Afgelopen vrijdag heeft de actiegroep Rechts in Verzet bij de Taibah-moskee in Amsterdam-Zuidoost geprotesteerd. De moskee kwam de afgelopen weken in het nieuws vanwege de versterkte, islamitische gebedsoproep die men vijfmaal per dag door de wijk laat galmen. Een aantal activisten waren met spandoeken en Nederlandse vlaggen naar de plek van de moskee toegegaan om daar te protesteren. Er werd tevens door de voorman van Rechts in Verzet een toespraak gehouden.

De actiegroep laat via de eigen webstek over de actie het volgende weten;

Protestactie voor de deur van de salafistische Taibah moskee in Amsterdam-Zuidoost.
5 maal per dag versterkte gebedsoproepen van ‘s morgens vroeg tot in het holst van de nacht. Buurtbewoners die ons hebben benaderd zijn witheet!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Rechts in Verzet protesteert bij Amsterdamse overlastmoskee”

  1. De Taibah moskee van Hamburg werd voor de aanslagen van 11 september 2001 als rekruteringsplek gebruikt door de terroristen. Deze salafistische Taibah moskeeën zijn ultra-radicaal en zeer haatdragend tegenover alles en iedereen die niet Islamitisch is.

Trending

%d bloggers liken dit: