Vandaag werd in Brussel toegeslagen door het zwarte en linkse zootje ongeregeld van ‘Black lives matter’.  Zoals de naam het zegt zijn ze niet geïnteresseerd in de bescherming van alle levens, maar enkel in die van zwarten.  Hun voornaamste doel is het vernielen en plunderen van wat vooral blanke mensen in Europa en de VS in eeuwen hebben opgebouwd.  Op deze beelden is te zien hoe de winkel van het dure parfummerk ‘Jimmy Choo’ geplunderd worden nabij de Brusselse Louizalaan.   De ramen van ‘Ralph Lauren’ worden aan diggelen gegooid, maar breken niet.  Voor de winkeliers loopt de schade in de tienduizenden euro’s.  Eén van de daders draagt een bordje ‘black power’.

De berichten en video’s van REACT over de zwarte racistische pogroms in de VS en bij ons tegen blanke mensen en eigendommen worden momenteel actief gecensureerd door Facebook: Facebook plaatst ze wel, maar laat ze niet of nauwelijks op de tijdlijn van mensen verschijnen, waardoor ze veel minder mensen bereiken dan gewoonlijk.  Help ons dus de waarheid te verspreiden door dit bericht te delen, rond te sturen via emails, te plaatsen op forums, zeker te liken en te delen op Facebook, enz.  De waarheid mag en moet gezien worden.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “(VIDEO) ‘Black Lives Matter’ plundert ‘Jimmy Choo’, vernielt ‘Ralph Lauren’ in Brussel”

 1. Dit artikel verspreid valse informatie. Black lives matter is een internationale beweging die ontstaan is in de zwarte gemeenschap in de Verenigde Staten als reactie op politiegeweld tegen Afro-Amerikanen. Met Black lives matter wil men niet zeggen dat niet-zwarte levens er niet toe doen. Uiteraard is het leven van elke mens waardevol, de realiteit is gewoon dat het leven van de ene minder waardevol lijkt te zijn dan dat van de ander. Witte mensen worden niet structureel benadeeld, zwarte wel. Wit zijn geeft bepaalde privileges die zwarte mensen niet hebben.” ‘All lives can’t matter until black lives do’.

  NVDR: U verspreidt valse informatie. Als een beweging echt zou inzitten met de waarde van elk leven, dan zou ze ‘all lives matter’ heten. Een beweging onder de naam ‘Black Lives Matter’ is racistisch. Wat is dat trouwens, een ‘Afro-Amerikaan’? Zijn er dan ook ‘Euro-Amerikanen’? En Turko-Europeanen, Marro-Europeanen en Euro-Europeanen? En wat zijn ‘witte mensen’? Albino’s? Of bedoelt u gewoon blanken, zoals er ook negers zijn? Opmerkelijk hoezeer linkse landverraders niet in staat zijn tot correct taalgebruik.

  1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

   “Obinna”,

   Alleen ReactNieuws heeft het recht te bepalen wat correct taalgebruik is. Het taalgebruik dat niet strookt met dat van ReactNieuws is dan misschien “politiek correct”, en dus per definitie “niet correct”.

   Wie het niet helemaal eens is met de propaganda die ReactNieuws verspreidt moet op zijn minst wel een “linkse landverrader” zijn.

   Wil je een reële kans dat ReactNieuws je reactie op een artikel publiceert? En zou je graag hebben dat het dan ook nog gebeurt zonder een “NVDR” die meestal een erg merkwaardige en onlogische interpretatie geeft aan je reactie? Dan is het aangewezen dat je de schrijver van het artikel gelijk geeft in al zijn beweringen en bewoordingen. Het zal zeker baten dat je met belachelijke uitspraken ook nog eens duidelijk maakt waarom die persoon een zo groot gelijk heeft. En je kans wordt zeker niet kleiner wanneer je ineens ook mensen die wel nog een eigen mening hebben, beschimpt in een weinig beschaafd taaltje en zonder enige redelijke grond.

   De “NVDR” heeft ongelijk. Het is gewoon niet waar, het is taalkundig en logisch niet correct, het is zelfs een belachelijke leugen, te beweren dat iemand die “black lives matter” zegt, niet zou “inzitten met de waarde van elk leven”. Er is helemaal niets racistisch aan die uitspraak. Bewegingen kunnen niet als racistisch worden beschouwd wanneer – en omdat! – ze die woorden als slogan gebruiken!

   Als ik gezegd heb “wijn is lekker en gezond” kan alleen iemand die redeneert overeenkomstig de zonderlinge logica van ReactNieuws, met grote stelligheid beweren dat ik bier weerzinwekkend en ziekteverwekkend vind. En als ik over wijn zo iets positiefs zeg kort nadat de smaak van wijn, en de invloed ervan op de gezondheid, openlijk verdacht werden gemaakt, dan kan alleen iemand die niet de waarde van woorden kent, of die gewoon oneerlijk is, mij verwijten iets tegen bier te hebben.

 2. “ALL lives matter”

  Een tot dusver vermeend “racistisch” (sic) maar nog geenszins bij vonnis dusdanig gestaafd geval van een dergelijke vreselijk fout gelopen arrestatie van een criminele neger die zich fel verzette bij zijn aanhouding in het verre Amerika, geeft aan een Belgische “Black lives matter“ crapuleuze meute een voorwendsel tot vandaliserende beroving van luxe artikel winkels. Dat wordt veeleer : “Robbers lives matter”

 3. We zijn op het punt gekomen dat gewelddadige negers straffeloos onze steden kunnen vernielen als gevolg van het overlijden van een zwarte crimineel met een enorme palmares (gewapende overval, doodsbedreiging van een zwangere vrouw, drugs dealen, inbraak, diefstal, valsmunterij….) Dat is zwarte privilege! Het echte probleem is zwart geweld, overal ter wereld trouwens. En wie zal alles in Brussel weer mogen opkuisen en opbouwen? De blanke man.

Trending

%d bloggers liken dit: