Marc Van Ranst, de PVDA-man die graag optreedt op 1 mei-activiteiten van de communistische fans van Noord-Korea, heeft gehoord dat er een positieve peiling is geweest voor N-VA en Vlaams Belang. Mee door de leugens over corona van hemzelf (‘het is maar een griepje’, ‘ mondmaskers hebben geen zin’, ‘ ga gerust skiën in Italië’) rukken beide nationalistische partijen op naar bijna een absolute meerderheid in het Vlaamse Parlement, mochten het nu verkiezingen zijn.

Van Ranst is not amused, en reageert in zijn gekende hatelijke stijl:

 

In zijn rol van woordvoerder namens de regering tijdens de coronacrisis scheldt deze met belastinggeld dik betaalde universiteitsprof 20% van de mensen die zijn loon betalen dus uit voor ‘leugenaars’, en 25% voor ‘racisten’.

Vrijheid van meningsuiting? Prima, maar die geldt dan ook voor ons. Wij zeggen: met zijn leugens is Van Ranst medeverantwoordelijk voor de coronaramp met meer dan 9000 doden. Lock him up!

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “PVDA’er Marc Van Ranst: ‘N-VA leugenaars, VB racisten’”

 1. Marc Van Ranst.

  De grootste idioot, die iedereen beledigd die hem niet volgt gelijk de messiah.

  Spreek je hem tegen.. Dan hangt hij het klein kind uit en blokkeert je op Twitter

 2. Als je zoals Marcske opzettelijk valse en bedrieglijke informatie verspreidt met meer dan 9000 doden tot gevolg, dan moet zo iemand gerechtelijk vervolgd worden. Het doelbewust achterhouden van informatie of zelfs liegen met duizenden doden tot gevolg mag niet onbestraft blijven. Als je dan nog meer bezig bent met het propageren van communisme dan je zorgen te maken om de slachtoffers dan toont dat aan wat een psychopaat die vent is.

 3. Van Ranzig is ferm in zijn gat gebeten, het resultaat zint deze Linksoloog niet. Begrijpelijk want In Pyongyang zijn ze ook niet zo gelukkig met democratische verdicten

 4. Hoe kunnen de media deze persoon nog opvoeren als spreekbuis? Hij mag zijn persoonlijke mening hebben maar voor een door ons betaalde , de regering vertegenwoordigend, is dit totaal onaanvaardbaar.

 5. hectorvo250gmailcom

  Ken je deze trap van vergelijking al: ranzig – ranziger – van ranst? ‘t Is maar een griepje – euh… grapje.

Trending

%d bloggers liken dit: