Brussels zorgpersoneel keert premier Sophie Wilmès de rug toe

De positieve berichtgeving in de Belgische leugenpers over de coronamaatregelen en het beleid na de uitbraak van het coronavirus hebben niet iedereen bereikt. Het zorgpersoneel is in België zeer ontevreden over de manier waarop de regering hen ondersteunt en dat lieten ze gisteren duidelijk merken bij een bezoek van premier Sophie Wilmès aan het Sint-Pietersziekenhuis in Brussel. Een groot deel van de medewerkers draaide bij aankomst van de premier zich uit onvrede demonstratief om en toonde enkel de rug.

Wilmès bezocht de afgelopen dagen verschillende ziekenhuizen om hiermee haar steun te betuigen aan het zorgpersoneel. De bezoekjes van de premier komen evenwel bij veel mensen werkzaam in ziekenhuizen slecht aan, men is van mening dat deze regering hen nauwelijks waardeert voor het werk dat ze doen. Sinds de gezondheidscrisis, direct naar de uitbraak van corona, stonden zorgmedewerkers klaar en blijven al langere tijd lange dagen draaien om de crisis te bemeesteren.

2 comments

  1. Anders worden ze besmet met het Wilmest virus, ze hebben gelijk er zijn al genoeg moeten inleveren

  2. Begrijpelijke reactie van het toch zo verguisde medisch en verzorgend personeel !

Comments are closed.