Terwijl het coronavirus verder woedt, met nu al meer dan 9000 doden in België, vinden politieke elite en leugenpers het nog steeds een héél goed idee dit overbevolkte stukje land verder vol te proppen met nieuwe vreemdelingen.

In 2019, zo blijkt uit cijfers van Statbel, kwamen er in België alweer 55.000 nieuwe vreemdelingen bij.  Het totale aantal personen dat hier rondwandelt bedraagt nu maar liefst 11,5 miljoen.  20 jaar geleden waren dat er maar 10,2 miljoen.  40 jaar geleden slechts 9,8 miljoen.  De omvolking, de door politiek en leugenpers gewenste vervanging van de autochtone blanke bevolking van Europa door vreemdelingen, gaat dus gestaag voort.

De groene en linkse mensen die (soms terecht) waarschuwen voor de problemen rond ‘het klimaat’, ‘de luchtvervuiling’, de ‘waterschaarste’ en de ‘files’ vinden dat allemaal geen probleem.  Daarom een paar cijfertjes:

 • We verbruiken allemaal 40.000 liter drinkwater per persoon per jaar.  55.000 nieuwe vreemdelingen erbij, dat betekent dus een meerverbruik van drinkwater van 2,2 miljard liter drinkwater per jaar.  Geen probleem?
 • Vreemdelingen houden van auto’s, en dan vooral de zwaardere versies genre Mercedes en BMW.  Als de helft van die nieuwe vreemdelingen zo’n auto koopt, dan betekent dat 27.500 extra wagens erbij.  Die leggen in België gemiddeld 15.000 km per jaar af, dat is dus samen een extra 412,5 miljoen kilometers.  Per kilometer stoot een wagen gemiddeld 120 gram CO2 uit:    dat betekent dus 49.500 ton CO2 die door deze nieuwe vreemdelingen jaarlijks extra in onze atmosfeer zal geblazen worden.  Geen probleem?

 • Die 27500 extra wagens aan gemiddeld 5 meter lengte per wagen vormen overigens een extra file op onze wegen van 137,5 km lengte.  Geen probleem?
 • We mogen ook verwachten dat die nieuwe vreemdelingen een huis willen, en daarvoor moeten dus huizen bijgebouwd worden, want de woningmarkt is al duur en krap.  Een huis in België is gemiddeld 120 vierkante meter groot, dus als we rekenen met 27500 nieuwe huizen betekent dit dat een bijkomende oppervlakte van 3,3 miljoen vierkante meter zal verkaveld, ontbost, verhard en volgebouwd worden.  Geen probleem?

Wie wil zien, kan zien: de omvolking is niet alleen een maatschappelijke, maar ook een milieuramp voor ons land.  Mensen die ‘groen’ denken en handelen moeten dus kiezen.  Ofwel ijveren voor gezonder, milieuvriendelijker en duurzamer leven, en dus rechts stemmen voor gesloten grenzen.  Ofwel naïef blijven ijveren voor open grenzen en links stemmen, en dan ten onder gaan in een milieuramp:  overbevolkte multiculturele wijken met rondrazende patserbakken, dreunende geluidsinstallaties met gettomuziek, vuile straten, vervuiling van lucht en water en geen greintje respect voor welke flora of fauna dan ook, tenzij de cannabisplant.  Een tussenweg is er niet.  Wie écht groen is, stemt rechts.

Anderzijds mogen de rechtse partijen bij ons dat ‘groene’ aspect van hun verzet tegen immigratie wel wat beter in de verf zetten.  Duitsland en Oostenrijk tonen hoe het moet.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Milieuramp gaat verder: alweer 55.000 nieuwe vreemdelingen in 2019”

 1. Volgens de partij ‘Groen’ en de klimaatfetisjisten is er geen verband tussen bevolkingsdichtheid, massamigratie en klimaat. Dit is zo’n doorzichtige leugen dat ik me afvraag hoe het mogelijk is dat die partij nog de kiesdrempel haalt. Het beste wat je kan doen voor het klimaat en het milieu is 1) minder migranten importeren, 2) migranten deporteren naar hun eigen land 3) de ruimte die vrijkomt gebruiken voor meer bomen, planten en dieren.

 2. trouwens jozef hier kan je je ongezouten mening geven , ook al is men hiermee niet opgezet .. maar men laat een debat ontstaan ( democratie ? ) reactnieuws laat bijna alle commentaren toe ook de jouwe .. wat niet kan op andere linksere websites zoals hln.be .. een beetje te rechts en je reactie wordt weggelaten. top reactnieuws !

 3. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

  Ah, de “omvolking” is er weer. Wat ben ik blij! Ik was me echt zorgen aan het maken. Ik begon ernstig te vrezen dat De Redactie al zo ver “omgevolkt” (of “geomvolkt”?) was dat ze de mentale kracht, de feitenkennis en het logisch denken niet meer had om te proberen stemgerechtigden met onzinnigheden te overtuigen dat er zo iets bestaat als “de omvolking”, “the great replacement”, “le grand remplacement”.

  “Omvolking” volgens HDG: “de door politiek en leugenpers gewenste (!) vervanging (!) van de autochtone blanke bevolking van Europa door vreemdelingen”.

  Ik ken geen partijen, geen politici, geen tijdschriften, geen kranten en geen andere nieuwsmedia die zoiets wensen. En HDG kent die ook niet, want die zijn er niet! Er zijn alleen een groeiend aantal papegaaien van onnozele complottheorieën. Maar onberedeneerde vage angst, woede, afkeer, wrok, minachting, …, creëren en stimuleren tegenover die onbekende vreemden brengt stemmen op, nietwaar? En dat is wél wetenschappelijk te bewijzen!

  Uit hetzelfde Statbel waarnaar HDG verwijst:

  “In 2019 was internationale migratie goed voor 89% van de bevolkingstoename.
  De top vijf van nationaliteiten die naar België immigreert (die 55.031 personen in 2019) bestaat uit:
  1. Belgen (die na een verblijf in het buitenland terugkeren naar België)
  2. Roemenen
  3. Fransen
  4. Nederlanders
  5. Italianen. “

  https://statbel.fgov.be/nl/themas/bevolking/structuur-van-de-bevolking

  En die gaan de autochtone blanke bevolking van Europa vervangen? Mag ik kiezen? Ik laat me vervangen door een Italiaan.

  NVDR: In een wereld van leugenpers en politiek bedrog moeten wij vertrouwen op wat onze zintuigen ons vertellen. U kan de omvolking zien in de straten, op de pleinen, in de scholen, met uw eigen ogen, maar u weigert te aanvaarden wat uw ogen u vertellen. Het is zoals die katholieken die de astronoom Bruno op de brandstapel zetten: hun ogen bevestigden dat de aarde om de zon draait, maar hun geloof zegde hen dat dat niet kon. Links multicultureel geloof is een religie, een sekte geworden, en het wordt ook in religieuze termen beleden: ‘we moeten erin blijven geloven’… Met wie feiten die zichtbaar, telbaar, meetbaar zijn ontkent, is intelligent discussiëren onmogelijk. CD1V wil omvolking, VLD wil omvolking, SP.a wil omvolking: VRT en VTM willen omvolking; pater Leman heeft openlijk gezegd dat volksvervanging het VB heeft gestopt, en dat hij dat prima vindt.
  Uiteraard citeert u verkeerd en selectief uit de gegevens van Statbel. De zin die volgt is: ‘ Het beeld verandert echter wanneer het saldo tussen de internationale immigratie en emigratie per nationaliteit bekeken wordt: de grootste absolute toename wordt vastgesteld bij Roemenen (+10.259), gevolgd door Marokkanen (+4.983), Fransen (+4.067), Bulgaren (+3.743) en Italianen (+2.987).’ Er is dus uiteraard géén massale immigratie van ‘Belgen’. We zitten momenteel met een grote golf ‘Roemenen’, in feite zijn dat Roma-zigeuners, waarmee absoluut geen barst aan te vangen valt: analfabeet, onderontwikkeld, enkel tuk op OCMW. En daarna uiteraard Marokkanen, steeds meer Marokkanen: nu al de heersers over de drugoorlogen in Antwerpen, weldra over het hele land. Want het plan voor omvolking bestaat, het wordt volop uitgevoerd, en weldra zal het voltooid zijn.

  1. waarom ga je niet in molenbeek wonen jozef ? je komt met je staart tussen je benen terug… of open een winkel in molenbeek , ze zorgen er wel op een of andere manier voor dat je moet vluchten want ze dulden er geen concurentie van belgen.. het grote probleem is dat de meeste van de nieuwkomers racistisch zijn .. niet omgekeerd , vraag eens aan een marokaan wat hij vindt van de joden .. of de vlaming .. of aan een roemeen wat hij vindt van een marokaan of aan een turk wat hij vindt van een griek of een marokaan. we halen gewoon racisten binnen en homofoben en jij ijvert tegen racisme ? uw ideologie slaat op niets op papier wondermooi maar in de praktijk is de wereld veel harder en moeten wij onze welvaart beschermen. denk eens heel diep na , niet wat ze jou met de paplepel hebben ingegeven. ik stemde vroeger ook links . maar heb eens diep nagedacht . nu stem ik rechts tegen het toelaten van homofoben en racisten ! jaja zot zul je zeggen .. geen probleem droom verder

 4. Nooit voorheen in de wereldgeschiedenis en om het even waar ter wereld werd territorium verdediging in Europa dermate verkwanseld en geregisseerd door een perfide elite die niet bij naam mag genoemd worden om zo te vermijden dat men niet zou gestigmatiseerd worden als aanhanger van een zeer specifieke vorm van vermeend “racisme”(sic)

 5. Stop verdomd met die verdomde migratie genoeg is genoeg stuur ze verdomd terug der is amper geld voor eigen volk. Zeg wanneer is genoeg. Andere landen zijn groter dan België dus stuur ze daar naartoe we zijn overbevolkt. En de Belgen die hun hele leven gewerkt hebben en wonen in sociale woning een afgedankte bedoel ik want de nieuwbouw is voor de migranten ze hebben zelfs nog geen dag gewerkt en krijgen alles. Dus stop ermee.

Trending

%d