Soedanees (22) verkracht 14-jarige en vermoordt Zweedse nationalist Tommie Lindh (19)

De politie in Zweden heeft een Soedanese migrant gearresteerd die een meisje van 14 heeft verkracht, en die de Zweedse tiener en nationalist Tommie Lindh (19) vermoord heeft die hem probeerde te stoppen.

Abubaker Mohamed, 22 jaar oud, werd eerder deze week in de stad Härnösand,  een eind noordelijk van Stockholm, gearresteerd op beschuldiging van moord, zware verkrachting, ‘gewone’ verkrachting, ernstige illegale bedreigingen en ernstig sexueel misbruik.

Volgens een rapport van het Zweedse nieuwsportaal Samhällsnytt heeft Mohamed de 19-jarige Tommie Lindh doodgestoken in een appartement in Härnösand toen Lindh probeerde te voorkomen dat hij een vrouwelijke kennis, een meisje van 14, zou verkrachten.

De 22-jarige neger werd voorgeleid voor de rechtbank van Ångermanland. Na de hoorzitting vertelde kameraanklager Stina Sjöqvist aan de Zweedse omroep SVT dat Abubaker Mohamed inderdaad naast moord ook verdacht wordt van twee verkrachtingen op dezelfde zondag dat de moord werd gepleegd.

Het doodgestoken slachtoffer, Tommy Lindh, probeerde heldhaftig de verkrachting te voorkomen, en werd daarom afgemaakt.  Hij was lid van de rechts-nationalistische beweging ‘Alternatief voor Zweden’, ‘Alternatif for Sverige’. 

Overal in Zweden ondernemen nationalisten nu acties om Tommie Lindh te eren, zoals hier met het hangen van een groot spandoek boven een autotunnel in de hoofdstad Stockholm.

5 comments

  1. Autochtonofoob racistische moord geldt niet als uiting van anti-blank racisme ,politiek-correct beschouwd

  2. men moet ook niet in je eentje de chevalier charmant spelen. Men moet bij leger, kerk, pol partijen, universiteiten, allerlei maatschappelijke actoren lobbyen en vooral veel vrouwen meenemen naar vergaderingen van de kampioen-de-andere-kant-opkijkers in die gelederen. Hoeveel verzet tegen de islamisering en de extra-europese massa-immigratie hebben vrouwen ondersteund ?

  3. Ocharme nu gaat dat vluchtelingske ocharme misschien zelfs gesanctionneerd worden, wie weet….

  4. als het mijn zoon of dochter was maak hem ter plaatse af als hij vrij komt want zal in dat linkse land een lichte straf krijgen

  5. Die Senegalees is een huurmoordenaar van het linkse systeem. De fake news media in Zweden is medeplichtig aan deze moord omdat zij het slachtoffer Tommy Lindh demoniseren en de ogen dichtknijpen voor het systematisch geweld van Afrikanen tegen blanken. Als rechts aan de macht komt dan hoop ik dat linkse activisten zullen boeten voor de jarenlange oorlog die ze hebben gevoerd tegen het Europese volk.

Comments are closed.