Dwergpartijtje open vld heeft een nieuw partijbestuur en een nieuwe voorzitter. Dat nieuws had u ongetwijfeld al vernomen. De nieuwe Grote Smurf van de liberalen is Egbert Lachaert geworden. Leuk voor hem. Meteen stelde hij vast dat er naar zijn goesting te weinig vrouwen in zijn ploeg zitten. Over andere genders overigens geen woord. Ook wil hij meer ‘diversiteit’ binnen dat bestuur. Meer jongeren ook.

Het is me wat, dat blauwe clubje. Twee De Guchten, twee De Croo’s en voorts een hoop oude krokodillen, op enkele uitzonderingen na. En allemaal zo blank en autochtoon! Beangstigend hoor. Meer diversiteit is inderdaad dringend nodig, beste liberalen. Tijd dat ook jullie Marokkaanse, Turkse, Congolese en Haïtiaanse boegbeelden een plaatsje krijgen in het Oberkommando van jullie partijtje. Want het gaat niet op om meer en meer en nog meer vreemdelingen ons landje binnen te loodsen om vervolgens daarvan geen enkele op te nemen in de hoogste rangen van jullie geliefde geldmachine partij.

Hop hop! Werk aan de winkel. De kiesdrempel is nog ver weg. Met wat moeite en goesting geraken jullie er wel.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “‘Nieuw’ partijbestuur open vld is blank, autochtoon familieclubje: diversiteit graag!”

  1. freddy bruyninckx

    Diversiteit = UTOPIE

  2. Diversity For Thee, But Not For Me! Als er één ding is wat liberalen graag hebben, dan is het wel diversiteit. Behalve voor zichzelf uiteraard! De heersende politieke klasse ziet social engineering en massamigratie als iets wat ze gewone mensen kunnen aandoen, maar niet iets waar ze zelf aan deelnemen uiteraard!
    Ik zeg: laat liberalen ook genieten van de Brusselse sloppenwijken die ze mee hebben gecreëerd, laat ze verplicht ‘samen’-leven met duizenden negers en Berbers. Stuur de kinderen van liberalen naar scholen vol Afrikaanse leerlingen. Laat ze vol enthousiasme genieten van diversiteit!

  3. hectorvo250gmailcom

    Jawadde, die verjonging van het nieuwe blauw springt zodanig in het oog dat je oog begint te tranen alleen al door naar de namen te kijken. Waren er al maar nieuwe verkiezingen in zicht!

  4. Annemie Neyts, leeft die ook nog?

Trending

%d