Een presentje van de gemeente Amsterdam aan de Taibah-moskee en haar bestuurders, ze krijgen maar liefst 115.000 euro van de lokale belastinggelden om de eerste aardgasvrije moskee van Nederland te worden. Glunderende stadsdeelbestuurders in het zuidoosten van de stad laten weten dat ze dit geldbedrag aan het einde van het Suikerfeest gaan weggeven. Dezelfde moskee kwam vorige week in het nieuws nadat buurtbewoners zich beklaagden over de overlast vanwege de islamitische gebedsoproep die luid door de wijk galmt.

Het is de bedoeling dat de moskee 300 zonnepanelen op het dak krijgt, waarmee elektriciteit wordt opgewekt om hiermee de moskee te verwarmen. Vervolgens wordt de cv-ketel vervangen door een warmtepomp en vloerverwarming komt in de plaats van radiatoren. Men gaat dus van het gas af en schakelt over op elektriciteit, dit is onderdeel van een breder plan van de gemeente Amsterdam om de stad in 2040 volledig aardgasvrij te maken.

Dit bericht komt binnen een week nadat bekend werd dat de buurbewoners al tijden door deze moskee worden geteisterd met een zeer luide oproep tot bekering tot de islam. Bestuurders van de moskee reageerden niet op klachten van omwonenden en het stadsdeelbestuur zou met hen in gesprek gaan over de situatie. Het lijkt erop dat dit een goed gesprek was, met als uitkomst een mooie subsidie om de moskee te kunnen verbouwen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Amsterdam geeft 115.000 aan overlastmoskee voor energietransitie”

  1. Nederland is verloren.

  2. Marcel van de berg

    Mooi hopelijk verwijderen ze je website ook gelijk.

Trending

%d bloggers liken dit: