De Partij voor de Vrijheid gemeenteraadsfractie in Utrecht roept inwoners van de stad op protest bij het gemeentebestuur aan te tekenen vanwege de versterkte gebedsoproepen vanuit de moskeeën. Daarvoor heeft de partij de webstek stopgebedsoproeputrecht.nl in elkaar gezet, waarmee inwoners van de stad gemakkelijk een brief kunnen opstellen als ze de oproepen tot bekering vanuit de moskee helemaal zat zijn. Deze brief wordt dan door de partij bij het gemeentebestuur van Utrecht aangeleverd.

Op de eerder genoemde webstek doet de partij de volgende oproep;

Laat uw stem horen en verzet u tegen de versterkte gebedsoproepen die sinds kort in vele Utrechtse wijken te horen zijn. Wij sturen namens u een fysieke brief naar het Utrechtse college en de gemeenteraad.

In de standaardbrief, die inwoners van Utrecht kunnen versturen, wordt o.a. melding gemaakt dat de moskeeën vier minuten lang, twee keer per dag en in een vreemde taal omroepen. Dat bewoners dit niet hoeven te pikken en de vergelijking met kerkklokken niet opgaat, omdat de gebedsoproep vanuit de moskeeën een hele andere lading en boodschap heeft.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Utrechtse PVV-fractie roept op tot protest tegen islamitische gebedsoproepen”

  1. Ach de burgemeester die Utrecht heeft verraden krijgt alweer een andere burgemeesterspost aangeboden. Als je je eigen volk verraad en de islam geweldig vindt dan zit je goed in Nederland. Walgelijk!@

  2. Wim Vreeswijk

    Zeer terechte actie tegen deze geluidsoverlast, want de imam kan dit ook via een geruisloze app doen via de mobieltjes van de moskeegangers. Een volstrekt onnodige provocatie dus van deze imam. In wezen zou deze Utrechtse actie van de PVV landelijke wetgeving moeten worden.

Trending

%d bloggers liken dit: