland door negers ?
    Een neger is niet noodzakelijk een “Afrikaan” wat een geografische en geen etnische term is ! De objectief-correcte betekenis van de notie “neger” vindt u zonder enigerlei onterechte politiek-correct ontaarde censuur schroom op http://www.vandale.be Daarom is een Braziliaanse een Zuid-Amerikaan en geen “Afrikaan”

Comments are closed.