Friese demonstratie ‘alle levens zijn belangrijk’ afgeblazen na bedreigingen

Door gastschrijver Redbad

Friesland kon, al was het wat later, natuurlijk niet achterblijven wat de racisme-gekte betreft. Op 13 juni a.s. wordt in Leeuwarden daarom een BlackLivesMatter-demonstratie gehouden. Als reactie hierop organiseerde Sander Slijver, bekende blokkeer Fries, op deze datum, zij het op een andere locatie in de stad, een tegendemonstratie onder het motto: ‘ alle levens zijn belangrijk.’ Deze is echter vanwege de vele doodsbedreigingen en stortvloed aan scheldkanonnades intussen afgeblazen.

Slijver, veroordeeld voor zijn aandeel in de blokkade van de A7 in 2017, verklaarde dat sommige figuren probeerden zijn woonadres te achterhalen. Bovendien kreeg hij zaterdagochtend de politie aan de deur. De keuze om de bijeenkomst af te gelasten was echter zijn eigen, benadrukte hij. ‘Als ik mijn eigen leven niet meer zeker ben, is het einde verhaal’ aldus de aangeslagen Slijver.

2 comments

  1. Weg met ons , blanken want onze levens tellen niet maar die van de negers wel want negers hebben immers zwart vel en wij zijn maar bleekscheten ; leve de Oikofobie en de autodestructieve zelfhaat dat is tenminste politiek_correcte kolder ! Lang leve het dol Linkse gezever !

Comments are closed.