500 mensen bij anti-afsluiting-demonstraties in Den Haag

Meerdere demonstraties vonden vandaag in Den Haag plaats tegen het afsluitingsbeleid vanwege het coronavirus door de Nederlandse regering. Het zou gaan om een viertal demonstraties allemaal in het centrum van de stad. Er kwamen bij elkaar ongeveer 500 mensen hun stem laten horen, melden bronnen ter plaatse aan ReactNieuws. De politie heeft flink wat personeel ingezet, waaronder de Mobiele Eenheid. In de middag was er een demonstrant opgepakt die zich niet aan de regels zou hebben gehouden, later op de dag volgenden er nog meer, het exacte aantal is nog niet bekend gemaakt. Op de demonstraties waren protestborden te zien tegen de afsluiting en het coronabeleid van de Nederlandse regering, er werden toespraken gehouden, daarnaast wapperden Nederlandse en Dietse vlaggen en waren ook de gele hesjes en Voorpost aanwezig.