In Antwerpen hebben gisteren twee vreemdelingenbendes op het midden van de winkelstraat Meir, aan het bekende pleintje ‘Wapper’, gevochten met messen om de macht op straat.  De leugenpers verzwijgt die achtergrond.

Aan de ene kant: een criminele bende Noordafrikanen uit Borgerhout.  Aan de andere kant: een criminele bende negers uit Antwerpen-Noord.  Het gevecht begon op straat aan de Wapper;  de Noordafrikaanse bende trok aan het kortste eind, want die moest een winkel binnenvluchten en daar viel ook de zwaarste gewonde. Volgens onze informatie was het niet de eerste keer dat de twee bendes elkaar te lijf gingen.  De vorige keer waren het de negers die het onderspit moesten delven.  Maar deze keer waren het dus de negers die wonnen van de Noordafrikanen.

Dit soort criminele straatbendes draait rond geld, zoals de opbrengst van de straathandel in drugs, en dus ook om de macht van het monopolie: de macht om op een bepaalde stuk grondgebied van de stad de straat te ‘beheersen’, en er aan de criminele zaken te verdienen.  Gevechten worden dus doorgaans uitgevoerd op de rand van die gebieden, of op een symbolische plaats erin gelegen:  een plein, een winkelcentrum, een station.  De sterke symbolische locatie van het gevecht, de Meir van Antwerpen, roept dus de vraag op om welk grondgebied er hier gevochten werd?  Want de Meir is normaal voor criminele bendes ‘neutraal terrein’:  daar kan je als gangbanger met je lief eens gaan shoppen, zonder door een andere in elkaar geslagen te worden….  Dus waarom werd er hier nu gevochten?  Voor het gebied rond de Meir, of symbolisch om het criminele gezag over heel Antwerpen?

Van de leugenpers zal je het alleszins niet te weten komen.  Ze paste deze keer volgende leugentechnieken toe: 1/  Elke verwijzing naar het feit dat het om vreemdelingenbendes gaat werd weggelaten.  2/  Alle gewonden, ook al kwamen ze om te vechten en zijn ze bekende criminelen, werden ‘slachtoffers’ genoemd.  3/  Ook al gaat het om al lang volwassen mannen van tussen de 25 en 30 jaar oud, ze werden omschreven als ‘jongens’.  4/ Elke context werd weggelaten:  geen cijfers en feiten over het aantal criminele vreemdelingenbendes in Antwerpen, het aantal strafbare feiten dat zij plegen, de vraag of hun aantal toeneemt…

‘Waarom vermeldt de MSM-media niet dat het een Marokkaanse en een Afrikaanse bende was die (niet voor de eerste keer) met mekaar op de vuist gingen?’, vraagt VB’er Filip Dewinter zich terecht op Facebook af. 

Interessant artikel?  Informeer uw medeburger, DELEN!

Help ons groeien, geef ons een euro!

Steun REACT!

Help ons groeien, geef ons een euro!

€1,00

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

12 reacties op “Vreemdelingenbendes vechten op Meir om de macht”

 1. Gedapo gedachten censuur Inquisitie

  “FEIND HORT MIT” is actueel in voege bij het PoCo-Repressieapparaat !

 2. Rechtse Liga vd Rechten vd Slachtoffer Mens

  Begin met dat politiek-correct
  Comité Plopper-de-Plop af te schaffen zodat de Politie daar waar nodig ongestoord manu militari kan optreden met matrak, lange wapenstok, taser, revolver, Het moet eens en voor altijd gedaan zijn met de vermeende “Rechten vd Crapuleuze Mens” door een of andere Linkse Liga te laten primeren op de “Rechten vd Slachtoffer Mens” . Subsidiekraan dicht naar ELKE Linkse Liga die PoCo-ontaarding wil promoten !

 3. Zogenaamde “jongere” (ge weet wel !)

  Wij mogen ons toch ook eens een beetje amuseren na zo lang Corona opsluiting…

 4. De horden negers en halfnegers worden hier gevestigd om het Westen in chaos te storten, maar helaas blijft de schimmige hand achter het gestructureerd plan nog steeds veel buiten schot, namelijk de vrijmetselaarsloges en de verborgen (KNIP) leiders die hen van aan de top besturen. De synarchistische arm (KNIP) die voortdurend gecontroleerde valse oppositie (pseudo-rechts) creëert om de resistentere mensen onder de bevolking te misleiden, is nog minder gekend door het breed publiek dan de maçonnieke achtergrond van de typische “G. O.”-vrijmetselaars in de politiek. Grondlegger van het synarchisme was de occultist Alexandre Saint-Yves d’Alveydre.

  De negervloed over Europa is een symptoom, de occulte machthebbers de oorzaak; westerlingen moeten eindelijk massaal hun pijlen richten op hen. Wie al eens beeldmateriaal gezien heeft van het jaarlijks zomerritueel dat plaatsvindt bij de Bohemian Grove in California (het uilenbeeld is de beeltenis van de afgod Minerva die aanbeden wordt door de sekte van de weishauptianen), met participatie van bekende koppen, heeft gezien wat voor krankzinnige figuren het zijn die internationaal hun ziek spel spelen met talloze mensenlevens.

  1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

   God de Vader (KNIP) heeft mij vanachter zijn maçonnieke toog (KNIP) toegefluisterd (KNIP) dat de heer, mevrouw of de onzijdige (KNIP) “Theudmer” (?) de geknipte KNIP-figuur is om in de Weishaupt KNIP-universiteit van Agarttha KNIP-onderricht te geven aan illuminati, reptilians, synarchisten, occultisten, resistentere GO – vrijmetselaars en andere bekende koppen van de horden participerende negers en KNIP-halfnegers.

   Het is te warm, de laatste dagen. Ik weet het. Ik heb er ook last van…

   1. Die “(KNIP)” kwam van de redactie, goddeloze linkse Jef, die een bepaalde volksstam niet vernoemd wil zien, en niet van mij.

    Klopt het dat u een oude soixante-huitard bent, Jef? Uw infantiel gedrag en uw waangedachte dat het grappig zou zijn om te spotten met de Godsdienst doen het in ieder geval lijken dat u uit die donkere, krankzinnige jaren zestig van vorige eeuw komt. Hoe het ook zij, het is duidelijk dat u vastgeroest zit in die stultificerende tijdsgeest van toen, die het verdient om voortdurend bespot en afgebrand te worden door de jongere generaties.

    NVDR: Nog even aan toevoegen dat wij staan voor vrije meningsuiting, en dat dus voor ons in principe alles en iedereen mag genoemd worden, maar dat we met dit medium nu eenmaal functioneren in een land waar die vrijheid van meningsuiting afgeschaft is. Wij moeten er dus op letten dat wij functioneren binnen de grenzen van wat de wet in dit land (nog) toelaat, en dat wij onszelf niet in de voet schieten door de Unia-inquisitie extra munitie te geven… Dat betekent dus helaas ook, sommige zaken KNIPPEN uit reacties. In een echt vrij land zou dat niet hoeven, maar hier is dat zelfcensuur die helaas noodzakelijk is…

    1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

     U vergist zich, vrome rechtse Theu! Ik spot niet met een godsdienst, overigens met geen enkele godsdienst die mij enigszins bekend is. Ik bespot evenmin mensen die in God geloven, welke naam ze die God ook geven, en die wensen te leven in overeenstemming met de regels van hun geloof.

     Ik geloof niet in waanzinnige complottheorieën, en ik vind dat die nooit genoeg bespot kunnen worden. Om het beschaafd en zacht te zeggen: ik loop niet over van respect voor mensen die in complottheorieën geloven. Even beschaafd, maar minder zacht: ik kan niet in het minst enig respect en wat sympathie opbrengen voor de lui die zulke complottheorieën verzinnen, en voor de papegaaien die ze altijd maar verder verspreiden.

     Wie afkomt met onnozelheden als “schimmige handen” die “gestructureerde plannen” zouden maken om “het Westen in chaos te storten”, en die met dat doel hier “horden negers en halfnegers vestigen”, mag wél met rustige zekerheid rekenen op mijn spot. En ik richt als westerling graag mijn pijlen op lieden die prediken dat “occulte machthebbers” een plan zouden hebben om te zorgen voor de schrikbarende “omvolking” van Europa, en van de andere continenten met een meerderheid van blanke bewoners. Met de onzichtbare en ongekende planners van die “omvolking” worden doorgaans (KNIP) bedoeld, “(KNIP)”, die dan ook nog tegelijk rijk en communistisch zouden zijn, en behoren tot te vrezen vrijmetselaarsloges, of bazig lid zijn van schrikbarende sekten.

     Voor de rest: het klopt dat ik in 1968 student was (in Antwerpen), en dat ik dat jaar in Leuven ging betogen voor “Leuven Vlaams”. (Op zo’n betoging bezorgde de rijkswacht mij ooit een zeer natte, en dan ook zeer koude douche.) Ik heb nooit meegelopen in stoeten waarin iets geroepen werd als “Ho, Ho, Ho Chi Minh, Ho Chi Minh Is Gonna Win!”, maar evenmin in marsen waarin “linkse ratten” onvriendelijk werden verzocht hun “matten” te rollen.

     Ten slotte: u, waarde Theu, moet een gelukkig man zijn – of vrouw, of wat dan ook. “De Redactie” geeft u op uw reactie maar een paar “KNIPPEN”. Ik heb het meermaals meegemaakt dat mijn reactie er zoveel kreeg dat er van de tekst geen woord meer werd vrijgegeven. En ik geloof niet dat “De Redactie” het deed om te vermijden dat er extra munitie werd gegeven aan een of andere inquisitie van buiten ReactNieuws zelf…

 5. Van riet Harry

  Ik zou nog wapens uitdelen,laat ze elkaar de kop maar inslaan.

 6. Match ; Negers – Berbers : 1 – 0

 7. De geweldadige Orcs van Mordor komen ook bij jou in je buurt. Ons linkse systeem met hun fake news is als Sauron en Saruman die meer Orc-migratie wil in jou dorp, zodat jij en je familie nooit meer veilig kunnen leven. #Orcposting

 8. Blanke Bianca Blankaert Blankenberge

  Zolang het politiek-correct ontaard wanbeleid Systeem over de Linkse schouder intentioneel wegkijkt door permissiviteit te blijven camoufleren als vermeende “verdraagzaamheid”(sic), even lang zullen de matchkes tussen neger- en berberbendes verder gespeeld worden. Een politiek-correct ontaarde censuur paravent beschut niet want ik hoorde het nieuwtje al aan de tramhalte vertellen , tot spijt van elke PoCo-Inquisiteur die het benijdt. Want immers “het bloed kruipt waar het niet gaan kan” !

 9. Toon Autoch, autochtoon

  Terwijl zij elkaar belagen of intimideren laten ze ons wel gerust, dus zij doen maar…

Trending

%d bloggers liken dit: