Vandaag vond de begrafenis van zware crimineel George Floyd plaats. U weet het ondertussen wel, de man die zich verzette tijdens een arrestatie en daarbij hoogstwaarschijnlijk bezweek aan een hartfalen en dus niet aan verstikking. Tijdens de begrafenis werd de man beschreven als een heilige. Ondertussen is men in Vlaanderen compleet aan het doorslaan. Er ligt zelfs een rouwregister in het stadhuis van… Brugge.

Op de uitvaart werden volgende citaten opgetekend: “His crime was that he was born black. That was his only crime.” “He changed the world. George Floyd changed the world.” “George Floyd was here on an assignment.” Enfin, u begrijpt het wel, de man ,die tijdens een overval een pistool tegen de buik van een zwangere vrouw drukte en die tijdens zijn fatale arrestatie na valsmunterij compleet onder de pepmiddelen zat, was in feite een soort van Messias. Er zou volgens getuigen een afbeelding te zien zijn geweest tijdens de begrafenis waarop Floyd engelenvleugels had én een aureool.

Ondertussen keren we even terug naar Vlaanderen, naar de West-Vlaamse hoofdstad Brugge. Daar werd gisteren nog stoer verklaard dat een geplande actie tegen racisme niet zou mogen plaatsvinden. En vandaag vond ze dan uiteraard zonder tegenwind van de stad Brugge wél plaats. “Met respect voor de corona-maatregelen,” aldus de burgemeester. De beelden op onderstaand filmpje tonen vanzelfsprekend het tegendeel, wat dacht je nu? We geven enkele berichten van Vlaams volksvertegenwoordiger uit Brugge Stefaan Sintobin mee:

Maar daar stopt de gekkigheid niet. Neen, naast een idiote betoging – zonder inhoud – toelaten, kan je nog dieper je broek laten zaken voor de multiculturele heilsprofeten. Een rouwregister openen in je stadhuis bijvoorbeeld. Of op de foto gaan met random gekleurde inwoners van uw stad, die zich in een vlaag van waanzin op de één of andere bizarre manier verbonden voelen met een zwarte uit een ver land. Je kan het deze voor politieke doeleinden misbruikte mensen eigenlijk niet kwalijk nemen. Maar burgemeester De fauw (CD&V) daarentegen wel. Want populistisch stemmen ronselen door compassie te hebben met een zwarte crimineel is nu eenmaal gemakkelijker dan deftige politiek voeren om de Brugse economie terug op poten te zetten. En wat staan liegen over de waan van structureel racisme en discriminatie kan ook iedereen. Maar de Brugse burgemeester wil daarbij een rolletje vanop de eerste rij.

Lees nog even mee:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Brugge: rouwregister voor George Floyd in stadhuis en verboden betoging mocht toch doorgaan”

 1. out-of-the-box

 2. 1) Ja, sorry ok gerespecteerde mede Afro Medelanders, maar laten wij eerlijk zijn als kleurlingen onder elkaar, ik ben zelf gekleurd en Afrohypermix ras type uit Oude India, Aryawart waar de meest superieure RASvermengingen plaatsvonden gedurende minstens 60.000 jaar.

  2) Framen van een arrestatie incident met dodelijke afloop is FOUTE Linkse politiek en Afromensen worden zo MISLEID en Misbruikt in feite en komen er geen stap mee verder. Juist door jarenlange studie van de zgn Pro White Race beweging internationaal leerde ik mijzelf beter kennen als kleurling Hindoe Apen Ras type uit India en ik werd toch het meest gewaardeerd en gerespecteerd als intellectueel, vrijdenker, Hindoeschrijver door duizenden Pro White Race denkers en strijders. Zie maar hier worden mijn postings wel toegelaten en op vele linkse forums en sites keihard gedeleted.

  3) Nee, sorry ok alle Afrolanders, Hindoelanders, Afromixlanders, EXCL de Arabieren en Allahtonen, voor ons is het nu verder bezinnen of wij hier verder gaan leven en lijden als zwarte, gehate minderheden. Onze herkomstanden zijn feitelijk schatrijk en liggen braak, dus met beetje LOW TECH van de hogere blanke halfgoden kunnen wij bijvoorbeeld Suriname binnen vijf jaar ombouwen tot rijke, welvaartsnatie en dat is dus dit onderstaand projectplan FB SS, zie deeplink, doc 10 pag van Waldo & Wieroe, katachtige Hindoe aap/hond schrijvers uit Delft Katten KEnnisstad: :

  4) Moderne Herkolonisatie Suriname, ism Forum voor Democratie (FVD olv Arische Katten Fuhrer Thierry Baudet (14,1888) (wfor1426 / Doc Size: Pages=10, DAB=22, Words=3197)

  Deeplink publicatie op Kritisch Podium Dewanand:
  http://www.dewanand.com/wfor1426.htm

 3. Objectief correct observator, geenszins politiek-correct geintoxiceerd

  Toppunt van volksverlakkerij Po Co-Propaganda : in een ander continent wordt een criminele neger aangehouden die zich daarbij hevig verzet zodat de Politie manu militari dient op te treden maar daarbij blijkbaar flatert met desastreuse gevolgen ; vermeend maar alsnog onbewezen “racisme”.Een geïndoctrineerde meute onverlaten waaronder een roedel vandalen en rovers zaait hierom ambras op verschillende plaatsen op het Europees continent luid kwakend ; “racisme !” Dit tart de logica !

 4. 1) Zielig zielig zielig ok, de BLack Power beweging maakt nu een cruciale fout en is niet meer geloofwaardig ok. HOe kan je nou een zware crimineel opeens tot messias verklaren?? Beschavings probleem of evolutionair probleem???

  2) Bij elke arrestatie van bekende zware criminelen moet de politie vaak ongewild excessief geweld gebruiken als de verdachte zich blijft verzetten tegen arrestatie. En George Floyd was er een van, zijn Afro American afkomst is irrelevant ok bij dit incident.

  3) Waar was de Black Power Beweging toen vorig jaar tienduizenden negers stierven in een paar Afrikaanse landen door een Ebola epidemie?? Als zij zeggen en menen ‘Black Live Matter’ dan moeten zij ook demonstreren als in Afrika tienduizenden negers, hun soortgenoten en arme rasgenoten sterven door honger, oorlogen, genocides, rampen, ziekten en onderlinge Black on Black Murders.

  4) Idem dito punt 3) mbt de zwarte Hindoes, ‘Hindu lives matter’ kennen hindoes ook niet.

  Waldo & Wieroe

 5. Toen het referendum in Catalonië uitliep op massabetogingen en politiegeweld op duizenden vreedzaam betogende Spanjaarden was dat volgens de overheden een Spaans binnenlands probleem. Een criminele zwarte sterft door ingrijpen van de politie en het is een wereldzaak geworden.

Trending

%d