Internetmuilkorfwet aangenomen in Frans parlement!

Vorige week werd in de Franse Assemblee de wet tegen ‘haatzaaien’ op het internet aangenomen, de ‘Avia’-wet genoemd naar de indienster ervan, een zwart parlementslid van de partij van President Macron.  Het Rassemblement National (RN) van Marine Le Pen, de centrumrechtsen van ‘Les Républicains’ en het linkse ‘la France Insoumise’ tegen stemden.

De wet is genoemd naar de zwarte Laetitia Avia, volksvertegenwoordiger voor ‘La République en Marche’ van Macron. De nieuwe muilkorfwet past perfect in de politiekcorrecte plannen van Macron. Hij wil dat Frankrijk vooroploopt in de nieuwe regelgeving rond grote sociale mediaplatformen.

De wet, die in juli van kracht wordt, verplicht wereldspelers als Facebook, Twitter en C°,  om alle gesignaleerde, ‘hatelijke’ berichten binnen de 24 uur te verwijderen. Als de ‘bevoegde’ dames en heren vinden dat de wet overtreden werd, en de bewuste ‘haatberichten’ niet op tijd door de platforms en zoekmachines worden verwijderd, dan hangen er boetes tot 1,25 miljoen euro in de lucht.

De Instagrams, Facebooken en anderen zullen er dan ook alles aan doen om die boetes te vermijden.  Er is niet alleen sprake van racisme, haat, geweld, terrorisme of pedoseksueel gedrag , maar ook van religieuze beledigingen.  Wie kritiek heeft op de islam, is bij deze verwittigd:

Door een ‘unieke rapporteringsknop’ in te voeren die gemeenschappelijk is voor alle platforms, wil de wet het de andersdenkende internetgebruikers gemakkelijk maken. Met dezelfde knop en hetzelfde logo, of het nu op Facebook, Instagram, Twitter of Youtube is, wordt de mogelijkheid om ‘foute’ inhoud te melden zichtbaarder.

Dat deze wet zo goed als uitsluitend blanke, identitaire ‘haatzaaiers’ wil treffen staat als paal boven water.

Avia bijt

Avia bijt

 

Het negerinnetje Laetitia Avia, met Togolese roots,  weet trouwens waarover ze spreekt. In het verleden werd ze door vijf van haar voormalige parlementaire medewerkers beschuldigd van verbaal anti-blank racisme, homofobie en gewelddadig gedrag. In 2017 meldde het altijd goed ingelichte blad La Canard Enchaîne, dat de vrouw ruzie had met een taxichauffeur voor een tarief van 12 euro. Toen de ruzie uit de hand liep, heeft ze de man in de schouder gebeten.  De opgeroepen politie verklaarde nadien:  “De taxiklant, Avia dus,  deelt ons op neerbuigende toon haar identiteit en haar status als parlementslid mee”!

Onlangs kwam ze nog maar eens in opspraak, toen ze in volle lockdown een medewerkster verplichtte haar kot te verlaten om in Parijs een tekstje voor haar op te stellen. Het meisje diende daarvoor uit het zuiden van Frankrijk (Gard) te komen.

Het is nu gewoon wachten vooraleer deze wet ook in ons parlement geagendeerd wordt. Want u kent het wel, wanneer het regent in Parijs….

 

10 comments

 1. FEIND HORT MIT in voege !

 2. Dit zal ervoor zorgen dat de grote sociale mediaplatformen aandeel zullen verliezen ten koste van kleinere platformen zoals Bitchute, Dlive, Telegram… Links wil ervoor zorgen dat de waarheid zeggen illegaal wordt gemaakt. Als je kritiek geeft op het systematisch vreemdelingengeweld tegen blanken in Europa dan wordt dit door links nu ook al weggezet als ‘haatspeech’.

 3. Blij dat ik dergelijke “sociale” media niet gebruik.Aan de andere kant hen die dat wel doen,moeten ook niet zeiken ; u gebruikt immers de gereedschappen van de vijand!

 4. Al wat kritiek is op Oikofobie, xenofilie, wangedrag van “jongeren” (ge weet wel), omvolking door import van asielkolonisten etc…zal Big Brother, makke butler van het Repressieapparaat , camoufleren als vermeend “aanzetten tot haat” (sic). Uiteraard zullen de Koran Hate Speech verzen die geweld propageren
  tegen “ongelovigen” daaraan ontsnappen om muzemanse terroristen carte blanche te kunnen blijven garanderen

  1. oei….ik wil niet ook door haar gebeten worden……Katje Lee……Bijter AVIA……oei oei oei…..

 5. Lang zal het niet meer duren eer al wie om het even waar in Europa een wit vel heeft, voor goed in zijn/haar kot zal moeten blijven, mét gedoogsteun van de zwijgende meerderheid. Om naar uit te kijken?!!!

   1. Trek uw struisvogelpolitiek uit het politiek-correcte zand , Fred want zo maakt ge het muzelmanse terroristen nog gemakkelijker om uw naïeve kop te komen amputeren ! Ze moeten zich maar baseren op de hate speech Koran verzen tegenover “ongelovigen” die zwart op wit te lezen staan in de Koran . Waarom de Staat dan ook de Islam subsidieert die deze Codex als leidraad neemt, tart de logica en is ergo uiterst politiek-correct.

  1. Alle Burgerlijke Vrijheden worden schijf per schijf geamputeerd door het Repressieapparaat om via het als “positieve actie” gecamoufleerde concept autochtonofobe discriminatie te promoten ! “Andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” geldt als devies van de Oikofobie.

Comments are closed.