Protestactie Voorpost op Grote Markt in Mechelen tegen islamisering

De nationalistische actiegroep Voorpost heeft gisteren op de Grote Markt in Mechelen een protestactie gehouden tegen de vergaande islamisering van de samenleving. Vorige week verzamelden enkele tientallen moslims zich op diezelfde plek om middels een gebedsoproep het einde van de ramadan te vieren. Dit mocht doorgang vinden, terwijl de bevolking juist het massaal bijeenkomen niet wordt toegestaan vanwege de afsluitingsmaatregelen van de regering door het coronavirus. Voorpost wees de Mechelaars op de voorkeursbehandeling die moslims genieten en wat hiervan de gevolgen kunnen zijn.

Met een spandoek waarop ‘stop islamisering’ groot te lezen viel, waren een aantal activisten van Voorpost tijdens het Pinksterweekeinde op de Grote Markt aanwezig. Via een megafoon was islamitisch gezang te horen en werden briefjes rondgestrooid tegen islamisering. Kort nadat de activisten hun boodschap lieten horen, kwam de politie massaal aangesneld en werd onder goedkeurend oog van VLD’er Bart Somers de demonstratie afgebroken en de voorman van de actiegroep meegenomen.  Bij wijze van intimidatie werden sommige vreedzame demonstranten liefst 6 uur vastgehouden.

In een periode dat de doorsnee Vlaming zijn vrijheden worden beperkt en zelfs het hoogtepunt van het katholieke jaar niet in groep mag gevierd worden,
krijgen moslims het voorrecht om in groep hun hoogdag te vieren.

Voorpost vroeg een manifestatie aan op exact dezelfde locatie om tijdens het Pinksterweekend onze boodschap te brengen: Is dit de toekomst van Vlaanderen❓
Neen bedankt❗

#Stopislamisering

Via Voorpost

4 comments

  1. Herinner u : de Kruisvaarders, Karel Martel , de Spaanse Reconquista op de Moren, het Beleg van Wenen 1&2, de Slag van Lepanto, de Orthodoxe Grieken die de Muzelmanse Turkse Bezetter verdreven. etc…Het eeuwenlang verzet tegen Islamisering maakte dat Fort Europa EUROPEES bleef tot door het xenofiel en autochtonofoob Open Grenzen wanbeleid ons territorium te grabbel werd gegooid zoals nooit ergens voorheen in de wereldgeschiedenis !

  2. Prachtige en moedige actie.
    Dimi Somers in zijn hemd. Hij bewijst eens te meer dat zelfs de Vlaamse overheid (dank u NVA) zijn eigen volk discrimineert ten voordele van de moslims. Zijn Volksunie verleden is ver weg!!!!

    1. Uit puur en onversneden plat electoraal opportunisme likt de franskiljonse Blauwe Loge partij de hielen der mohammedanen. Uit de recentste peiling bleek de blauwe partij een ferm “blauwtje” opgelopen te hebben. Dus nu maar proberen in de allochtone stemvijver te hengelen

  3. Schitterende actie. Dimi Somers in zijn hemd. Hij bewijst nogmaals dat de overheid van dit land zijn eigen volk openlijk discrimineert ten voordele van de moslims. Zijn Volksunie- verleden is ver weg!!!!

Comments are closed.