(OPINIE) Vlaming Jos Haex werd vermoord: Vlaamse levens doen er niet toe

In Minneapolis, USA, stierf een crimineel door een politie-optreden.  Sindsdien kennen we zijn naam, George Floyd, en kennen we ook zijn ‘verdiensten’: druggebruiker, drugdealer, gewapende overvaller die een geladen revolver op de buik van een zwangere vrouw richtte.  Een waardige telg van de Amerikaanse zwarte doodscultus van rap, drugs, wapenvertoon, bendegeweld en blingbling.  Het is die doodscultus die ervoor zorgt dat zwarten in de VS méér geweld plegen, méér overvallen plegen, méér gedood worden bij onderlinge schietpartijen, méér in botsing komen met de politie, en dus ook méér sterven bij gespierde politie-optredens: met ‘racisme’ heeft dat niets te maken.  ‘Racisme’ is, net als bij ons, het excuus voor alles, de uitvlucht voor alles, de toelating voor alles:  van het massaal overtreden van coronaregels tot het aanvallen van politie tot het plunderen van het levenswerk van ploeterende winkeliers.  Laat het ook even tot u doordringen:  in België mogen allochtonen ongestoord en ongestraft de burgers plunderen, die meer dan 50% van hun inkomen afdragen aan de staat om zo de OCMW-uitkeringen en dopgelden en sociale woningen van de allochtone plunderaars te betalen, en dat land België wordt dan ‘structureel racistisch’ genoemd.  Maar hey, ‘black lives matter’, zo klinkt het; en dan is alles toegelaten.

De naam Jos Haex zegt u wellicht minder dan George Floyd.  Jos was 73.  Over zijn leven weten we weinig: de Vlaamse leugenpers was er niet in geïnteresseerd.  Jos was wellicht één van die zovele Vlamingen die hun hele leven hard gewerkt hebben, en hoopten van een rustig pensioen te genieten.  Daarom ging hij in januari 2020 een wandelingetje maken aan de Diestersedijk bij Peer.  Maar daar kwam hij een asielzoeker tegen, een Afghaan die verbleef in het asielcentrum in de buurt.  De Afghaanse schoft kende geen genade, en sloeg Jos Haex halfdood.  De Vlaming belandde in een coma, hijzelf en zijn familie moesten dus nog wekenlang lijden.  Tot Jos uiteindelijk in februari 2020 overleed.

Voor Jos kwamen er geen massabetogingen onder het motto ‘alllivesmatter’.  Voor Jos geen steunbetuigingen van prominenten, politici, BV’s.  Want Vlaamse levens doen er niet toe.  Jos mocht als Vlaming heel zijn leven werken en betalen, en zodra hij stierf door de hand van een asielzoeker was hij hinderlijk voor de leugens van regime en leugenpers, die ons wijsmaken dat ze ‘hier komen om een beter leven op te bouwen’ en dat het probleem ons ‘Vlaams racisme’ is.

Maar Vlaamse levens doen er wél toe.  En dus verdient Jos Haex, ook nu nog, een herdenkingsoptocht waarbij Vlamingen afspreken om van aan de plek waar hij door een asielzoeker vermoord werd op te trekken naar het asielcentrum waar de moordenaar verbleef, om gerechtigheid en gesloten grenzen te eisen.  Wie neemt het initiatief?  We zullen het hier graag promoten en steunen.

Een toelating van wie dan ook hebben Vlamingen overigens niet meer nodig; sinds BLM in Brussel gisteren weten we dat de coronamaatregelen afgeschaft zijn.  Wat allochtonen mogen, dat mogen Vlamingen ook.

 

5 comments

 1. Als je kijkt wat er allemaal in de wereld aan het gebeuren is, dan zou het me niet verwonderen dat er binnen de komende 5 jaar terug een stevige oorlog uitbreekt… Mensen zijn die aanhoudende migratie nu al beu, en als gevolg van de globale coronacrisis krijg je de komende jaren ten eerste nog meer economische vluchtelingen en gelukzoekers, ten tweede een pak faillissementen met als gevolg een hoop jobs die verloren zullen gaan. En we weten allemaal wat de beurscrash van de jaren ’20 vorige eeuw met de wereldwijde recessie die er op volgde als gevolg gehad heeft.
  De joden werden toen opgejaagd als loslopend wild omdat een ons aller bekende Duitse leider vond dat ze een complot gesmeed hadden om de wereldmacht te grijpen, en hen daarbij zowel communisme als kapitalisme aansmeerde. Vele joden waren toen bankiers, succesvolle zakenlui, politici etc. Op een moment dat Duitsland gebukt ging onder de recessie en zware sancties die hen waren opgelegd na het verliezen van de 1ste wereldoorlog, werden ze dus ook al snel de zondebok, en een hele natie ging vlotjes mee in het verhaal waarin ook met de vinger werd gewezen naar de joden als zou Duitsland die oorlog verloren hebben door hun toedoen, omdat ze niet hard genoeg hadden meegevochten.

  Diezelfde lijn kan je volgens mij nu doortrekken naar 2020, bijna een eeuw later. In tijden waar Vlamingen hun jobs gaan verliezen en financieel in moeilijkheden raken door de wereldwijde recessie, laat een regering van traditionele partijen hen in de steek terwijl migranten in Antwerpen en andere steden met peperdure wagens en bling bling merkkledij grote show houden, met hun centen verdiend in de illegale drugshandel bovenop hun uitkeringen die ze van vadertje staat krijgen. Banken gebruiken ze niet, liever rolletjes cash geld zodat de fiscus zeker geen argwaan krijgt en niet of nauwelijks kan getraceerd worden hoeveel Vlaams geld er ons land jaarlijks verlaat richting hun thuislanden via WesternUnion of tijdens hun jaarlijkse vakanties in hun thuisland… Tegelijk worden hele straten, wijken en buurten in steden opgekocht, en worden Vlamingen in sommige buurten nu al “vreemdeling” in hun eigen stad. En de Vlaming zelf die straks zijn huur niet meer kan betalen, kan onderaan een wachtlijst gaan staan voor een sociale huurwoning.
  De spanning hangt er al jaren, decennia zelfs, in de lucht en wordt elk jaar groter en groter.

  Ik hoop dat een volgende regering héééél goed nadenkt over dit thema, want de bom staat op barsten nu op een moment waar ook Europa en de ééngemaakte droom uit elkaar begint te vallen. En mijn vermoeden is dat nu veel Europese landen in lockdown zijn geweest en terug controle hadden over hun eigen binnengrenzen, sommige landen wel eens de UK zouden durven volgen en terug controle nemen over hun grensbeleid. Iedereen ziet dit al jaren aankomen, maar de politiek zal weer maar eens tot inzicht komen wanneer het te laat is, om achteraf te kunnen zeggen dat we WO3 nooit mogen vergeten, en er nooit meer oorlog mag komen.

  Misschien moeten we realistisch zijn en is de droom van “nooit meer oorlog” in Europa exact dat, een droom… een die we zelf hebben opgegeven door het openen van onze grenzen om alle gelukzoekers van de wereld te verwelkomen zonder een beleid te hebben dat onze lokale welzijnsstaat beschermt tegen het leegzuigen. Wanneer de politiek, zowel lokaal als Europees, er niet in slaagt een beleid te voeren dat de aanleiding naar een nieuwe oorlog in de kiem smoort, dan zal ook deze op een bepaald moment “incontournable” zijn, met een ander volk als zondebok deze keer.

  P.S.: Ter verduidelijking wil ik nog even vermelden dat ik antisemitisme en joden vervolging absoluut niet goedkeur, en ook absoluut geen voorstander ben van een nieuwe oorlog waarin eender welk volk dergelijke gruweldaden zou moeten ondergaan! Maar het ligt echt in de handen van onze politici nu en wanneer men niet ingrijpt en een andere koers gaat varen in deze moeilijke tijden die voor de deur staan, dan komt het volgens mij niet meer goed.

 2. hoe erg ik het ook vind, maar het is te laat !! Wat kunnen we in godsnaam nog doen ? 1302 is als lang voorbij en Pieter en Jan zijn er ook niet meer. Ik ben bang voor de generatie(s) achter ons ; wat gaan die nog beleven ???

 3. Aangezien onze overheid er duidelijk niet mee inzit dat zijn eigen bevolking wordt vermoord, hoop ik dat rechtse organisaties binnenkort starten met het inzetten van milities of burgerwachten. Deze moorden gaan namelijk nooit stoppen, omdat links de invoer van moordenaars faciliteert. Is dit een geplande vernietiging van Europa of een groep volksverraders die z’n eigen volk verraad?

  De familieleden van Jos Haex moeten nu leven met het feit dat de psychopathische moordenaar van Jos Haex vrijwillig door linkse politiekers ons land is binnengehaald.
  En links heeft dan nog het lef om iedereen die deze moorden wil verhinderen constant te blokkeren!

 4. de 3 doodsnagels aan de kist van de natie staten,LIBERALISME,SOCIALISME en GLOBALISME,onder dat mom mag de hardwerkende mens,eender waar,afgeschaft worden.Onder het socialisme,stierven 66miljoen mensen in de voormalige USSR en nog eens 100miljoen in China onder Mao Zhedong,een ongekend aantal anderen stierven wereldwijd in andere landen waaronder Cuba en Venezuela.Terechte verontwaardiging bij de vreselijke dood van(crimineel)George Floyd mag nooit ontaarden in blind geweld.In de USA werd een Australische vrouw,in het holst van de nacht,in haar pyama,doodgeschoten door een zwarte agent,er werd betoogd tegen het feit dat hij hiervoor 12,5j bak kreeg,niet tegen de moord op deze vrouw en al helemaal niet voor Jos Haex.Black lives matter,don’t matter about black lives or any other live,hun enige doel is de anarchie,daarom een ferme vuist voor eigen volk eerst en tegen de ongecontroleerde toestroom van (cr)immigranten.Mijn gedachten zijn bij Jos en zovele anderen die slachtoffer werden van de Russische roulette die door onze politicie gespeeld word met als inzet de levens van onschuldigen.

Comments are closed.