Tijdens de Zevende Dag was minster Koen Geens (CD&V) ervan overtuigd: het probleem van racisme begint bij de basis, te weinig diversiteit in de universiteiten, politiekorpsen en justitie. Of anders gezegd, niet de in de maatschappij afgegleden vreemdeling is het probleem, wel u die als blanke Vlaming in de meerderheid bent en geen kansen geeft aan de vreemdelingen, waardoor zij wel in de marginalitiet en criminaliteit moeten eindigen. En Geens gaat dat oplossen door (meer) quota.

Een beetje kort door de bocht? Neen hoor, want bij iedere discussie over een vreemdeling die werd neergeknuppeld of de dood vond tijdens een optreden door gezagsdragers, komt de sociale achtergrond van de vreemdeling ter sprake. De daders/gezagsdragers worden bovendien zonder boe of ba weggezet als racisten, want een vreemdeling hardhandig arresteren – of die zich nu verzet of niet – doe je vanzelfsprekend uit racistische overwegingen. Daar gelden geen andere redenen voor. Want achtergronden tellen niet mee bij blanken.

En pakweg een Hans Van Themsche ging op 11 mei 2006 niet op moordtocht vanwege de problemen die hij persoonlijk ondervond en het feit dat bij hem de stoppen waren doorgeslagen. Nee, hij deed dat omdat hij daar nu eenmaal ineens zin in had. Blijkbaar. Volgens de goegemeente toch. Waarmee ik zijn daden allerminst goedkeur, integendeel. Want sociale achtergrond is eenrichtingsverkeer. Racisme ook trouwens. Dat werd letterlijk gezegd door onderstaande zwarte tijdens een tv-debat.

Het omgekeerde is blijkbaar dan weer dat vreemdelingen die blanke Vlamingen verkrachten, beroven of ineen slaan dat doen omdat ze een moeilijke jeugd hebben gehad. Bovendien is de aanleiding van de verkrachting, beroving of het pak slaag een reactie op de geprivilegieerde status van de blanke, inherent racistische Vlaming. Die verdient het met andere woorden om verkracht, beroofd of mishandeld te worden. De geschiedenis speelt immers in ons nadeel. Want Amerikaanse slavernij en Leopold II.

Enfin, Koen Geens heeft daar dus de oplossing voor: quota! Jawel, daar zijn ze weer. De ‘positieve discriminatie’ die onze maatschappij gaat redden. De vuurtoren die ons zal wegleiden van het gevaarlijke racisme. Minister Geens klinkt eerlijk gezegd eerder als een sirene die ons naar de kliffen van de multiculturele katastrofe leidt. Maar hij is van het tegendeel overtuigd: “Kijk naar de politiek: daar hebben wij op een bepaald moment een soort quota toegepast. Wij hebben bijzonder veel vrouwelijke ministers in vergelijking met andere leidende kamers in de samenleving. Dat heeft de politiek veel beter gemaakt. De kwaliteit van de dames in de politiek heeft ontzettend veel bijgebracht.” Of Wilmès en De Block dan de vrouwelijke uitzonderingen op de regel zijn, werd er niet bij gezegd.

Maar quota zouden volgens Geens dus moeten toegepast worden in bijvoorbeeld de aula’s van de universiteiten. Geen idee hoe dat er dan in de praktijk uitziet. Zou een bepaalde studierichting niet kunnen doorgaan, bij te weinig inschrijvingen van vreemdelingen? En hoe bepaalt men dat? Met een kleurenkaart naast het gezicht bij inschrijving? Het klinkt een beetje Orwelliaans, maar deze praktijken zullen ons binnenkort ongetwijfeld eigen gemaakt worden. Of dat denken de genieën als Geens toch. Want mensen blijven mensen en zijn niet genetisch of etnisch aanpasbaar. En dat zou een Christen als hijzelf toch goed moeten weten. En racisme dat ons maatschappelijke leven beheerst? Kom op zeg! Terug naar de orde van de dag graag.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Racisme aanpakken? Minister Geens wil quota voor universiteiten, politie en justitie”

  1. De internationale machthebbers zaaien rassenconflict met hun leuzen “ordo ab chao” en “solve et coagula” in hun gedachten door de vreemden op te hitsen tegen de Germaans-blanke bevolking, vreemden die zij met die bedoeling hier in de landen van onze vaderen gevestigd hebben. Germaans-blanke Vlamingen, geconfronteerd met de gevaren die hen bedreigen, hebben geen zichtbare leider die het roer neemt van verdediging tegen de machinaties der partijpolitiekers en de blinde, stupide vernielzucht van de NWO-voetsoldaten, namelijk de neger-supremacisten en blanke Antifa-mennekes die hun eigen ras haten. Wanneer er onder de Vlamingen een breder gedeelde wil ontstaat om zich onder een verdedigingsleider te scharen, dan zullen de schimmige manipulateurs achter de schermen niet talmen om een gecontroleerd manneke uit hun kamp naar voren te schuiven met de bedoeling om de Vlamingen te duperen en het verzet te controleren.

  2. Zoals in vroegere tijden van nood de mensen soms hun eigen kinderen aan de Moloch offerden om gunsten af te smeken, is de hedendaagse elite bereid om het eigen volk te offeren in ruil voor de illusie van smetteloos onschuldig en verheven ‘blank’ zieltje. ‘Kijk eens hoe edel ik ben, ik geef iedereen te eten met het vlees van mijn eigen kinderen, desnoods met mijn eigen vlees’ is het adagio van elke groen/linkse activist. Naast hem of haar is zelfs Sinterklaas een inhalige egoïst. De moderne westerse activist is de moreel superieure meedogenloze übermensch die alles op zijn weg vernietigt, op weg naar het bloedrode aards paradijs waar macht en volstrekte willekeur de enige regels zijn.
    (Bank vooruit voor ‘onze’ minister)

  3. filologische semantiek

    Dit is pure en onversneden Oikofobie ! Viel het u ook op dat de PoCo-Pipo reporter uit zijn Linkse duim ter plekke het neologisme “Afro-Vlaming” zoog kennelijk omdat hij in de PoCo waan verkeert dat “neger” vermeend “racistisch” zou zijn. Omdat hij de objectief-correcte betekenis van die term niet wil kennen zoals hij ,wars van onterechte politiek-correcte censuur ,in het woordenboek prijkt. “Neger : lid van een der zwarte of donkerbruine rassen die oorspronkelijk uit Afrika afkomstig zijn” cfr http://www.vandale.be

Trending

%d