De Amerikaanse President Trump heeft gisteren een historische beslissing genomen om de vrijheid van meningsuiting van rechtse mensen te herstellen op sociale mediaplatformen die overgaan tot anti-conservatieve censuur, zoals Twitter en Facebook.

Al langer worden rechtse mensen het slachtoffer van censuur door Twitter en Facebook, zoals ‘Facebookbans’ bij het plaatsen van ‘foute’ meningen of afbeeldingen.  De bal ging echter aan het rollen toen Twitter zich voor het eerst brutaal mengde in de Amerikaanse kiescampagne, door tweets van President Trump te voorzien van een label met zogenaamde ‘factchecking’.  Die ‘factchecking’ wordt gedaan door zogezegd ‘onafhankelijke’ mensen, maar in werkelijkheid enkel door linkse clubs; op die manier proberen Facebook en Twitter rechtse meningen als ‘fake news’ te brandmerken en zo minder geloofwaardig te maken.  In een volgende stap wil links dit zogenaamde ‘fake news’, rechtse meningen dus, bannen van de sociale media.

President Trump trekt nu een lijn in het zand en komt radicaal op voor de vrije meningsuiting, door te stellen dat een privébedrijf niet de macht mag hebben zich te bemoeien met de inhoud van een mening die door een vrije burger wordt gecommuniceerd aan andere vrije burgers.  President Trump verdedigt zo de Amerikaanse Grondwet, en sluit zo aan bij de grondidee die aan de basis ligt van de vrijheid van meningsuiting:  het gaat om een vrije ruimte, waar vrije burgers met elkaar de meningen delen die zij gepast achten.  Noch de overheid, noch een privébedrijf, noch een andere burger mag zich daarmee bemoeien of dat hinderen.  De linkse dwaalidee, dat ‘vrijheid van meningsuiting eindigt waar racisme/sexisme/de rechten van anderen/het-recht-om-niet-gekwetst-te- worden begint’, leidt altijd tot censuur en wordt door rechts afgewezen.

Concreet zorgt de ‘Presidential Order’ ervoor dat de federale overheid klachten in ontvangst kan nemen van mensen waarvan de mening gecensureerd wordt door Twitter of Facebook, waarna er eventueel een proces tegen Twitter en Facebook voor schadevergoeding kan volgen.

De linkse leugenpers tracht uiteraard de zaken om te draaien en probeert het voor te stellen alsof President Trump ‘wil gaan censureren’.  Net het omgekeerde is waar.  Het gevecht om de vrije meningsuiting op de sociale media te behouden is nu écht losgebarsten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “President Trump herstelt vrije meningsuiting op Twitter en Facebook”

 1. Stem op de PVV of het Fvd en de NPO zal worden opgeheven.
  Weg met de linkse huichelaars.

 2. Breaking news:

  Zuckerberg to testify before Congress.

  https://youtu.be/JhLCoVNQlqQ

 3. “door te stellen dat een privébedrijf niet de macht mag hebben zich te bemoeien met de inhoud van een mening die door een vrije burger wordt gecommuniceerd aan andere vrije burgers” ….. wat een lulkoek; eender welk privébedrijf mag zelf beslissen wie het toelaat op zijn of haar kanalen en welke regels en/of gedragscodes daar van toepassing zijn.

  1. Nou jij snapt er niets van. Maak je school af.

 4. Ik hoop dat Trump de daad bij het woord vroegt en de vrije meningsuiting effectief herstelt. Onvoorstelbaar hoe een vreemde macht (die je niet mag benoemen) met de controle van zijn media bepaalt wat de bevolking wel of niet mag zeggen. Ik wil ook niet de schijn van nationalisme. Ik wil effectieve deportatie van illegale migranten. Waar blijft die muur?

 5. Blanke Observator

  Trump is de politieke incarnatie van Vrijheidsbeeld van Amerika dat de partij met de misleidende benaming “Democrats” vruchteloos proberen te slopen door Smoelbook en Tetter genaast te hebben. Uiteraard zijn de reporters van onze MSM anti-Trump wat blijkt uit hun desinformerende PoCo-propaganda die zij lozen !

 6. Hilde FYENS-DE LOBEL

  Alle procos den boom in. 😋 .

  1. Armand Pienter van de Straalstroom

   Ja en dan maar hopen dat er stormwind opsteekt zeker ?

 7. Hadden wij die Trump maar. Helaas hebben wij rutte. Die kiest voor de islam en de asielparasieten. Weg met ons!

 8. Trump is geniaal, daarom zo vaak slachtoffer van hate speech door politiek-correct gehersenspoelden , te lezen, te horen en te zien aan het PoCo-propaganda slijm afgescheiden door gazettenpraat schrijvelaars en hoernalisten der audio-visuele media !

Trending

%d bloggers liken dit: